Gjest prust Skrevet 2. august 2006 Del Skrevet 2. august 2006 Lag trollkrem (sånn som de fleste lager av tyttebær, går også med blåbær) av ripsa! Det er kjempegodt til vaffler ) Ellers er ripssaft med litt solbær i kjempegodt! Åååååå! Trollkrem huske jeg mamma laget til oss om høsten! Snadder! Men.... jeg husker jeg laget det til mannen min en gang for maaaaange år siden. Han likte det ikke :-( Jeg får lage det til meg og ungene da! Må først plukke tyttebær. Det er vel litt tidlig ennå? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/240261-sylting-og-safting/page/2/#findComment-1857573 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 2. august 2006 Del Skrevet 2. august 2006 Det går sikker bra. Men rips og vaniljesaus er godt, det! Ja, det er det. Men jeg tåler ikke melk, og har ikke funnet vaniljesaus uten melk her i norge. Får kanskje ta meg en tur til Sverige i helgen. De har:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/240261-sylting-og-safting/page/2/#findComment-1857697 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 2. august 2006 Del Skrevet 2. august 2006 Ja, det er det. Men jeg tåler ikke melk, og har ikke funnet vaniljesaus uten melk her i norge. Får kanskje ta meg en tur til Sverige i helgen. De har:-) Sikkert godt med eggedosis også, evemtuelt tilsatt litt vaniljesukker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/240261-sylting-og-safting/page/2/#findComment-1857702 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.