Gjest mirakel*2 Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 jeg leste på teksttv nettopp at en 4 åring døde av nyresvikt pga e-coli bakteriene. I tillegg så ble en unge til (20 mnd) smittet for et par dager siden. Jeg synes det er litt skummelt jeg. 0 Siter
Gjest trultemor25 Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Uff, så forferdelig trist!! Ja, jeg synes og det er skummelt. Selv om jeg ikke har barn som spiser kjøttdeig ennå så gikk jeg glatt forbi gildes kjøttdeig i disken og tok med meg kjøttdeig fra slakter'n istedet. Litt guffent når dem ikke finner smittekilden. 0 Siter
Gjest dobba Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Uff, så forferdelig trist!! Ja, jeg synes og det er skummelt. Selv om jeg ikke har barn som spiser kjøttdeig ennå så gikk jeg glatt forbi gildes kjøttdeig i disken og tok med meg kjøttdeig fra slakter'n istedet. Litt guffent når dem ikke finner smittekilden. Jeg spiser ikke kjøttdeig i det hele tatt etter dette som har skjedd. Har overhodet ikke lyst på og vil vente til en årsak er funnet. 0 Siter
Gjest mirakel*2 Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Uff, så forferdelig trist!! Ja, jeg synes og det er skummelt. Selv om jeg ikke har barn som spiser kjøttdeig ennå så gikk jeg glatt forbi gildes kjøttdeig i disken og tok med meg kjøttdeig fra slakter'n istedet. Litt guffent når dem ikke finner smittekilden. jeg kjøper heller ikke gilde. Det siste døgnet har det blitt smittet et barn til leste jeg nå nettopp. Håper det er gilde som er kilden! 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=148176 0 Siter
puttelull Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 jeg kjøper heller ikke gilde. Det siste døgnet har det blitt smittet et barn til leste jeg nå nettopp. Håper det er gilde som er kilden! Æh!? Hvorfor håper du at det er Gilde som er smittekilden!? *sukker oppgitt... Vi er kjøttprodusenter for Gilde, nemlig...* 0 Siter
¤ Skara ¤ Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 jeg kjøper heller ikke gilde. Det siste døgnet har det blitt smittet et barn til leste jeg nå nettopp. Håper det er gilde som er kilden! Hørte de var redd for hvitosten også? Jeg har tenkt å slutte å spise *knegg* Stek maten godt og bruke hode er også lurt he he 0 Siter
Petrine Eiffel Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 jeg kjøper heller ikke gilde. Det siste døgnet har det blitt smittet et barn til leste jeg nå nettopp. Håper det er gilde som er kilden! Det er ingen som har blitt smittet det siste døgnet. Barne har vært sykt siden før Gilde trakk kjøttdeigen sin tilbake, og har ligget på Lillehammer sykehus, til det ble overflyttet til Ullevål i løpet av det siste døget. En vesentlig forskjell... 0 Siter
Gjest mirakel*2 Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Æh!? Hvorfor håper du at det er Gilde som er smittekilden!? *sukker oppgitt... Vi er kjøttprodusenter for Gilde, nemlig...* fordi jeg holder meg unna gilde nå. Synd hvis det er bakterier i noe annet vi spiser 0 Siter
Gjest mirakel*2 Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Det er ingen som har blitt smittet det siste døgnet. Barne har vært sykt siden før Gilde trakk kjøttdeigen sin tilbake, og har ligget på Lillehammer sykehus, til det ble overflyttet til Ullevål i løpet av det siste døget. En vesentlig forskjell... ok Det visste ikke jeg 0 Siter
Gjest mirakel*2 Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Hørte de var redd for hvitosten også? Jeg har tenkt å slutte å spise *knegg* Stek maten godt og bruke hode er også lurt he he hvis det er hvitost tar jeg heller sjansen Jeg bruker det til så mye 0 Siter
