naktros Skrevet 29. mars 2006 Del Skrevet 29. mars 2006 Synes ofte at kyllingen blir så tørr når jeg varmer den ogg. Tenker på de ferdig grillete, halve man kjøper. Hvordan varmer dere de opp for å få de best mulig? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/224720-oppvarming-av-kyllig/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest M.Angelica Skrevet 29. mars 2006 Del Skrevet 29. mars 2006 Jeg har de alltid i mikroen. Føler det er forskjellig fra hvilken butikk jeg kjøper de. :/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/224720-oppvarming-av-kyllig/#findComment-1686535 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 29. mars 2006 Del Skrevet 29. mars 2006 Deler den i to, steker den i ovnen på 225' i ca 15 min. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/224720-oppvarming-av-kyllig/#findComment-1686659 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 29. mars 2006 Del Skrevet 29. mars 2006 Har de ligget lenge i butikken før du kjøper blir det ikke bra uansett hva du gjør, men om den er noenlunde ny kan du pakke den inn i aluminiumsfolie før du varmer den, så ikke fuktigheten stikker av. Og ikke varm for lenge. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/224720-oppvarming-av-kyllig/#findComment-1686979 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sofie35 Skrevet 29. mars 2006 Del Skrevet 29. mars 2006 Et godt råd er å ikke kjøpe "ferdig delt kylling". Når den klippes i to siver mye kjøttsaft ut og hvis den i tillegg har ligget delt i butikken så er den i utgangspunktet blitt ganske tørr. Jeg pleier å dele den opp når jeg kommer hjem (klippes lett med en vanlig kjøkkensaks) og varmer den raskt i stekepanna! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/224720-oppvarming-av-kyllig/#findComment-1687052 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 29. mars 2006 Del Skrevet 29. mars 2006 Jeg rev litt hvitløk og ingefær og blandet dette med saften av en lime. Litt olivenolje, og vend kyllingbitene i smørja. Jeg la alt i ildfast fat med lokk og varmet det i ovnen i et kvarter? Det ble veldig godt og saftig. Serverte guacamole og villris til. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/224720-oppvarming-av-kyllig/#findComment-1687081 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 30. mars 2006 Del Skrevet 30. mars 2006 Jeg rev litt hvitløk og ingefær og blandet dette med saften av en lime. Litt olivenolje, og vend kyllingbitene i smørja. Jeg la alt i ildfast fat med lokk og varmet det i ovnen i et kvarter? Det ble veldig godt og saftig. Serverte guacamole og villris til. Nå ble jeg sulten! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/224720-oppvarming-av-kyllig/#findComment-1687271 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 30. mars 2006 Del Skrevet 30. mars 2006 Jeg rev litt hvitløk og ingefær og blandet dette med saften av en lime. Litt olivenolje, og vend kyllingbitene i smørja. Jeg la alt i ildfast fat med lokk og varmet det i ovnen i et kvarter? Det ble veldig godt og saftig. Serverte guacamole og villris til. Nå ble jeg sulten! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/224720-oppvarming-av-kyllig/#findComment-1687272 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.