Gå til innhold

E-coli og Gilde


Anbefalte innlegg

Gjest jenndy

Jeg har noe medsiterdeig i fryseren fra i januar som jeg ikke har kastet. Vet ikke hvor den kommer fra da den er most på Maxi. Er denne trygg å spise?

Ellers lurer jeg på om det nå er trygt å spise gilde pålegg. Er pålegg fra Thulefjord trygg?

Jeg så bak at den var produsert for Gilde. Den gikk ut på dato i dag og ble kjøpt i dag. Seksåringen spiste pølse fra en slik pakke før jeg så at den var produsert fra gilde. Har jeg grunn for bekymring?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/227268-e-coli-og-gilde/
Del på andre sider

Fortsetter under...

ringerikskringla

jeg jobber selv i ferskvareavd på maxi.. nå vet ikke jeg hvilken maxi du har kjøpt den på men hos oss så får vi all kjøtt som blir brukt til og lage kjøtt/medister deig fra en annen kjøttleverandør enn gilde.

så hos oss har det vært trygt og spise disse produktene.

nå vet jeg ikke helt om dette gjelder alle maxi butikkene.

ring og spør de så er du helt sikker..

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/227268-e-coli-og-gilde/#findComment-1711409
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...