Gjest efoll Skrevet 14. mars 2006 Del Skrevet 14. mars 2006 Dør e-coli bakterien når kjøttet gjennomstekes? Jeg mener, er man 100% sikker når maten er godt stekt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/222554-ang-e-coli-et-lite-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-bare-litt-utenom-tema-da/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest solskinnsdag Skrevet 14. mars 2006 Del Skrevet 14. mars 2006 Hei hei! Ja hvis kjøttet er godt gjennomstekt dør de, de tåler ikke sterk varme. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/222554-ang-e-coli-et-lite-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-bare-litt-utenom-tema-da/#findComment-1665213 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest baktor Skrevet 14. mars 2006 Del Skrevet 14. mars 2006 Ja, det er man. Men da må man jo være 100% sikker på at kjøttdeigen ER gjennomstekt da... Tydeligvis ikke alle som vet når det er. OG viktig at man ikke blander sammen kjøkkenutstyr og bruker noe man har brukt på rått kjøtt på det stekte osv. Hygiene er viktig! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/222554-ang-e-coli-et-lite-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-bare-litt-utenom-tema-da/#findComment-1665215 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ørkenvandreren Skrevet 14. mars 2006 Del Skrevet 14. mars 2006 Ja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/222554-ang-e-coli-et-lite-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-bare-litt-utenom-tema-da/#findComment-1665314 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest miniheggga Skrevet 14. mars 2006 Del Skrevet 14. mars 2006 ja. men husk å f.eks ikke bruke samme kniv på salaten som du brukte på det ferske kjøttet og slike ting, det sprer bakteriene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/222554-ang-e-coli-et-lite-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-bare-litt-utenom-tema-da/#findComment-1665355 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 14. mars 2006 Del Skrevet 14. mars 2006 Ja, det er man. Men da må man jo være 100% sikker på at kjøttdeigen ER gjennomstekt da... Tydeligvis ikke alle som vet når det er. OG viktig at man ikke blander sammen kjøkkenutstyr og bruker noe man har brukt på rått kjøtt på det stekte osv. Hygiene er viktig! Hvordan vet man at kjøttet er gjennomstekt. Er det gjennomstekt når ingenting rødt synes? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/222554-ang-e-coli-et-lite-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-bare-litt-utenom-tema-da/#findComment-1665492 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.