Lillemus Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Leste det nettopp på tekst-tv, nå mener mattilsynet det som de fleste av oss har trodd hele tiden (etter flere tusen negative prøver!) at kjøttdeigen aldri har inneholdt e-coli. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 ?? Nå er jeg ikke helt med på hva du mener? Prior har vel bare pølser lagd av kalkun/kylling så da blir det fuglepølse og det kan bli fugleinfluensa dermed er ikke prior bedre valg enn Gilde 0 Siter
smekka Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Prior har vel bare pølser lagd av kalkun/kylling så da blir det fuglepølse og det kan bli fugleinfluensa dermed er ikke prior bedre valg enn Gilde Å. Litt sliten, tok ikke den i farta Det får så være. Som jeg skrev er jeg ikke hysterisk og prior sine pølser er BEDRE enn Gilde sine, det er derfor jeg kjøper dem. At jeg ikke spiser kjøttdeig skyldes bare at jeg ikke har lyst på -er ingen storspiser av kjøttdeig i utgangspunktet. 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Prior har vel bare pølser lagd av kalkun/kylling så da blir det fuglepølse og det kan bli fugleinfluensa dermed er ikke prior bedre valg enn Gilde Har du smakt kyllingpølser!? Yak. Ikke menneskeføde spør du meg. Smaker jævlig. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Har du smakt kyllingpølser!? Yak. Ikke menneskeføde spør du meg. Smaker jævlig. Jøss! Vi spiser ikke annet vi og syns de andre pølsene smaker pjyk. Spesielt grillpølser av kylling og kalkun er smaskens 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Jøss! Vi spiser ikke annet vi og syns de andre pølsene smaker pjyk. Spesielt grillpølser av kylling og kalkun er smaskens Har prøvd kyllingpølser et par ganger, men verken jeg eller Snuppa klarte dem. Usj. Av vanlige pølser er det stort sett kun Gilde som har spiselige pølser synes vi, de fleste andre smaker bare salt. De (altsåp andre merker vanlige pølser) inneholder tydelig mer salt også - ungene bli vanvittig tørste av dem, mye tørstere enn etter Gilde-pølser! 0 Siter
Velouria Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Har du smakt kyllingpølser!? Yak. Ikke menneskeføde spør du meg. Smaker jævlig. Soyapølser derimot er både trygt og godt. 0 Siter
org Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Du sier ikke noe mer, det er jeg helt sikker på - gammel dol'er du vet du. ) Say no more. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Har du smakt kyllingpølser!? Yak. Ikke menneskeføde spør du meg. Smaker jævlig. Nei de skal jeg ikke smake heller såfremt ingen lurer meg da. 0 Siter
Gjest vetikkedet Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Soyapølser derimot er både trygt og godt. Soya er genmodifiert. 0 Siter
Gjest pekka Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Jeg har brukt kjøttdeig flere ganger nå. Jeg er nok veldig obs på at det skal være gjennomstekt, nesten for mye stekt. Men den skal jo være trygg da. All mat bør behandles nøye nå for tida. Hygienen aller viktigst. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Morrpølse har jeg aldri smakt, men vi spiser kjøttdeig og pølser igjen nå. I dag hadde vi lapskaus med kjøttdeig (gilde). 0 Siter
Gjest GA Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Jada, har spist det sjøl hele tiden, men ga ikke ungene akkurat den kjøttdeigen som var mistenkt først. Har bare passet litt ekstra på at alt er gjennomstekt. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 3. april 2006 Skrevet 3. april 2006 Vi spiser pølser iblant ja, men ikke morrpølser. Det spiste vi ikke før heller.. Kjøttdeig spiser vi mindre og mindre av. Ikke fordi vi er så redde for bakterier, men vi har gått mer og mer over til kyllingkjøtt og spiser sjeldnere og sjeldnere rødt kjøtt. 0 Siter
Gjest sandex Skrevet 4. april 2006 Skrevet 4. april 2006 Ja, hvorfor ikke? Sikkert det som er tryggest å spise nå til dags... For nå kan vi være sikker at de er nøye med hygienen 0 Siter
McLoud Skrevet 4. april 2006 Skrevet 4. april 2006 Nei, det gjør jeg ikke, og jeg vurderer sterkt å bli vegetarianer. 0 Siter
Velouria Skrevet 4. april 2006 Skrevet 4. april 2006 Soya er genmodifiert. Jeg kjøper kun økologisk mat, så det gjelder ikke for meg. Men jeg er klar over at det finnes mye genmodifisert mat der ute. Hva med antibiotikaen i kjøtt? 0 Siter
Isle o'view Skrevet 4. april 2006 Skrevet 4. april 2006 Ja, hvorfor ikke? Sikkert det som er tryggest å spise nå til dags... For nå kan vi være sikker at de er nøye med hygienen Ja,det er ikke noe problem for meg. Det er aldri så safe å spise kjøttdeig og pølser som nå, forutsatt at de er rimelig ferske. 0 Siter
astridny Skrevet 4. april 2006 Skrevet 4. april 2006 Ja vi spiser kjøttdeig. Vi steker den godt som vi alltid har gjort. Morrpølse har vi aldri spist. Trur ikke at vi skal begynne med det eller. 0 Siter
kizmiaz Skrevet 4. april 2006 Skrevet 4. april 2006 Lenge siden vi har spist kjøttdeig nå. Spist litt wienerpølser, men ikke fra Gilde. Har kjøpt salamipølse, men ikke fra Gilde det heller. Vi har fått et sunnere kosthold etter E-coli-saken, for vi har kutta ut kjøttdeigen, kjøttet, kjøttkakene, ferdigpizzaen alle pølsene, kjøttpålegget, som vi spiste en god del av før. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.