Gjest Persille Skrevet 15. mai 2006 Skrevet 15. mai 2006 I morgen skal jeg ha med to tre-åringer på piknik på stranden, men hva skal vi spise? De har pølsefest i bhg i morgen ved to-tre tiden, så det trenger ikke være mye mat... Men jeg hadde tenkt å bli til 18-19, så det må holde til kvelds. Og så selvfølgelig, ikke hundre ting å lage, ikke ting som tiltrekker seg sand uten å pakke det ut (syltetøy f.eks) og så må det være litt ekstra. O kreative DOL-mammaer, hjelp! 0 Siter
puppola Skrevet 15. mai 2006 Skrevet 15. mai 2006 Hva med vannmelon, ost i terninger, litt baguette og kanskje eplebiter,pærebiter- sånn småsnacks! Alltid poppis- god tur! 0 Siter
KaVa Skrevet 16. mai 2006 Skrevet 16. mai 2006 Bak pølse/salami/kjøttdeig snurrer! Lag deig - bruk en vanlig rundstykkedeig - gjerne halvt om halvt fint/grovt mel. Kjevle ut til en leiv - og smør på ketchup, ost og valgfritt kjøtt (pølse/skinke/brunet kjøttdeig/salamipølse skåret i strimler). Rull sammen og skjær passende stykker (som kanelsnurrer), la heve i minst 30 minutter og stek i 10-12 minutter på 225 grader. Enkelt, godt og "picnicvennlig" 0 Siter
nitni Skrevet 16. mai 2006 Skrevet 16. mai 2006 Bak pølse/salami/kjøttdeig snurrer! Lag deig - bruk en vanlig rundstykkedeig - gjerne halvt om halvt fint/grovt mel. Kjevle ut til en leiv - og smør på ketchup, ost og valgfritt kjøtt (pølse/skinke/brunet kjøttdeig/salamipølse skåret i strimler). Rull sammen og skjær passende stykker (som kanelsnurrer), la heve i minst 30 minutter og stek i 10-12 minutter på 225 grader. Enkelt, godt og "picnicvennlig" Et alternativ til dette er å lage en vanlig rundstykke deg som man pakker fiskekaker og event. ketchup inn i. Kjempegodt! Og lettvindt 0 Siter
Gjest Persille Skrevet 16. mai 2006 Skrevet 16. mai 2006 Bak pølse/salami/kjøttdeig snurrer! Lag deig - bruk en vanlig rundstykkedeig - gjerne halvt om halvt fint/grovt mel. Kjevle ut til en leiv - og smør på ketchup, ost og valgfritt kjøtt (pølse/skinke/brunet kjøttdeig/salamipølse skåret i strimler). Rull sammen og skjær passende stykker (som kanelsnurrer), la heve i minst 30 minutter og stek i 10-12 minutter på 225 grader. Enkelt, godt og "picnicvennlig" Det var det med laging da Jeg hadde bare en halvtime å gå på, så det ble ferdigstekte kyllingvinger, og diverse frukt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.