Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som kan en litt sprek og barnevennlig oppskrift for å servere fiskekaker..?

Noe annet enn vanlige kokte poteter og råkostsalat liksom...?

Skrevet

Jeg vet ikke hvor kult det er, men vi har noen ganger fiskekaker servert som hamburgere, i brød med tomat, salat, dressing m.m. Ungene liker det, i hvert fall.

Gjest EnLitenKattepus
Skrevet

fiskeburger(enten med hamburgerbrød,eller 2 halve brødskiver)og grønt som barna liker,ketchup,etc.

ha en fin dag!

:)

Gjest Shira12
Skrevet

Jeg steker de, koker makararoni og poteter, og har stekt bacon til, og smeltet smør.

Så har jeg det av grønnsaker som befinner seg i kjøleskapet akkurat den dagen.

Skrevet

Tja - med potetvafler, kanskje? Rasp potetene og stek dem i vaffeljernet. (godt smurt vaffeljern!).

Som de andre foreslår: Fiskeburger - da liker jeg bedre å bruke seikarbonader el. lignende (større, flate fiskekaker). Ost, tomat + annet tilbehør ungene liker, og hamburgerbrød.

Skrevet

Fiskekaker i brun saus, potetmos samt noe grønnsaksaktig pleier ofte å være en slager.

Ikke særskilt originalt, men de fleste barn jeg har sett gafler innpå til maten tyter ut av ørene på dem ;-)

Skrevet

Snorkfrøkna og jeg spiste det med pasta vendt i litt fløte her om dagen. Og woka grønnsaker til: Paprika, løk, sukkererter og squash.

Skrevet

Snorkfrøkna og jeg spiste det med pasta vendt i litt fløte her om dagen. Og woka grønnsaker til: Paprika, løk, sukkererter og squash.

Og med litt krydderurter på terning blandet i fløten blir det bare helt snadder :)

Skrevet

Fiskekaker i brun saus, potetmos samt noe grønnsaksaktig pleier ofte å være en slager.

Ikke særskilt originalt, men de fleste barn jeg har sett gafler innpå til maten tyter ut av ørene på dem ;-)

Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til.

Skrevet

Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til.

Jeg har også vært vant til det.

rart i grunnen, at man bruker hvit saus når bollene er runde, og brun saus når de er flate!! :-D

Skrevet

Råkostsalaten kan sprites opp ved å blande inn revet eple - veldig godt.

Ellers kan du jo variere med tilbehøret bytte ut potetene med ris eller pasta (hva med tricolor pastaskruer eller sløyfer?)

Hollandaise-saus er veldig godt også, eller at du steker dem i karri (drøss karri oppi det smeltede smøret før du legger kakene oppi panna). Da trenger du ikke saus.

Skrevet

Og med litt krydderurter på terning blandet i fløten blir det bare helt snadder :)

Brukte fersk timian og basilikum. ;)

Skrevet

Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til.

ja, brun saus til fiskekaker er helt vanlig i min familie og i min svigerfamilie.

Hvit saus med karri og masse løk er også vanlig.

Skrevet

Bruk de minste pepperkakeformene og trykk ut figurer.

Server råe, gode, friske babygulerøtter som "snacks" i tillegg.

Vi har i tillegg en litt snodig ting med oss fra min danske svigermor, som bruker salt potetchips til brunsausen. (det er faktsik veldig godt å dippe chipsen i sausen!)

Skrevet

Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til.

Vi bruker også brunsaus. Adoptert vane fra svigermor. *S*

Skrevet

Tja - med potetvafler, kanskje? Rasp potetene og stek dem i vaffeljernet. (godt smurt vaffeljern!).

Som de andre foreslår: Fiskeburger - da liker jeg bedre å bruke seikarbonader el. lignende (større, flate fiskekaker). Ost, tomat + annet tilbehør ungene liker, og hamburgerbrød.

Potetvafler... skal de raspes rå eller kokt?

Skrevet

Pommes frites var det første som falt meg inn, men har ikke testa det sjøl, så jeg vet ikke om det smaker godt.

Skrevet

Potetvafler... skal de raspes rå eller kokt?

Det er ei stund siden jeg lagde det nå - men mener å huske at de skulle være rå, ja. Men det går sikkert an å mose kokte poteter, og steke dem i vaffeljernet, også!

Gjest Shira12
Skrevet

Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til.

Jeg har vokst opp med fiskekaker i brun saus, og spiser det med glede enda :o)

Skrevet

Vi bruker også brunsaus. Adoptert vane fra svigermor. *S*

Nemlig. Det er svigermor som har skylda!!!!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...