puttelull Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 fordi jeg holder meg unna gilde nå. Synd hvis det er bakterier i noe annet vi spiser Det er vel strengt tatt ikke nødvendig å holde seg unna Gilde! Det er jo ikke funnet noen bakterier i kjøttet fra der! Men jeg er litt engstelig, jeg og... Det er ikke morsomt å høre og lese om familier som blir rammet av denne typen bakterier, nei!;-( 0 Siter
Gjest mirakel*2 Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Det er vel strengt tatt ikke nødvendig å holde seg unna Gilde! Det er jo ikke funnet noen bakterier i kjøttet fra der! Men jeg er litt engstelig, jeg og... Det er ikke morsomt å høre og lese om familier som blir rammet av denne typen bakterier, nei!;-( jo, jeg synes det når mattilsynet fremdeles tror at det er der bakterien kommer fra. Jeg har kun det å forholde meg til. Jeg putter da ikke gilde sin kjøttdeig i mitt 3 år gamle barn. 0 Siter
puttelull Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 jo, jeg synes det når mattilsynet fremdeles tror at det er der bakterien kommer fra. Jeg har kun det å forholde meg til. Jeg putter da ikke gilde sin kjøttdeig i mitt 3 år gamle barn. Hvis man steker kjøttet slik man skal, dør faktisk e.colibakterien! Den dør ved 70 grader! Jeg vet at det er mange som slurver, det hersker det ingen tvil om. Uansett hvilken kjøttdeig jeg steker, så steker jeg til all væta har fordampet. Da er kjøttet ferdig stekt. Ikke før. Min onkel, som jobber i mattilsynet i Trøndelag, sier at jeg gjør det på riktig vis. Jeg kontaktet nemlig ham da dette ble en sak i media. 0 Siter
Lurveline Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 hvis det er hvitost tar jeg heller sjansen Jeg bruker det til så mye "Jeg bruker det til så mye" Da er vel kanskje smittefaren større enn ved bruk av kjøttdeig vil jeg tro;o) Jeg/vi spiser fortsatt kjøttdeig fra Gilde og er fremdeles ikke blitt syke:o) 0 Siter
Gjest mirakel*2 Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Hvis man steker kjøttet slik man skal, dør faktisk e.colibakterien! Den dør ved 70 grader! Jeg vet at det er mange som slurver, det hersker det ingen tvil om. Uansett hvilken kjøttdeig jeg steker, så steker jeg til all væta har fordampet. Da er kjøttet ferdig stekt. Ikke før. Min onkel, som jobber i mattilsynet i Trøndelag, sier at jeg gjør det på riktig vis. Jeg kontaktet nemlig ham da dette ble en sak i media. uansett synes jeg det er bedre å kjøpe nordfjord istedenfor gilde og håpe på at jeg har stekt det godt nok. Jeg som forbruker ser ikke problemet å bytte fra gilde til nordfjord, men jeg skjønner jo at det kan være fatalt for gilde dette. Hysteriet kommer sikkert til å legge seg når det har gått en stund og det ikke er flere syke barn 0 Siter
Gjest mirakel*2 Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 "Jeg bruker det til så mye" Da er vel kanskje smittefaren større enn ved bruk av kjøttdeig vil jeg tro;o) Jeg/vi spiser fortsatt kjøttdeig fra Gilde og er fremdeles ikke blitt syke:o) jeg tuller jo bare da;) Jeg hadde ikke gitt hvitost til ungen min hvis jeg visste at de hadde funnet bakterier derfra. 0 Siter
Spirello Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Jeg spiser ikke kjøttdeig i det hele tatt etter dette som har skjedd. Har overhodet ikke lyst på og vil vente til en årsak er funnet. enig med deg.. skummelt. 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 10. mars 2006 Skrevet 10. mars 2006 Det er ingen som har blitt smittet det siste døgnet. Barne har vært sykt siden før Gilde trakk kjøttdeigen sin tilbake, og har ligget på Lillehammer sykehus, til det ble overflyttet til Ullevål i løpet av det siste døget. En vesentlig forskjell... De sa nå på nyhetene i stad at det siste barnet som var blitt smittet var smittet etter at Gilde hadde trukket tilbake kjøttet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.