Gjest kyllingi ovn Skrevet 5. mai 2006 Del Skrevet 5. mai 2006 i ildfast form .hvor lenge og på hvor sterk varme? help me:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/229345-kyllingfilet-i-stekeovn/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofies mamma Skrevet 5. mai 2006 Del Skrevet 5. mai 2006 Jeg steker de først i varm panne så de får skorpe på begge sider. Deretter ilangpanne, på salt og pepper, 180 °C 15 minutter.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/229345-kyllingfilet-i-stekeovn/#findComment-1734230 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 5. mai 2006 Del Skrevet 5. mai 2006 Jeg gjør som Sofies mamma. Steker dem i panna i godt med smør, krydrer etter smak og legger dem på en seng av broccolibuketter og blomkålbuketter i en ildfast form. Kok gjerne ut sjyet med litt creme fraiche eller rømme og hell over. I ovn på 180-200 grader i 15 min. Nammmm!!!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/229345-kyllingfilet-i-stekeovn/#findComment-1734450 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.