naktros Skrevet 28. mai 2006 Del Skrevet 28. mai 2006 Jeg har nå pisket sukker og eggehviter, blandet i mandler. Det steker nå. Skal det virkelig steke i 1,5 time? Er ikke det veldig lene? Skal nå begynne på kremen. Regner med at dajmen skal knuses og blandes inn? Skal det bare smøres utover når kaken er kald? Og så i fryseren? Er ingen bakemester, så må ha inn med teskje:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/232426-dajmkake-igjen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest glaice Skrevet 28. mai 2006 Del Skrevet 28. mai 2006 Ca 30-35 min ved 200 grader?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/232426-dajmkake-igjen/#findComment-1768151 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest glaice Skrevet 28. mai 2006 Del Skrevet 28. mai 2006 En annen oppskrift jeg fant, stod det 30-45 min i 175 grader... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/232426-dajmkake-igjen/#findComment-1768154 Del på andre sider Flere delingsvalg…
EllaJo Skrevet 28. mai 2006 Del Skrevet 28. mai 2006 Bruker 175 grader i ca 40 min. Jeg bruker alltid å fryse bunnen et døgn før jeg lager kremen og har den på og så fryser igjen. (kremen renner ofte utover og blander seg med bunnen om den ikke er frossen). Dajmen skal hakkes og blandes inn ja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/232426-dajmkake-igjen/#findComment-1768161 Del på andre sider Flere delingsvalg…
gunrika Skrevet 28. mai 2006 Del Skrevet 28. mai 2006 Jeg steker bunnen i 1 1/2 time ved 150 grader.Dajmen knuses eller hakkes og blandes i kremen som du antok. Når bunnen er kald legger jeg på "toppen". Kaken må ligge i formen når kremen haes i. Vær forsiktig når kaken tas ut fra frysen og over på fat. Den går fort i stykker. Håper den smaker. Jeg har hatt en oppskrift tidligere der kaken skulle stekes/tørkes i flere timer på enda lavere temp, så man kommer sikkert i mål på flere måter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/232426-dajmkake-igjen/#findComment-1768179 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linnea78 Skrevet 28. mai 2006 Del Skrevet 28. mai 2006 Min Daimiskake oppskrift (er uten mandler da) Skal steke 1 1/2 til 2 timer på 150 grader. Så skal eggeplommene og kremen vispes og blades sammen med daimen som er hakket. Jeg har brukt å ha dette rett på bunnen på et fat og ikke noen form rundt og det har alltid gått bra. men det kommer sikkert av på hvilken oppskrift du har. Men bunnen som blir marengs har ALDRI blandet seg med kremen.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/232426-dajmkake-igjen/#findComment-1768809 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.