hare1365380455 Skrevet 5. august 2006 Skrevet 5. august 2006 Jeg tok to plastskjeer og puttet (omvendt vei) gjennom lokket på to yoghurter som jeg la på frys, og dagen etter fikk ungene hver sin gode is! Så det kan dere jo prøve på en gang. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 5. august 2006 Skrevet 5. august 2006 Guttungen drev på med det i fjor. Da var det stor stas ) Knaksje jeg skal høre om han har lyst nå også. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. august 2006 Forfatter Skrevet 5. august 2006 Guttungen drev på med det i fjor. Da var det stor stas ) Knaksje jeg skal høre om han har lyst nå også. Det ble en kjempestor is da, men det går jo an å legge den i begeret igjen og spise den opp senere. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 5. august 2006 Skrevet 5. august 2006 Det ble en kjempestor is da, men det går jo an å legge den i begeret igjen og spise den opp senere. Vel, jeg ikke noen tvil på at min guttunge klarer og ha i seg hele isen, samme hvor stor den er! ;-) Var noen små beger vi brukte i fjor, lurer på om det ikke fulgte med pinner til og stikke oppi. 0 Siter
astridny Skrevet 5. august 2006 Skrevet 5. august 2006 Vel, jeg ikke noen tvil på at min guttunge klarer og ha i seg hele isen, samme hvor stor den er! ;-) Var noen små beger vi brukte i fjor, lurer på om det ikke fulgte med pinner til og stikke oppi. Blir det ikke litt isete på toppen da? Siden man ikke kan bruke lokk på? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. august 2006 Forfatter Skrevet 5. august 2006 Vel, jeg ikke noen tvil på at min guttunge klarer og ha i seg hele isen, samme hvor stor den er! ;-) Var noen små beger vi brukte i fjor, lurer på om det ikke fulgte med pinner til og stikke oppi. Jo, de dolmio-yoghurtene. Jeg kjøper som regel vanlige yoghurter av forskjellige slag. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. august 2006 Forfatter Skrevet 5. august 2006 Blir det ikke litt isete på toppen da? Siden man ikke kan bruke lokk på? Stakk skjeen gjennom lokket! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. august 2006 Forfatter Skrevet 5. august 2006 Blir det ikke litt isete på toppen da? Siden man ikke kan bruke lokk på? Altså: enden av skjeen stakk jeg gjennom, ikke den vi spiser av. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 5. august 2006 Skrevet 5. august 2006 Jo, de dolmio-yoghurtene. Jeg kjøper som regel vanlige yoghurter av forskjellige slag. Det var det ja. Det er guttungen som bestemmer hva vi skal kjøpe, jeg takler ikke yoghurt lengre, ikke etter 2 uker på sykehus, og det var omtrent det eneste jeg kunne spise *grøsser* 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. august 2006 Forfatter Skrevet 5. august 2006 Det var det ja. Det er guttungen som bestemmer hva vi skal kjøpe, jeg takler ikke yoghurt lengre, ikke etter 2 uker på sykehus, og det var omtrent det eneste jeg kunne spise *grøsser* Så får du spise reker i steden for.... 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 5. august 2006 Skrevet 5. august 2006 Så får du spise reker i steden for.... Ja det kan jeg, men redd jeg blir lei av og renske de etter en stund, sikkert lei smaken også ;-) I dag tenkte jeg at vi skulle ha pai, det er godt, og det gikk bra sist jeg spiste det. 0 Siter
astridny Skrevet 5. august 2006 Skrevet 5. august 2006 Stakk skjeen gjennom lokket! Ok Da skjønner jeg:-) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. august 2006 Forfatter Skrevet 5. august 2006 Ja det kan jeg, men redd jeg blir lei av og renske de etter en stund, sikkert lei smaken også ;-) I dag tenkte jeg at vi skulle ha pai, det er godt, og det gikk bra sist jeg spiste det. Hva skal du ha i den? Jeg lager en minestronesuppe med pølsebiter i, og så gratinerer jeg det i ovnen etterpå. Og så tar jeg litt ekstra pasta i, tror jeg. (Har ikke lagd det før.) 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 5. august 2006 Skrevet 5. august 2006 Hva skal du ha i den? Jeg lager en minestronesuppe med pølsebiter i, og så gratinerer jeg det i ovnen etterpå. Og så tar jeg litt ekstra pasta i, tror jeg. (Har ikke lagd det før.) He he, takler ikke minestronesuppe heller lengre... Fikk det servert som noe av det første jeg skulle spise på sykehuset, men jeg likte det før! Jeg tenkte og ha i kylling på boks, squash, sopp, blomkål, broccoli, løk, purre, og gjerne en kokt potet om jeg har, eller gidder og koke. Dette freser jeg på stekepannen. Så bruker jeg matfløte og egg, ost på toppen. Paideigen lager jeg av en sånn ferdigpakke fra Maizenna, bare blander vann i, den passer akkurat til en paiform, og trenger ikke forsteking. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. august 2006 Forfatter Skrevet 5. august 2006 He he, takler ikke minestronesuppe heller lengre... Fikk det servert som noe av det første jeg skulle spise på sykehuset, men jeg likte det før! Jeg tenkte og ha i kylling på boks, squash, sopp, blomkål, broccoli, løk, purre, og gjerne en kokt potet om jeg har, eller gidder og koke. Dette freser jeg på stekepannen. Så bruker jeg matfløte og egg, ost på toppen. Paideigen lager jeg av en sånn ferdigpakke fra Maizenna, bare blander vann i, den passer akkurat til en paiform, og trenger ikke forsteking. Nam, det hørtes godt ut! De pakkene er jammen enkle, men jeg lager ikke så ofte pai. Men det frister.... så det må vi nesten ha en dag. 0 Siter
Lisabeth Skrevet 5. august 2006 Skrevet 5. august 2006 Jo, de dolmio-yoghurtene. Jeg kjøper som regel vanlige yoghurter av forskjellige slag. Ikke dolmio (det er jo pizzasaus) men danonino Måtte bare si det ;-) 0 Siter
Linnea78 Skrevet 6. august 2006 Skrevet 6. august 2006 Går det ikke an å tømme yoghurt over i ispinneformer da, så blir det en mindre is..... Har ikke prøvd det før men tanken slo meg da jeg leste disse innleggene. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 6. august 2006 Forfatter Skrevet 6. august 2006 Ikke dolmio (det er jo pizzasaus) men danonino Måtte bare si det ;-) Hehe, bra du sa det! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 6. august 2006 Forfatter Skrevet 6. august 2006 Går det ikke an å tømme yoghurt over i ispinneformer da, så blir det en mindre is..... Har ikke prøvd det før men tanken slo meg da jeg leste disse innleggene. Jo, det må gå an! Jeg har ikke slike former ser du... Men takk for tips! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.