KaVa Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Jeg synes hele E coli-saken er frustrerende. Først kjøttdeig, nå morrpølser - eller kanskje krydderet? Men betyr dette at kjøttdeigen er frikjent?? Undrer 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
nitni Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Hadde nok ikke stolt på det ennå, ville nok funnet alternativer enda en stund ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675561 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Står her at en fremdeles skal kaste aktuell kjøttdeig: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=179505 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675566 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaVa Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2006 Står her at en fremdeles skal kaste aktuell kjøttdeig: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=179505 Takk for link. Skal holde meg til svinekjøttdeig så lenge, jeg da :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675587 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaVa Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2006 Hadde nok ikke stolt på det ennå, ville nok funnet alternativer enda en stund ) Takk for svar - ser av linken til Shira12 at den ikke er helt "sjekket ut av saken". 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675589 Del på andre sider Flere delingsvalg…
smekka Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Nei, den er ikke frikjent. De er alle mulige "kandidater"...de har jo ikke funnet e-colien noe sted enda. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675654 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Nei, den er ikke frikjent. De er alle mulige "kandidater"...de har jo ikke funnet e-colien noe sted enda. Jeg trodde de hadde funnet det sikkert i kjøttpålegget? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675665 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Takk for link. Skal holde meg til svinekjøttdeig så lenge, jeg da :-) Den har jeg ikke smakt. Brukes den som vanlig kjøttdeig? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Takk for link. Skal holde meg til svinekjøttdeig så lenge, jeg da :-) Er jo en mulighet dette til og finne andre ting enn vanlig kjøttdeig og bruke. Jeg er litt fæl til og ty til den kjøttdeigen... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675670 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest blomsterløk Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Er jo en mulighet dette til og finne andre ting enn vanlig kjøttdeig og bruke. Jeg er litt fæl til og ty til den kjøttdeigen... Også kan du jo prøve kyllingkjøttdeigen. Synes nesten den er bedre enn vanlig kjøttdeig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675673 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Takk for link. Skal holde meg til svinekjøttdeig så lenge, jeg da :-) Kyllingkjøttdeig er også et alternativ :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675675 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Også kan du jo prøve kyllingkjøttdeigen. Synes nesten den er bedre enn vanlig kjøttdeig. Har tenkt så mange ganger at jeg skal prøve den, men av gammel vane kommer den vanlige oppi handlekorgen. *skal skjerpe meg* Kan jeg bruke kyllingkjøttdeigen på lik linje med den vanlige? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675676 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaVa Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2006 Kyllingkjøttdeig er også et alternativ :-) Ikke for meg - jeg tåler ikke kylling - blir kjempesyk av all fjærkrekjøtt :-( 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675677 Del på andre sider Flere delingsvalg…
smekka Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Jeg trodde de hadde funnet det sikkert i kjøttpålegget? Nei, det er bare enda en mulighet. De har funnet ut at flere av de smittede har spist pålegget, men e-colien er ikke påvist enda. Krydderet er en 3. mulighet.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675679 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaVa Skrevet 21. mars 2006 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2006 Den har jeg ikke smakt. Brukes den som vanlig kjøttdeig? Ja - den er helt OK til pizza, taco, gryteretter OL. Jeg har ikke forsøkt å lage kjøttkaker eller lignende av den - ser ikke helt for meg at det blir like godt - men muligens? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675683 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Jeg trodde de hadde funnet det sikkert i kjøttpålegget? De fikk svar på prøvene i slutten av uka, ble sagt på nyhetene igår. Før det vet de vel ikke det 100% sikkert. Jeg kasta de spekepølsene jeg hadde i kjøleskapet jeg... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675687 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bakter Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Kyllingkjøttdeig er også et alternativ :-) Ja, for kyllingkjøtt har jo ikke bakterier... *ler* Man kan spise all kjøttdeig, cluet er bare å steke den skikkelig, det gjelder jo selvsagt også for kylling kjøttdeig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Ikke for meg - jeg tåler ikke kylling - blir kjempesyk av all fjærkrekjøtt :-( Så rart! Det har jeg aldri hørt om. Trodde kylling var noe av det mest "tålbare" jeg. Vet jo at mange revmatikere tåler svinekjøtt dårlig fx. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Ja, for kyllingkjøtt har jo ikke bakterier... *ler* Man kan spise all kjøttdeig, cluet er bare å steke den skikkelig, det gjelder jo selvsagt også for kylling kjøttdeig. Jada, jeg vet at man kan spise all kjøttdeig, og gjør det da også. Men om enkelte kvier seg for å spise vanlig kjøttdeig nå i disse tider, med så mye forskjellig informasjon, som gjerne varierer fra dag til dag, så forstår jeg det, og kom altså her med et mulig alternativ. Det er tross alt bare vanlig kjøttdeig fra ETT av Gildes slakterier som er mistenkt i denne saken, ikke all kjøttdeig av alle slag (okse/svin/kylling). I tillegg har nå kommet spekepølser og/eller krydder. Dette med krydder fordi det nå etter EU-regler ikke lenger er lov til å bestråle krydder (noe som alltid ble gjort tidligere, og som da dreper bakterier. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675701 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bakter Skrevet 21. mars 2006 Del Skrevet 21. mars 2006 Jada, jeg vet at man kan spise all kjøttdeig, og gjør det da også. Men om enkelte kvier seg for å spise vanlig kjøttdeig nå i disse tider, med så mye forskjellig informasjon, som gjerne varierer fra dag til dag, så forstår jeg det, og kom altså her med et mulig alternativ. Det er tross alt bare vanlig kjøttdeig fra ETT av Gildes slakterier som er mistenkt i denne saken, ikke all kjøttdeig av alle slag (okse/svin/kylling). I tillegg har nå kommet spekepølser og/eller krydder. Dette med krydder fordi det nå etter EU-regler ikke lenger er lov til å bestråle krydder (noe som alltid ble gjort tidligere, og som da dreper bakterier. Nettopp, altså MYE tryggere å spise kjøttdeig som jo skal stekes, enn ting som skal spises slik de er. Kan da umulig være så vanskelig å steke maten skikkelig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/223570-er-kj%C3%B8ttdeigen-frikjent-n%C3%A5-da/#findComment-1675717 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.