Linnea78 Skrevet 25. januar 2006 Skrevet 25. januar 2006 Tenkte jeg skulle spise makaronigrateng i dag. Med kj.deig uten salt. Men det er jo melk i gratengen og litt salt i hvitosten. Har naturligvis tenkt å mose den fint.... Men kan hun få det, eller er det for tidlig? 0 Siter
Sofies mamma Skrevet 25. januar 2006 Skrevet 25. januar 2006 Jeg ga ikke melk i maten før 10 mnd. Det var i samarb. med helsestasjon pga mye allergi i fam. Vet ikke hvordan det er med lite utsatte barn. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 25. januar 2006 Skrevet 25. januar 2006 Jeg hadde vel ikke latt en 6 mnd gammel baby spise min makaronigrateng i allefall, siden den inneholder egg. Jeg ville ikke latt så små barn spise egg. 0 Siter
Gjest GA Skrevet 25. januar 2006 Skrevet 25. januar 2006 Jeg hadde ikke gjort det, pga allergi i familien var jeg forsiktig med egg og melk så tidlig. (Jenta mi tålte ikke kumelk i maten før hun var 2 år viste det seg.) 0 Siter
Glimtipper Skrevet 25. januar 2006 Skrevet 25. januar 2006 Jeg hadde ikke gjort det. Det kan fort bli magevondt og allergier av sånt. 0 Siter
bb71 Skrevet 25. januar 2006 Skrevet 25. januar 2006 Ser alle andre sier at de ikke ville gjort det, men jeg ville latt henne få littegrann. Nå er nok middagen over, men svarer allikevel! Å bruke kumelk er ganske vanlig i barnemat (og finnes i mme). Man får ikke allergi av å utsette barnet for kumelk, egg osv., men er det allergisk så ser du det raskt. Det er ikke bra for tarmsystemet å drikke kumelk før ca. 1 års alder, syrnede produkter er noe bedre. Har du allergi i familien kan du godt holde barnet unna egg og fisk i 1. leveår. 0 Siter
Gjest Frustrert frue Skrevet 25. januar 2006 Skrevet 25. januar 2006 Har ikke svar på spørsmålet ditt, men jeg fikk så lyst på makaronigrateng! Jeg elsker makaroni...) Hvordan lager du den??? 0 Siter
Linnea78 Skrevet 28. januar 2006 Forfatter Skrevet 28. januar 2006 Har ikke svar på spørsmålet ditt, men jeg fikk så lyst på makaronigrateng! Jeg elsker makaroni...) Hvordan lager du den??? Litt sent å svare nå kanskje men.... Jeg koker makaroni nesten ferdig i melk. Steker kjøttdeig (eller deler ogg skinke/ pølse/ fisk) og blander det sammen med egg i ei ildfast form. Krydre med det du vil og ha over ost stekes i stekeovn ca 225' til osten er gylden. Du må variere mengden ut fra hvo mye du skal lage. Tar det bare på øyemål, så jeg har ikke noen mengder til deg! (P.s. det er kjempelett!) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.