keinstein Skrevet 16. mars 2006 Skrevet 16. mars 2006 "Skinka" på Grandiosapizzaen er ikke skinke, men en slags kjøttpudding eller pølse. Mulig det er skinkerester og svineslintrer i massen av bindemidler. Avslørt av luftboblene. Jeg syns de kunne angi at innholdet er "pudding tilsatt skinke". Mange av skinkeproduktene til pålegg er også oppskjært pudding. 0 Siter
citygirl Skrevet 16. mars 2006 Skrevet 16. mars 2006 Jmf picnicskinke på boks? Lenge siden de så en gris hvertfall... 0 Siter
keinstein Skrevet 16. mars 2006 Forfatter Skrevet 16. mars 2006 Jmf picnicskinke på boks? Lenge siden de så en gris hvertfall... Ubestemmelig innhold. Noen slintrer innimellom. 0 Siter
citygirl Skrevet 16. mars 2006 Skrevet 16. mars 2006 Ubestemmelig innhold. Noen slintrer innimellom. Sikkert det som ligger igjen på gulvet (*lol*) når de er ferdige med å lage både hunde- og kattemat på slakteriet, hehe. 0 Siter
Gjest PandaMiranda Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Tja... ville vel være merkelig om den pappskiva man kaller Grandiosa var dekket av ordentlig kjøtt? Man blander ikke mat og søppel, vel...? Det ville være å kaste perler for svin... 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Man skal være bra naiv for å tro at billig frossenpizza består av rene ingredienser med høy kvalitet. 0 Siter
keinstein Skrevet 28. mars 2006 Forfatter Skrevet 28. mars 2006 Du lot deg friste av reklamen? :-) Jeg trengte en bunn, og med en haug ost, paprika, pepperoni og løk ble det en riktig fin matbit. 0 Siter
keinstein Skrevet 28. mars 2006 Forfatter Skrevet 28. mars 2006 Man skal være bra naiv for å tro at billig frossenpizza består av rene ingredienser med høy kvalitet. Men simpel kjøttpudding, da gitt. 0 Siter
Spirea Skrevet 10. april 2006 Skrevet 10. april 2006 Det har alltid forundret meg at "kjøttetere" har et så likegyldig forhold til hva som er i det såkalte "kjøttet" de spiser. Jeg er sikker på at det hadde gått an å lure i dere soyapølser i årevis uten at noe hadde blitt oppdaget. Det er bare det at ting må ha et navn som gjør at dere tror det er kjøtt - av ypperste kvalitet, ikke bindevev, hud, slintrer, sener og brusk. Jeg skjønner ikke helt forskjellen heller jeg, men der er jo jeg fullstendig innhabil. Jeg har sett for mye av menneskekroppens hud, muskelvev, slinter, tarmer og bindvev til å klare å spise dyr som er bygd opp på nesten samme måte *puke* 0 Siter
Gjest bodysmart Skrevet 3. juni 2006 Skrevet 3. juni 2006 Det har alltid forundret meg at "kjøttetere" har et så likegyldig forhold til hva som er i det såkalte "kjøttet" de spiser. Jeg er sikker på at det hadde gått an å lure i dere soyapølser i årevis uten at noe hadde blitt oppdaget. Det er bare det at ting må ha et navn som gjør at dere tror det er kjøtt - av ypperste kvalitet, ikke bindevev, hud, slintrer, sener og brusk. Jeg skjønner ikke helt forskjellen heller jeg, men der er jo jeg fullstendig innhabil. Jeg har sett for mye av menneskekroppens hud, muskelvev, slinter, tarmer og bindvev til å klare å spise dyr som er bygd opp på nesten samme måte *puke* Spiste rimelig lite kjøtt i løpet av disseksjons-tiden jeg og, ja 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.