chanti Skrevet 17. desember 2005 Skrevet 17. desember 2005 Skal lage risboller men finner ulike oppskrifter . Hvem er best : de med delfiafett eller de med kremføte og smør ? Noen som har god oppskrift: 0 Siter
tussetrollet Skrevet 17. desember 2005 Skrevet 17. desember 2005 synes den med delfiafett er best. skal se om jeg ikke finner oppskriften jeg har 0 Siter
Gjest midia Skrevet 17. desember 2005 Skrevet 17. desember 2005 Har lagt oppskrift før på dol så jeg bruker link. Håphttp://www.doktoronline.no/section/nosection?action=gotomsg&left=%2Fforum%2F6%2F1951.ipg%3Fview%3Dthread%26thread%3D2877935&right=%2Fforum%2Fbin%2Fshow.wa%3Fmsgid%3D2879826er linken blir riktig. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 17. desember 2005 Skrevet 17. desember 2005 Prøver med link engang til http://www.doktoronline.no/section/nosection?action=gotomsg&left=%2Fforum%2F6%2F1951.ipg%3Fview%3Dthread%26thread%3D2877935&right=%2Fforum%2Fbin%2Fshow.wa%3Fmsgid%3D2879826 0 Siter
nitni Skrevet 17. desember 2005 Skrevet 17. desember 2005 Jeg bruker oppskrifta på delfiakake som står på pakken. Bare at jeg har litt mindre fett i ) Kjempego`! 0 Siter
nitni Skrevet 17. desember 2005 Skrevet 17. desember 2005 Jeg bruker oppskrifta på delfiakake som står på pakken. Bare at jeg har litt mindre fett i ) Kjempego`! Altså på delfia-pakken ) 0 Siter
margerita1365380476 Skrevet 18. desember 2005 Skrevet 18. desember 2005 Jeg smelter 200 g smør og en plate kokesjokolade. Ta opp i en halv pakke melis og rør sammen med et egg. DE blir kjempegode og du slipper å bruke delfiafett. Du må bare smake! 0 Siter
chanti Skrevet 18. desember 2005 Forfatter Skrevet 18. desember 2005 Takker for svar . Tenker jeg prøver to oppskrifter og så vet jeg hvilken jeg skal bruke neste år . 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.