naktros Skrevet 1. januar 2006 Del Skrevet 1. januar 2006 Tok ut de kotelettene som fulgte med ribba. De er veldig tykke og tenkte og steke de i stekeovnen. Ikke med fløte eller noe, men i stedenfor i pannen. Noen som kan si meg hvordan man gjør det? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/212199-koteletter-i-ovnen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
delphina1365380402 Skrevet 1. januar 2006 Del Skrevet 1. januar 2006 Det er bare å legge de i langpanna (hell 1-2 dl vann i eller et par spiseskjeer matolje) og la de surre. Jeg bruker å gi dem god tid på svak varme (130-150 grader) og til slutt kan du sette påå temperaturen skikkelig så de får fin farge. Det er veldig godt å legge i grønnsakene i panna - løk, squash, biter av persillerot eller pastinakk osv. Poteter trenger litt lengre tid hvis du ikke høvler dem eller skjører tynt opp. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/212199-koteletter-i-ovnen/#findComment-1548285 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 1. januar 2006 Del Skrevet 1. januar 2006 Legg kotelettene på rist med langpanna under. Fyll langpanna med ca 5 dl vann. Ovnen på ca 200 grader. Etter steking kan du sile vannet/sjyen i panna å bruke i sausen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/212199-koteletter-i-ovnen/#findComment-1548286 Del på andre sider Flere delingsvalg…
naktros Skrevet 1. januar 2006 Forfatter Del Skrevet 1. januar 2006 Legg kotelettene på rist med langpanna under. Fyll langpanna med ca 5 dl vann. Ovnen på ca 200 grader. Etter steking kan du sile vannet/sjyen i panna å bruke i sausen. Takk! Ca hvor lenge i ovnen? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/212199-koteletter-i-ovnen/#findComment-1548290 Del på andre sider Flere delingsvalg…
naktros Skrevet 1. januar 2006 Forfatter Del Skrevet 1. januar 2006 Det er bare å legge de i langpanna (hell 1-2 dl vann i eller et par spiseskjeer matolje) og la de surre. Jeg bruker å gi dem god tid på svak varme (130-150 grader) og til slutt kan du sette påå temperaturen skikkelig så de får fin farge. Det er veldig godt å legge i grønnsakene i panna - løk, squash, biter av persillerot eller pastinakk osv. Poteter trenger litt lengre tid hvis du ikke høvler dem eller skjører tynt opp. ca hvor lengde? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/212199-koteletter-i-ovnen/#findComment-1548291 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 1. januar 2006 Del Skrevet 1. januar 2006 Legg kotelettene på rist med langpanna under. Fyll langpanna med ca 5 dl vann. Ovnen på ca 200 grader. Etter steking kan du sile vannet/sjyen i panna å bruke i sausen. Omtrent en time tror jeg. Jeg følger med under stekingen og snur de ett par ganger og ser når de er ferdige derfor vet jeg ikke nøyaktig steketid. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/212199-koteletter-i-ovnen/#findComment-1548324 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 1. januar 2006 Del Skrevet 1. januar 2006 Takk! Ca hvor lenge i ovnen? Omtrent en time tror jeg. Jeg følger med under stekingen og snur de ett par ganger og ser når de er ferdige derfor vet jeg ikke nøyaktig steketid. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/212199-koteletter-i-ovnen/#findComment-1548333 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bb71 Skrevet 1. januar 2006 Del Skrevet 1. januar 2006 Nå skal du høre hvordan du får verdens beste koteletter! Stek i stekepanna til de er brune. Pepre litt. Legg i form/langpanne sammen med løk, gulerøtter osv. Ha folie eller lokk over. Stek på ca. 120 grader i 3-4 timer. Gjerne lenger, men gå da ned i grader. Da får du snaddermøre koteletter, som nesten smelter i munnen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/212199-koteletter-i-ovnen/#findComment-1548569 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.