Gjest vennindetreff Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 noen som har noen tips? Hyggelig å servere noe annet enn brød og pålegg når noen kommer innom. Pai er jo topp, men har liksom laget det så mye. 0 Siter
Gjest vennindetreff Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Kylling salat er jo godt da )) ja, salater er godt! Jeg ammer og synes det er så lite jeg kan ha i. Hva for noe godt har du i salaten? 0 Siter
buffy79 Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 ja, salater er godt! Jeg ammer og synes det er så lite jeg kan ha i. Hva for noe godt har du i salaten? hva med kyllingvinger og salat ved siden av? veldig enkelt og godt.. salater kan du lage med bønner, kikerter, pasta, skinke, kylling, ost, egentlig alt du liker og som er godt... hva med pastarør og kyllin i ovnen....med salat til? altså, mye enkelt og godt som kan lages... 0 Siter
Gjest "skara" Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 ja, salater er godt! Jeg ammer og synes det er så lite jeg kan ha i. Hva for noe godt har du i salaten? Det er jo litt forskjellig, smak og behag der da. når jeg skal ha noe som metter har Issalat Paprika Tomat Mais Hardkokte egg Purre/vår Løk/ løk kylling Kutt opp alt i biter og bland det sammen. Lag en dressing av olje og sennep. Veldig enkelt og godt. Jeg bruker fransk dressing eller presset sitron. Grove eller fine rundstykker. Du kan egentlig bruke det man vil har også hatt litt makaroni eller ris i også ) 0 Siter
mermaid Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 ja, salater er godt! Jeg ammer og synes det er så lite jeg kan ha i. Hva for noe godt har du i salaten? Jeg laget kyllingsalat i forgårs til et venninnetreff (det var riktignok på kvelden). Det jeg hadde i var da blandet salat (ruccola, rød lollo, vestfoldsalat og hjertesalat), rødløk, ordentlig gode tomater, kyllingfilet stekt i biter (krydret med paprikapulver, salt, pepper, Provencekrydder og olje fra soltørket tomat), stekte også noen aromasjampinjonger samtidig, tricolor pastaskruer, soltørkede tomater (i olje!), fetaost og ristede pinjekjerner. Balsamico/god olivenolje pluss litt mer olje fra den soltørkede tomaten. Man MÅ jo ikke ha alt sammen i, men det ble en stor suksess! 0 Siter
Gjest vennindetreff Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Jeg laget kyllingsalat i forgårs til et venninnetreff (det var riktignok på kvelden). Det jeg hadde i var da blandet salat (ruccola, rød lollo, vestfoldsalat og hjertesalat), rødløk, ordentlig gode tomater, kyllingfilet stekt i biter (krydret med paprikapulver, salt, pepper, Provencekrydder og olje fra soltørket tomat), stekte også noen aromasjampinjonger samtidig, tricolor pastaskruer, soltørkede tomater (i olje!), fetaost og ristede pinjekjerner. Balsamico/god olivenolje pluss litt mer olje fra den soltørkede tomaten. Man MÅ jo ikke ha alt sammen i, men det ble en stor suksess! mmmmm...hørtes deilig ut! 0 Siter
Gjest GA Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Suppe med brød til Nachos Taco-salat Tapas Rundstykker med pålegg 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Pastasalat Gazpacho og godt brød (valnøttbrød, for eksempel) Omelett 0 Siter
Gjest vennindetreff Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 Pastasalat Gazpacho og godt brød (valnøttbrød, for eksempel) Omelett hva er gazpakho? 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 12. januar 2006 Skrevet 12. januar 2006 hva er gazpakho? Spansk grønnsakssuppe som serveres kald. Søk på gazpacho så finner du gode oppskrifter, jeg har ikke min i hodet. 0 Siter
Speak Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 Pizzasnurrer fungerer bra. Veldig godt, og de fleste liker det. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 13. januar 2006 Skrevet 13. januar 2006 hva er gazpakho? Jeg fant oppskriften jeg pleier å bruke: Gazpacho - kald grønnsaksuppe Tre skiver hvitt brød 3 hvitløksfedd Salt og pepper 1\2 dl olivenolje 500 gr tomater 1 paprika 1 agurk 1 løk 2 ts sherryeddik eller sitronsaft Skjær to brødskiver i terninger og sett til side. Knus hvitløksfedd i en hurtigmikser med litt salt, bryt den andre brødskiven i biter og kjør den i mikseren og spe med olivenoljen til du har en jevn masse. La denne hvile kaldt i en halv time for å utvikle bedre smak. Rens grønnsakene og ta bort eventuelle frø. Ta av en tredel og kutt i fine terninger, kjør så resten til en fin puré sammen med brødpastaen og sil. Smak til med salt, pepper og eddik og tilsett grønnsaksterningene. Hell suppen over i suppeskåler og strø brødterningene over. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.