Gå til innhold

"hjemmelaget" is


Anbefalte innlegg

hare1365380455
Skrevet

Jeg tok to plastskjeer og puttet (omvendt vei) gjennom lokket på to yoghurter som jeg la på frys, og dagen etter fikk ungene hver sin gode is! Så det kan dere jo prøve på en gang. :)

Gjest Shira12
Skrevet

Guttungen drev på med det i fjor. Da var det stor stas :o)

Knaksje jeg skal høre om han har lyst nå også.

hare1365380455
Skrevet

Guttungen drev på med det i fjor. Da var det stor stas :o)

Knaksje jeg skal høre om han har lyst nå også.

Det ble en kjempestor is da, men det går jo an å legge den i begeret igjen og spise den opp senere. :)

Gjest Shira12
Skrevet

Det ble en kjempestor is da, men det går jo an å legge den i begeret igjen og spise den opp senere. :)

Vel, jeg ikke noen tvil på at min guttunge klarer og ha i seg hele isen, samme hvor stor den er! ;-)

Var noen små beger vi brukte i fjor, lurer på om det ikke fulgte med pinner til og stikke oppi.

Skrevet

Vel, jeg ikke noen tvil på at min guttunge klarer og ha i seg hele isen, samme hvor stor den er! ;-)

Var noen små beger vi brukte i fjor, lurer på om det ikke fulgte med pinner til og stikke oppi.

Blir det ikke litt isete på toppen da?

Siden man ikke kan bruke lokk på?

hare1365380455
Skrevet

Vel, jeg ikke noen tvil på at min guttunge klarer og ha i seg hele isen, samme hvor stor den er! ;-)

Var noen små beger vi brukte i fjor, lurer på om det ikke fulgte med pinner til og stikke oppi.

Jo, de dolmio-yoghurtene. Jeg kjøper som regel vanlige yoghurter av forskjellige slag.

hare1365380455
Skrevet

Blir det ikke litt isete på toppen da?

Siden man ikke kan bruke lokk på?

Stakk skjeen gjennom lokket!

hare1365380455
Skrevet

Blir det ikke litt isete på toppen da?

Siden man ikke kan bruke lokk på?

Altså: enden av skjeen stakk jeg gjennom, ikke den vi spiser av.

Gjest Shira12
Skrevet

Jo, de dolmio-yoghurtene. Jeg kjøper som regel vanlige yoghurter av forskjellige slag.

Det var det ja. Det er guttungen som bestemmer hva vi skal kjøpe, jeg takler ikke yoghurt lengre, ikke etter 2 uker på sykehus, og det var omtrent det eneste jeg kunne spise *grøsser*

hare1365380455
Skrevet

Det var det ja. Det er guttungen som bestemmer hva vi skal kjøpe, jeg takler ikke yoghurt lengre, ikke etter 2 uker på sykehus, og det var omtrent det eneste jeg kunne spise *grøsser*

Så får du spise reker i steden for....;)

Gjest Shira12
Skrevet

Så får du spise reker i steden for....;)

Ja det kan jeg, men redd jeg blir lei av og renske de etter en stund, sikkert lei smaken også ;-)

I dag tenkte jeg at vi skulle ha pai, det er godt, og det gikk bra sist jeg spiste det.

Skrevet

Stakk skjeen gjennom lokket!

Ok

Da skjønner jeg:-)

hare1365380455
Skrevet

Ja det kan jeg, men redd jeg blir lei av og renske de etter en stund, sikkert lei smaken også ;-)

I dag tenkte jeg at vi skulle ha pai, det er godt, og det gikk bra sist jeg spiste det.

Hva skal du ha i den? Jeg lager en minestronesuppe med pølsebiter i, og så gratinerer jeg det i ovnen etterpå. Og så tar jeg litt ekstra pasta i, tror jeg. (Har ikke lagd det før.)

Gjest Shira12
Skrevet

Hva skal du ha i den? Jeg lager en minestronesuppe med pølsebiter i, og så gratinerer jeg det i ovnen etterpå. Og så tar jeg litt ekstra pasta i, tror jeg. (Har ikke lagd det før.)

He he, takler ikke minestronesuppe heller lengre... Fikk det servert som noe av det første jeg skulle spise på sykehuset, men jeg likte det før!

Jeg tenkte og ha i kylling på boks, squash, sopp, blomkål, broccoli, løk, purre, og gjerne en kokt potet om jeg har, eller gidder og koke. Dette freser jeg på stekepannen.

Så bruker jeg matfløte og egg, ost på toppen.

Paideigen lager jeg av en sånn ferdigpakke fra Maizenna, bare blander vann i, den passer akkurat til en paiform, og trenger ikke forsteking.

hare1365380455
Skrevet

He he, takler ikke minestronesuppe heller lengre... Fikk det servert som noe av det første jeg skulle spise på sykehuset, men jeg likte det før!

Jeg tenkte og ha i kylling på boks, squash, sopp, blomkål, broccoli, løk, purre, og gjerne en kokt potet om jeg har, eller gidder og koke. Dette freser jeg på stekepannen.

Så bruker jeg matfløte og egg, ost på toppen.

Paideigen lager jeg av en sånn ferdigpakke fra Maizenna, bare blander vann i, den passer akkurat til en paiform, og trenger ikke forsteking.

Nam, det hørtes godt ut! De pakkene er jammen enkle, men jeg lager ikke så ofte pai. Men det frister.... så det må vi nesten ha en dag. :)

Skrevet

Jo, de dolmio-yoghurtene. Jeg kjøper som regel vanlige yoghurter av forskjellige slag.

Ikke dolmio (det er jo pizzasaus) men danonino

Måtte bare si det ;-)

Skrevet

Går det ikke an å tømme yoghurt over i ispinneformer da, så blir det en mindre is..... Har ikke prøvd det før men tanken slo meg da jeg leste disse innleggene.

hare1365380455
Skrevet

Ikke dolmio (det er jo pizzasaus) men danonino

Måtte bare si det ;-)

Hehe, bra du sa det! ;)

hare1365380455
Skrevet

Går det ikke an å tømme yoghurt over i ispinneformer da, så blir det en mindre is..... Har ikke prøvd det før men tanken slo meg da jeg leste disse innleggene.

Jo, det må gå an! Jeg har ikke slike former ser du... Men takk for tips!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...