Gjest Teline Skrevet 7. desember 2005 Skrevet 7. desember 2005 Tar meg ikke tida til å søke - men mener å huske at det var en kake (krydderkake?) som skulle være så god...? Tar gjerne imot tips! 0 Siter
annegunn Skrevet 7. desember 2005 Skrevet 7. desember 2005 Dette innlegget har jeg nesten hevd på å svare på... Oppskriften står her, men jeg får ikke linken til å virke akkurat nå - virker som databasen har hikke: http://www.doktoronline.no/forum/bin/gotomsg.wa?msgid=1913163 Den er knallgod - jentungen vill nettopp ha den på niårsdagen sin :-) 0 Siter
Gjest Kakemamsen Skrevet 7. desember 2005 Skrevet 7. desember 2005 Dette innlegget har jeg nesten hevd på å svare på... Oppskriften står her, men jeg får ikke linken til å virke akkurat nå - virker som databasen har hikke: http://www.doktoronline.no/forum/bin/gotomsg.wa?msgid=1913163 Den er knallgod - jentungen vill nettopp ha den på niårsdagen sin :-) Kommer ikke inn på linken Så synd... 0 Siter
Lisabeth Skrevet 7. desember 2005 Skrevet 7. desember 2005 Her er'n: "Serendipity`s Krydderkake 200 gram smeltet smør 1 liter Kefir 500 gram sukker 650 gram hvetemel 4 ts natron 2 ts kanel 2 ts kardemomme 2 ts nellik Smelt smøret og rør inn Kefir og sukker. Bland sammen det andre og ha det i deigen. Helles over i en smurt LITEN langpanne og stekes ved 175 grader i ca. 40 min på nederste rille. Og så dobler du selvfølgelig for en stor langpanne." 0 Siter
nitni Skrevet 7. desember 2005 Skrevet 7. desember 2005 Her er'n: "Serendipity`s Krydderkake 200 gram smeltet smør 1 liter Kefir 500 gram sukker 650 gram hvetemel 4 ts natron 2 ts kanel 2 ts kardemomme 2 ts nellik Smelt smøret og rør inn Kefir og sukker. Bland sammen det andre og ha det i deigen. Helles over i en smurt LITEN langpanne og stekes ved 175 grader i ca. 40 min på nederste rille. Og så dobler du selvfølgelig for en stor langpanne." Jeg doblet til ei stor langpanne, det rant over og bunnen i stekovnen ble full av kakedeig ( Er det andre som som har prøvd å doble denne? Husker Serendipity sa at ho var usikker om mengden var til ei langpanne eller om den skulle dobles. 0 Siter
Lisabeth Skrevet 7. desember 2005 Skrevet 7. desember 2005 Jeg doblet til ei stor langpanne, det rant over og bunnen i stekovnen ble full av kakedeig ( Er det andre som som har prøvd å doble denne? Husker Serendipity sa at ho var usikker om mengden var til ei langpanne eller om den skulle dobles. *tenke tenke* Jeg tror jeg bruker røre av 1 liter melk til min langpanne (altså oppskriften slik den er uten dobling) 0 Siter
nitni Skrevet 7. desember 2005 Skrevet 7. desember 2005 *tenke tenke* Jeg tror jeg bruker røre av 1 liter melk til min langpanne (altså oppskriften slik den er uten dobling) Ok. Spurte siden det står i oppskrifta du la ut at den må dobles for langpanne ) 0 Siter
annegunn Skrevet 7. desember 2005 Skrevet 7. desember 2005 Jeg doblet til ei stor langpanne, det rant over og bunnen i stekovnen ble full av kakedeig ( Er det andre som som har prøvd å doble denne? Husker Serendipity sa at ho var usikker om mengden var til ei langpanne eller om den skulle dobles. Første gangen jeg lagde denne brukte vi en liten langpanne til oppskriften som den er - og det rant nesten over. Sist gang prøvde vi med 2/3 til samme forma, det var passe. 0 Siter
Lisabeth Skrevet 7. desember 2005 Skrevet 7. desember 2005 Ok. Spurte siden det står i oppskrifta du la ut at den må dobles for langpanne ) ja, det var visst ikke foretatt noen korrekturlesing. Jeg tok cut&paste på innlegget til Serendipity den gang, derfor.... 0 Siter
muriel Skrevet 7. desember 2005 Skrevet 7. desember 2005 LAAANGT tankesprang til Minette Walters: "Olive tok en øks"..! ;-) 0 Siter
serendipity Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 Her er'n: "Serendipity`s Krydderkake 200 gram smeltet smør 1 liter Kefir 500 gram sukker 650 gram hvetemel 4 ts natron 2 ts kanel 2 ts kardemomme 2 ts nellik Smelt smøret og rør inn Kefir og sukker. Bland sammen det andre og ha det i deigen. Helles over i en smurt LITEN langpanne og stekes ved 175 grader i ca. 40 min på nederste rille. Og så dobler du selvfølgelig for en stor langpanne." Dette begynner å bli lenge siden, men mener å huske at dette er for en stor langpanne. Jeg bruker en sånn som må stå på rist, ikke til å sette rett inn i ovenen. Og den er litt mindre, og det går svært fint :-) 0 Siter
serendipity Skrevet 5. januar 2006 Skrevet 5. januar 2006 *tenke tenke* Jeg tror jeg bruker røre av 1 liter melk til min langpanne (altså oppskriften slik den er uten dobling) Det stemmer, denne er for langpanne. men jeg bruker langpanne som skal stå på rist (ikke den som følger med ovnen), og da blir den helt passe. Den blir_litt_ flat i en sånn langpanne som passer til ovnen. Tror jeg dengang mente å skrive at man halverer til liten langpanne. ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.