Gjest efoll Skrevet 14. mars 2006 Skrevet 14. mars 2006 Dør e-coli bakterien når kjøttet gjennomstekes? Jeg mener, er man 100% sikker når maten er godt stekt? 0 Siter
Gjest solskinnsdag Skrevet 14. mars 2006 Skrevet 14. mars 2006 Hei hei! Ja hvis kjøttet er godt gjennomstekt dør de, de tåler ikke sterk varme. 0 Siter
Gjest baktor Skrevet 14. mars 2006 Skrevet 14. mars 2006 Ja, det er man. Men da må man jo være 100% sikker på at kjøttdeigen ER gjennomstekt da... Tydeligvis ikke alle som vet når det er. OG viktig at man ikke blander sammen kjøkkenutstyr og bruker noe man har brukt på rått kjøtt på det stekte osv. Hygiene er viktig! 0 Siter
Gjest miniheggga Skrevet 14. mars 2006 Skrevet 14. mars 2006 ja. men husk å f.eks ikke bruke samme kniv på salaten som du brukte på det ferske kjøttet og slike ting, det sprer bakteriene. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 14. mars 2006 Skrevet 14. mars 2006 Ja, det er man. Men da må man jo være 100% sikker på at kjøttdeigen ER gjennomstekt da... Tydeligvis ikke alle som vet når det er. OG viktig at man ikke blander sammen kjøkkenutstyr og bruker noe man har brukt på rått kjøtt på det stekte osv. Hygiene er viktig! Hvordan vet man at kjøttet er gjennomstekt. Er det gjennomstekt når ingenting rødt synes? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.