cizz Skrevet 30. desember 2005 Skrevet 30. desember 2005 Jeg skal lage kalkun i morgen for aller første gang, og nå er det waldorf-salaten som volder meg litt hodebry..... Jeg mente liksom å huske at den jeg spiste hjemme hos mamma hadde sånne tynne hodekålstrimler i seg, sammen med bå druer og valnøtter, men nå er det ingen av oppskriftene jeg har funnet som har noe som helst slags hodekål i seg. Er det jeg som fantaserer om noe annet, eller er det virkelig sånn at det kan være hodekål i waldorfsalat...? Don't get me started on the stuffing..... :-) 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 30. desember 2005 Skrevet 30. desember 2005 Det er ikke hodekål i waldorfsalat, nei. Kanskje du blander med noe annet - italiensk salat eller coleslaw, for eksempel? 0 Siter
Gemini Skrevet 30. desember 2005 Skrevet 30. desember 2005 I en waldorfsalat-oppskrift jeg så på i sta, så sto det at man kunne ha finstrimlet salat eller hodekål hvis man ikke liker stangselleri. Rett og slett bytte ut stangsellerien som i utgangspunktet skal være i waldorf, med kål/salat. Så det var nok noe sånt moren din gjorde. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 30. desember 2005 Skrevet 30. desember 2005 Jeg bruker stangselleri i waldorfsalaten, jeg. Har aldri vært borti andre varianter. I dette tilfelle ville jeg rett og slett ringt mamma og spurt ) 0 Siter
Gjest den var veldig god Skrevet 30. desember 2005 Skrevet 30. desember 2005 I oppskriften vi laget tidligere i julen, var det finstrimlet (rød) hodekål, sammen med stangselleri, epler, ananas, purre, fløte og majones. Pyntet med blå druer og valnøtter. 0 Siter
tiliti Skrevet 30. desember 2005 Skrevet 30. desember 2005 Jeg bruker også hodekål i waldorfen. Er egentlig for å få noe "crispy" i stedet for stangselleri, men det er også godt med begge deler. Strimle hodekålen og legg den i kaldt vann en halv times tid før bruk, så blir den ekstra sprø. Nam 0 Siter
Gjest prust Skrevet 30. desember 2005 Skrevet 30. desember 2005 Jeg bruker hodekål, epler, druer og stangselleri i waldorfsalaten, sammen med krem, sitronsaft og majones. Knallgodt! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.