Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg synes hele E coli-saken er frustrerende. Først kjøttdeig, nå morrpølser - eller kanskje krydderet?

Men betyr dette at kjøttdeigen er frikjent??

Undrer

Skrevet

Hadde nok ikke stolt på det ennå, ville nok funnet alternativer enda en stund :o)

Skrevet

Hadde nok ikke stolt på det ennå, ville nok funnet alternativer enda en stund :o)

Takk for svar - ser av linken til Shira12 at den ikke er helt "sjekket ut av saken".

Skrevet

Nei, den er ikke frikjent. De er alle mulige "kandidater"...de har jo ikke funnet e-colien noe sted enda.

hare1365380455
Skrevet

Nei, den er ikke frikjent. De er alle mulige "kandidater"...de har jo ikke funnet e-colien noe sted enda.

Jeg trodde de hadde funnet det sikkert i kjøttpålegget?

hare1365380455
Skrevet

Takk for link. Skal holde meg til svinekjøttdeig så lenge, jeg da :-)

Den har jeg ikke smakt. Brukes den som vanlig kjøttdeig?

Gjest Shira12
Skrevet

Takk for link. Skal holde meg til svinekjøttdeig så lenge, jeg da :-)

Er jo en mulighet dette til og finne andre ting enn vanlig kjøttdeig og bruke.

Jeg er litt fæl til og ty til den kjøttdeigen...

Gjest blomsterløk
Skrevet

Er jo en mulighet dette til og finne andre ting enn vanlig kjøttdeig og bruke.

Jeg er litt fæl til og ty til den kjøttdeigen...

Også kan du jo prøve kyllingkjøttdeigen.

Synes nesten den er bedre enn vanlig kjøttdeig.

Skrevet

Takk for link. Skal holde meg til svinekjøttdeig så lenge, jeg da :-)

Kyllingkjøttdeig er også et alternativ :-)

Gjest Shira12
Skrevet

Også kan du jo prøve kyllingkjøttdeigen.

Synes nesten den er bedre enn vanlig kjøttdeig.

Har tenkt så mange ganger at jeg skal prøve den, men av gammel vane kommer den vanlige oppi handlekorgen.

*skal skjerpe meg*

Kan jeg bruke kyllingkjøttdeigen på lik linje med den vanlige?

Skrevet

Kyllingkjøttdeig er også et alternativ :-)

Ikke for meg - jeg tåler ikke kylling - blir kjempesyk av all fjærkrekjøtt :-(

Skrevet

Jeg trodde de hadde funnet det sikkert i kjøttpålegget?

Nei, det er bare enda en mulighet. De har funnet ut at flere av de smittede har spist pålegget, men e-colien er ikke påvist enda. Krydderet er en 3. mulighet..

Skrevet

Den har jeg ikke smakt. Brukes den som vanlig kjøttdeig?

Ja - den er helt OK til pizza, taco, gryteretter OL. Jeg har ikke forsøkt å lage kjøttkaker eller lignende av den - ser ikke helt for meg at det blir like godt - men muligens?

Gjest Shira12
Skrevet

Jeg trodde de hadde funnet det sikkert i kjøttpålegget?

De fikk svar på prøvene i slutten av uka, ble sagt på nyhetene igår.

Før det vet de vel ikke det 100% sikkert.

Jeg kasta de spekepølsene jeg hadde i kjøleskapet jeg...

Gjest bakter
Skrevet

Kyllingkjøttdeig er også et alternativ :-)

Ja, for kyllingkjøtt har jo ikke bakterier... *ler*

Man kan spise all kjøttdeig, cluet er bare å steke den skikkelig, det gjelder jo selvsagt også for kylling kjøttdeig.

Skrevet

Ikke for meg - jeg tåler ikke kylling - blir kjempesyk av all fjærkrekjøtt :-(

Så rart! Det har jeg aldri hørt om. Trodde kylling var noe av det mest "tålbare" jeg. Vet jo at mange revmatikere tåler svinekjøtt dårlig fx.

Skrevet

Ja, for kyllingkjøtt har jo ikke bakterier... *ler*

Man kan spise all kjøttdeig, cluet er bare å steke den skikkelig, det gjelder jo selvsagt også for kylling kjøttdeig.

Jada, jeg vet at man kan spise all kjøttdeig, og gjør det da også. Men om enkelte kvier seg for å spise vanlig kjøttdeig nå i disse tider, med så mye forskjellig informasjon, som gjerne varierer fra dag til dag, så forstår jeg det, og kom altså her med et mulig alternativ. Det er tross alt bare vanlig kjøttdeig fra ETT av Gildes slakterier som er mistenkt i denne saken, ikke all kjøttdeig av alle slag (okse/svin/kylling). I tillegg har nå kommet spekepølser og/eller krydder. Dette med krydder fordi det nå etter EU-regler ikke lenger er lov til å bestråle krydder (noe som alltid ble gjort tidligere, og som da dreper bakterier.

Gjest bakter
Skrevet

Jada, jeg vet at man kan spise all kjøttdeig, og gjør det da også. Men om enkelte kvier seg for å spise vanlig kjøttdeig nå i disse tider, med så mye forskjellig informasjon, som gjerne varierer fra dag til dag, så forstår jeg det, og kom altså her med et mulig alternativ. Det er tross alt bare vanlig kjøttdeig fra ETT av Gildes slakterier som er mistenkt i denne saken, ikke all kjøttdeig av alle slag (okse/svin/kylling). I tillegg har nå kommet spekepølser og/eller krydder. Dette med krydder fordi det nå etter EU-regler ikke lenger er lov til å bestråle krydder (noe som alltid ble gjort tidligere, og som da dreper bakterier.

Nettopp, altså MYE tryggere å spise kjøttdeig som jo skal stekes, enn ting som skal spises slik de er. Kan da umulig være så vanskelig å steke maten skikkelig.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...