Gå til innhold

Gutt 10år


Gjest fortvilet mor

Anbefalte innlegg

Gjest fortvilet mor

Hei

Jeg har en sønn på 10 år, snart 11 som er sengevæter. Før jul fikk vi minirin ( prøvde dette for noen år siden uten effekt). Denne gangen virket det og han var tørr i 2mnd.

Men nå har han begynnt å tisse på seg igjen. Hver morgen er det vått!

Hva skal vi gjøre nå? Fortsette med minirin, øke dosene, han tar 2 spray hver kveld.Jeg føler ikke at vi får noe hjelp hos legen. Er det ingen ting å gjøre??

Hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Siren

Skjønner godt at du er fotvilet. Har selv en gutt som er sengevæter, og vi har prøvd minirin uten resultat. Vet ikke om dere kan fortsette å gi ham medisiner i alle evighet, kanskje Siri Harket kan svare på det? Det å øke dosene tror jeg ikke er lurt. Dere har kanskje forsøkt med andre løsninger som: alarm-matte, kiropraktor osv. Noen tar også barna opp om kvelden før de legger seg slik at de får tisset på do, og at barna da klarer seg natten igjennom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser at det er spray dere bruker men minirin finnes også som tabletter og disse skal visst ha noe bedre effekt enn sprayen så kanskje dette hadde vært lurt å prøvd i og med at han hadde effekt av sprayen i begynnelsen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siri Harket, uroterapeut

Til fortvilet mor. Når det gjelder minirin, så kan det være dosen som skal justeres.Som andre har fortalt deg her så finnes det også tabletter. De er på o,2 mg og kan økes til 0,4 mg. Dette må skje i samarbeid med legen.Det kan sikkert være lurt å prøve tabletter.Det er ikke noe farlig å bruke minirin over lang tid. Ofte så anbefales det ca 3 måneder for så å ta et kort opphold på noen dager.Deretter kan man begynne igjen.Kombinasjon av tabletter og alarmmatte kan hos noen barn også ha god effekt Det er nok også lurt å se litt på dovanene hans på dagtid. Det kan noen ganger ha en sammenheng. Han bør ha faste toalettider. I hvertfall påse at han ikke går og holder seg hele dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...