Gjest Blondetopp Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 Kom med tips, som et motstykke til forrige tråd! Ting jeg ikke vil ha i mine kjøkkenskap, er: Funlight, kunstig søtstoff, smultringer, familieskinke. 0 Siter
Gjest trultemor25 Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 Hva er feil med funlight og familieskinke? 0 Siter
tonie Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 Jeg ble mildt sagt skeptisk til aspartam etter at jeg leste en artikkel om det i KK. Jeg prøver å holde meg unna alt som heter kunstige søtningsstoffer. Velger heller produkter med vanlig sukker. 0 Siter
Gjest vioola Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 oi , jeg drikker kun fun light. er ikke så glad i vann. Og tannlegen sier at tennene mine ikke tåler brus særlig bra kunstig søtstoff er jeg ikke redd for. best å unngå sukker så godt som man kan 0 Siter
Gjest Turbo Tuppa Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 oi , jeg drikker kun fun light. er ikke så glad i vann. Og tannlegen sier at tennene mine ikke tåler brus særlig bra kunstig søtstoff er jeg ikke redd for. best å unngå sukker så godt som man kan Det er plenty syre i light-saft og tennene dine har ikke særlig godt av det heller. 0 Siter
Gjest Thekla84 Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 Trultemor spør hva som er galt med familieskinke, hihi, tenkte bare jeg skulle kommentere det: Familie-skinke? det er vel laget av en familie da hihi. Bare en spøk 0 Siter
Gjest Blondetopp Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 Hva er feil med funlight og familieskinke? Vanlig saft er bedre og sunnere enn kunstig framstilt skvip (Funligt). Familieskinke og andre pålegg i samme gate, består av dritten etter all annen produkjon at kjøttvarer. Gud vet hva de har malt sammen for å selge det til oss som pålegg. Jeg er nær ved å kaste opp. 0 Siter
Gjest vioola Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 Det er plenty syre i light-saft og tennene dine har ikke særlig godt av det heller. oi , det viste jeg ikke. er det ikke kullsyren i brusen som er problemet da? er jo ikke kullsyre i saft? 0 Siter
lililja Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 Vanlig saft er bedre og sunnere enn kunstig framstilt skvip (Funligt). Familieskinke og andre pålegg i samme gate, består av dritten etter all annen produkjon at kjøttvarer. Gud vet hva de har malt sammen for å selge det til oss som pålegg. Jeg er nær ved å kaste opp. hvis familieskinken er laget av div dårlig restekjøtt, hva tror du pølser og annen div farsemat er laget av? 0 Siter
Gjest Turbo Tuppa Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 oi , det viste jeg ikke. er det ikke kullsyren i brusen som er problemet da? er jo ikke kullsyre i saft? Men saft inneholder fruktsyrer som tærer på tennene i tillegg til sukkeret. Lettsaft inneholder ikke sukker, men den har likefullt fruktsyrer. 0 Siter
Gjest vioola Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 Men saft inneholder fruktsyrer som tærer på tennene i tillegg til sukkeret. Lettsaft inneholder ikke sukker, men den har likefullt fruktsyrer. hva slags fruktsyrer da , er jo bare kunstige e-stoffer tilsatt for å lage smak. merkerlig at tannlegen aldri har nevnt det for meg 0 Siter
kaffepiken Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 ..og alle disse sukkerbombene av noen frokostblandinger for barn. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 9. mars 2006 Skrevet 9. mars 2006 oi , det viste jeg ikke. er det ikke kullsyren i brusen som er problemet da? er jo ikke kullsyre i saft? Er det så farlig med kullsyren, hva med farris da? Trodde ikke det var skadelig for tennene med farris selv om den inneholder kullsyre. Men det er det kanskje likevel? 0 Siter
Gjest Turbo Tuppa Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 hva slags fruktsyrer da , er jo bare kunstige e-stoffer tilsatt for å lage smak. merkerlig at tannlegen aldri har nevnt det for meg Noen av e-stoffene er nok bl.a. sitronsyre tenker jeg. 0 Siter
laban Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 oi , det viste jeg ikke. er det ikke kullsyren i brusen som er problemet da? er jo ikke kullsyre i saft? Kullsyren er helt problemfri. Blå farris og tilsvarende er nesten som vann for tennene. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.