naktros Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Synes ofte at kyllingen blir så tørr når jeg varmer den ogg. Tenker på de ferdig grillete, halve man kjøper. Hvordan varmer dere de opp for å få de best mulig? 0 Siter
Gjest M.Angelica Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Jeg har de alltid i mikroen. Føler det er forskjellig fra hvilken butikk jeg kjøper de. :/ 0 Siter
Lurveline Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Deler den i to, steker den i ovnen på 225' i ca 15 min. 0 Siter
tiliti Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Har de ligget lenge i butikken før du kjøper blir det ikke bra uansett hva du gjør, men om den er noenlunde ny kan du pakke den inn i aluminiumsfolie før du varmer den, så ikke fuktigheten stikker av. Og ikke varm for lenge. 0 Siter
Gjest sofie35 Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Et godt råd er å ikke kjøpe "ferdig delt kylling". Når den klippes i to siver mye kjøttsaft ut og hvis den i tillegg har ligget delt i butikken så er den i utgangspunktet blitt ganske tørr. Jeg pleier å dele den opp når jeg kommer hjem (klippes lett med en vanlig kjøkkensaks) og varmer den raskt i stekepanna! 0 Siter
nanna Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Jeg rev litt hvitløk og ingefær og blandet dette med saften av en lime. Litt olivenolje, og vend kyllingbitene i smørja. Jeg la alt i ildfast fat med lokk og varmet det i ovnen i et kvarter? Det ble veldig godt og saftig. Serverte guacamole og villris til. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 30. mars 2006 Skrevet 30. mars 2006 Jeg rev litt hvitløk og ingefær og blandet dette med saften av en lime. Litt olivenolje, og vend kyllingbitene i smørja. Jeg la alt i ildfast fat med lokk og varmet det i ovnen i et kvarter? Det ble veldig godt og saftig. Serverte guacamole og villris til. Nå ble jeg sulten! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 30. mars 2006 Skrevet 30. mars 2006 Jeg rev litt hvitløk og ingefær og blandet dette med saften av en lime. Litt olivenolje, og vend kyllingbitene i smørja. Jeg la alt i ildfast fat med lokk og varmet det i ovnen i et kvarter? Det ble veldig godt og saftig. Serverte guacamole og villris til. Nå ble jeg sulten! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.