Gjest Wannabesunn Skrevet 16. mars 2006 Del Skrevet 16. mars 2006 Hvilken type smør er sunnest? Og hvilken type smør er sunnest å steke i? (Vet at det er sunnest med olje, men ønsker å bruke smør innimellom.) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kaffepiken Skrevet 16. mars 2006 Del Skrevet 16. mars 2006 F.eks soft margarin uten melk og soya. Den er basert på solsikkeolje, rapsolje og kokosolje. Den går fint å bruke både til steking og på brødskiva. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
citygirl Skrevet 16. mars 2006 Del Skrevet 16. mars 2006 Spørs hva du mener med "sunnest" - tenker på på minst kalorier fordi du vil gå ned i vekt - eller tenker du for å forebygge feks hjertesykdom?? Sistnevnte forebygging av hjerte- og karsykdom, sats på "vita hjertegod"-produktene. De finnes både til skiva og for steking i panna. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 16. mars 2006 Del Skrevet 16. mars 2006 Jeg er av den mening at naturlige produkter er best for kroppen. I så fall er meierismør best (gir definitivt best smak også). 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TheNatural Skrevet 16. mars 2006 Del Skrevet 16. mars 2006 F.eks soft margarin uten melk og soya. Den er basert på solsikkeolje, rapsolje og kokosolje. Den går fint å bruke både til steking og på brødskiva. Man bør ikke bruke margariner til steking fordi de flerumettede fettsyrene er meget ustabile og oksiderer ved varme og fremkaller frie radikaler. Meierismør er utmerket til steking og det er også kokosolje. Mettet fett er ikke årsak til forhøyet kolesterol eller hjerte/karsykdommer. Det er derimot transfett som bør unngås. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kaffepiken Skrevet 17. mars 2006 Del Skrevet 17. mars 2006 Man bør ikke bruke margariner til steking fordi de flerumettede fettsyrene er meget ustabile og oksiderer ved varme og fremkaller frie radikaler. Meierismør er utmerket til steking og det er også kokosolje. Mettet fett er ikke årsak til forhøyet kolesterol eller hjerte/karsykdommer. Det er derimot transfett som bør unngås. Jeg bruker rapsolje til steking, er det helt feil det da? Den oljen vi bruker, er merket med at den tåler varme opp til 160 grader. (Meieriprodukter må vi dessverre holde oss unna så langt det er mulig.) Dette med riktig/feil fett er blitt en hel vitenskap, jeg trodde jeg hadde fått med meg noe nå, men det har jeg visst ikke likevel... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.