Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Takk for en super kakeoppskrift, nitni! Har bakt i dag ...og smakt litt på kantbitene ;o) NÅ har også jeg en god oppskrift til div. tilstelninger. Og anbefaler oppskriften til dere andre også - deilig å kunne ta med seg noe annet enn den sedvanlige sjokoladekaken...

Skrevet

Så bra da! Den er jo _så_ enkel og _så_ goood:o)

Gjest Debra irl
Skrevet

hmmm. jeg er alltid klar for en ny kakeoppskrift. Kan du gi meg den eller linken? Jeg søkte, men fant ikke noe. Jeg er nok i usedvanlig dårlig søkemodus i dag....

Skrevet

Denne er enkel og god, og bruker å forsvinne raskt :o)

Ikke noe kliss :o)

Formkake (bestemors oppskrift)

3 kopper sukker

3 egg

Piskes til eggedosis.

Bland i:

3 kopper melk

nesten 2 kopper smeltet smør/margarin

6 ts bakepulver

6 kopper hvetemel.

Strø over kanel og sukker (i den rekkefølgen).

Stekes ved 200`c i ca 20 min. I langpanne med bakepapir i bunnen.

Jeg pleier å strø litt ekstra sukker på med en gang jeg tgar den ut av ovnen, bare for at den skal se litt finere ut :o)

Legger også en kopphåndduk over når den avkjøles for at den ikke skal bli så tørr.

Gjest Debra irl
Skrevet

Denne er enkel og god, og bruker å forsvinne raskt :o)

Ikke noe kliss :o)

Formkake (bestemors oppskrift)

3 kopper sukker

3 egg

Piskes til eggedosis.

Bland i:

3 kopper melk

nesten 2 kopper smeltet smør/margarin

6 ts bakepulver

6 kopper hvetemel.

Strø over kanel og sukker (i den rekkefølgen).

Stekes ved 200`c i ca 20 min. I langpanne med bakepapir i bunnen.

Jeg pleier å strø litt ekstra sukker på med en gang jeg tgar den ut av ovnen, bare for at den skal se litt finere ut :o)

Legger også en kopphåndduk over når den avkjøles for at den ikke skal bli så tørr.

Takker og neier.

Skrevet

Denne er enkel og god, og bruker å forsvinne raskt :o)

Ikke noe kliss :o)

Formkake (bestemors oppskrift)

3 kopper sukker

3 egg

Piskes til eggedosis.

Bland i:

3 kopper melk

nesten 2 kopper smeltet smør/margarin

6 ts bakepulver

6 kopper hvetemel.

Strø over kanel og sukker (i den rekkefølgen).

Stekes ved 200`c i ca 20 min. I langpanne med bakepapir i bunnen.

Jeg pleier å strø litt ekstra sukker på med en gang jeg tgar den ut av ovnen, bare for at den skal se litt finere ut :o)

Legger også en kopphåndduk over når den avkjøles for at den ikke skal bli så tørr.

Høres nesten ut som en Mor Monsen-variant, kjempegodt med rosiner og hakkede mandler oppå sammen med kanelen og sukkeret...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...