keinstein Skrevet 16. mars 2006 Skrevet 16. mars 2006 Man får gjøre slik vi gjør dagen før vi inviterer til rakfisklag for gode venner for å være på den sikre siden; Man serverer en solid porsjon til svigermor. Svigermødre er ikke en truet art, så det går greit. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 16. mars 2006 Skrevet 16. mars 2006 Trebeinet. Tusen takk!!!!! Det kan jeg virkelig trenge! 0 Siter
keinstein Skrevet 16. mars 2006 Skrevet 16. mars 2006 Tusen takk!!!!! Det kan jeg virkelig trenge! Ellers så var jeg dame før, derfor har jeg fått satt på en i plast, rosemalt. DEN kan du få, når den ikke er i bruk, kan du ta den av og bruke den som blokkfløyte. 0 Siter
Gjest Persille Skrevet 16. mars 2006 Skrevet 16. mars 2006 Kjøttdeig fra Gilde ble pastasaus i dag. Ei dame i køen spurte om jeg turde å bruke den. "Vi skal alle dø, og jeg har hatt et godt liv" mumlet jeg. Sausen kokte en time. Hvis dere ikke hører fra meg, så se i Aftenpostens dødsannonser. Jeg har satt av arv til dere. Flisa arver tøfla mine, SDD saftmugga, gripp får tupeen. Hva slags forfordeling er dette? Vi er da flere som har kranglet, kverrulert og provosert deg så godt vi kan over lang tid? *fornærmet* 0 Siter
Gjest abrahamsen Skrevet 16. mars 2006 Skrevet 16. mars 2006 Vi spiste Gildes svinekjøttdeig i går 0 Siter
Rhea Silvia Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Vi har spist Gilde kjøttdeig, smakte bra det. Har noe kjøttdeig i fryserene, hadde tenkt å la den ligge. Men både mor og svigermor truer med å komme å kaste den så.... 0 Siter
jubalong70 Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Ellers så var jeg dame før, derfor har jeg fått satt på en i plast, rosemalt. DEN kan du få, når den ikke er i bruk, kan du ta den av og bruke den som blokkfløyte. Hvilken fortryllende idé!!! 0 Siter
nanna Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Hva slags forfordeling er dette? Vi er da flere som har kranglet, kverrulert og provosert deg så godt vi kan over lang tid? *fornærmet* *LOL* 0 Siter
Speak Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Neida, vi spiste spagetti og kjøttsaus (m.kjøttdeig). Jeg må innrømme at jeg overser de fleste slike ting. 0 Siter
linko Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Vi hadde hjemmelagede kjøttkaker laget av saufarse i går. Farsen ble kjøpt i høst og vi stekte opp masse kjøttkaker, siden vi ikke er blitt syke tidligere kaster vi ikke de gjenværende kjøttkake-pakkene i fryseren nei. Men vi fant en pakke med karbonader merket 103 og skumle datoer på, så den kaster vi nok (evt. leverer tilbake). 0 Siter
kizmiaz Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Du er vel neppe den eneste i Norge, dah! Jeg for min del har mista lysten på kjøttmat og benytter sjansen til å lage fiskemiddager og grønnsakretter istedenfor. 0 Siter
Petrine Eiffel Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Du er nok ikke den eneste i Norge nei...Salget av kjøttdeig har falt med 40%, dvs at det er 60% som fortsatt spiser det... Flertallet faktisk, som ikke gidder å gå rundt å være hysteriske... 0 Siter
mariamamma Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Du er nok ikke den eneste i Norge. Vi er derimot ikke interressert i å ta noen sjangser. Når barn dør ser jeg ingen grunn til å ta noen som helst sjangs. Og hvertfall ikke når det gjelder barnet mitt. Jeg er ikke hysterisk, men jeg forstår ikke hvorfor man skal utfordre skjebnen når det fins så mye annet å servere ungene sine! 0 Siter
mumitrollet Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Spiste kjøttdeig i helga. Det er fremdeles større fare for å dø i trafikken enn av kjøttdeig, vi tar alle sjanser hver eneste dag. 0 Siter
Gjest sandex Skrevet 17. mars 2006 Skrevet 17. mars 2006 Er det noen som ikke spiser kjøttdeig da? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.