favn Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Det der er selve det eksistensielle spørsmålet som piner meg hver dag, uke etter uke, måned etter måned, år etter år... Jeg har ikke noe svar. 0 Siter
Babette Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Nei jeg vil ha deilig tykk bunn.Vil ikke ha flatbrødpizza. Husker du Bakeup? Hvor har det blitt av den, tro? Den hadde fluffy og tykk bunn. 0 Siter
karisma Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Husker du Bakeup? Hvor har det blitt av den, tro? Den hadde fluffy og tykk bunn. Jaaa,hvorfor sluttet de med den? 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Nei jeg vil ha deilig tykk bunn.Vil ikke ha flatbrødpizza. Æsj, da lever vi på forskjellige planeter. Pizza skal ha sprø og tynn bunn, mener 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Prøv Dr. Oetker's Mozzarella-pizza (liten med tynn bunn), så får du noe helt annet enn pappizza. I alle fall godt til å være en frysedisk-løsning :-) Enig! Den har vi også i mellom. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Klokken er jo jo knapt 14, jo? Har ikke tenkt på middag ennå (men har basisvarer for noen alternativer i kjøleskap og fryser). 0 Siter
gripp Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Det der er selve det eksistensielle spørsmålet som piner meg hver dag, uke etter uke, måned etter måned, år etter år... Jeg har ikke noe svar. Det er jo fan meg ille. Her har flere av oss besittet skolebenker i år etter år etter år, for å dyktiggjøre oss, for å analysere situasjoner, for å reflektere over livets gåter, for å arbeide i team, for å benytte alt dette til å ta beslutninger..dels under usikkerhet. Og etter alt dette..hva blir så rent for krevende og vanskelig? Jo, valg av middagsrett. Kan man si at det vitner om en viss grad av rikdom og endog overflod? 0 Siter
Babette Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Jaaa,hvorfor sluttet de med den? Alt jeg liker går ut av produksjon. Alt fra pizza til sjampo. 0 Siter
Gjest Masahiro Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Fredager får ungene en enkel middag når de kommer hjem - vi voksne tar en skive og venter til litt utpå kvelden med mat. I kveld blir det hjemmelaget pizza med løk,paprika,hvitløk,karbonadedeig og soltørket tomat! Veldig godt!! ....og jeg kjenner jeg er suuulten alt..... 0 Siter
nitni Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Prøv Dr. Oetker's Mozzarella-pizza (liten med tynn bunn), så får du noe helt annet enn pappizza. I alle fall godt til å være en frysedisk-løsning :-) Enig! Den er kjempego`! Ikke mange vegetar-alternativer som kommer i nærheten engang. (av frossenpizza da) 0 Siter
MillaMy Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Æsj, da lever vi på forskjellige planeter. Pizza skal ha sprø og tynn bunn, mener Helt enig!!!! Tynn bunn er best :-) 0 Siter
tuss&troll Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Kokte poteter, rødløk, rømme, rødbeter, lefser OG RAKEFISK !!!! Gleder meg såååå til å komme hjem å virkelig kooooooose meg :-) 0 Siter
Gjest midia Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Husker du Bakeup? Hvor har det blitt av den, tro? Den hadde fluffy og tykk bunn. Ja stemmer det, den forsvant bare plutselig. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Æsj, da lever vi på forskjellige planeter. Pizza skal ha sprø og tynn bunn, mener Nei den vil jeg ha tykk med mye fyll på. 0 Siter
Gjest pekka Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 spikersuppe og luftboller, nei har faktisk ikke tenkt å bestemme meg før jeg er i butikken. Se hva som frister 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Alt jeg liker går ut av produksjon. Alt fra pizza til sjampo. Du må følge mer med i tiden, da vet du, og like det produsentene sier du skal like 0 Siter
favn Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Det er jo fan meg ille. Her har flere av oss besittet skolebenker i år etter år etter år, for å dyktiggjøre oss, for å analysere situasjoner, for å reflektere over livets gåter, for å arbeide i team, for å benytte alt dette til å ta beslutninger..dels under usikkerhet. Og etter alt dette..hva blir så rent for krevende og vanskelig? Jo, valg av middagsrett. Kan man si at det vitner om en viss grad av rikdom og endog overflod? Avslutningen i Axel Jensens debutbok lyder, svært fritt etter hukommelsen: Her har man som ung og sannhetssøkende mann reist til India, møtt guruer og store mennesker, bivånet undere, tatt del i kosmos, diskutert og kommet i kontakt med Svarene - men når det kommer til stykket, handler det bare om å få ha seg litt... :-) 0 Siter
mumitrollet Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Jaaa,hvorfor sluttet de med den? Kanksje fordi den smakte forferdelig ekkelt? Det er i alle fall min umiddelbare innskytelse. Takke meg til Grandis, selv om det absolutt er "nødmat" 0 Siter
Dory Skrevet 6. januar 2006 Skrevet 6. januar 2006 Nei jeg vil ha deilig tykk bunn.Vil ikke ha flatbrødpizza. Enig:) Jeg synes den BigOne Nachos er goood. Nam nam! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.