Gjest jenndy Skrevet 19. april 2006 Del Skrevet 19. april 2006 Jeg har noe medsiterdeig i fryseren fra i januar som jeg ikke har kastet. Vet ikke hvor den kommer fra da den er most på Maxi. Er denne trygg å spise? Ellers lurer jeg på om det nå er trygt å spise gilde pålegg. Er pålegg fra Thulefjord trygg? Jeg så bak at den var produsert for Gilde. Den gikk ut på dato i dag og ble kjøpt i dag. Seksåringen spiste pølse fra en slik pakke før jeg så at den var produsert fra gilde. Har jeg grunn for bekymring? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/227268-e-coli-og-gilde/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ringerikskringla Skrevet 19. april 2006 Del Skrevet 19. april 2006 jeg jobber selv i ferskvareavd på maxi.. nå vet ikke jeg hvilken maxi du har kjøpt den på men hos oss så får vi all kjøtt som blir brukt til og lage kjøtt/medister deig fra en annen kjøttleverandør enn gilde. så hos oss har det vært trygt og spise disse produktene. nå vet jeg ikke helt om dette gjelder alle maxi butikkene. ring og spør de så er du helt sikker.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/227268-e-coli-og-gilde/#findComment-1711409 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.