Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skjær opp favorittosten (Ridder, Port Salut, camembert eller lignende) i terninger, setter biter på tannpirker (_uten_ fluor!!!) med en oliven og en cherrytomat. Server salte kjeks til, f.eks. ritz eller sånne tapaskjeks (hva heter de igjen, da?)

Eller du kan rulle forvellede asparges sammen med ridderost, parmesanost eller lignende, inn i spekeskinke. Nam!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/231193-fingermattips/#findComment-1754283
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...