cizz Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Noen som kan en litt sprek og barnevennlig oppskrift for å servere fiskekaker..? Noe annet enn vanlige kokte poteter og råkostsalat liksom...? 0 Siter
Mirabell Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Jeg vet ikke hvor kult det er, men vi har noen ganger fiskekaker servert som hamburgere, i brød med tomat, salat, dressing m.m. Ungene liker det, i hvert fall. 0 Siter
Gjest EnLitenKattepus Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 fiskeburger(enten med hamburgerbrød,eller 2 halve brødskiver)og grønt som barna liker,ketchup,etc. ha en fin dag! 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Jeg steker de, koker makararoni og poteter, og har stekt bacon til, og smeltet smør. Så har jeg det av grønnsaker som befinner seg i kjøleskapet akkurat den dagen. 0 Siter
KaVa Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Tja - med potetvafler, kanskje? Rasp potetene og stek dem i vaffeljernet. (godt smurt vaffeljern!). Som de andre foreslår: Fiskeburger - da liker jeg bedre å bruke seikarbonader el. lignende (større, flate fiskekaker). Ost, tomat + annet tilbehør ungene liker, og hamburgerbrød. 0 Siter
Hawkwind Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Fiskekaker i brun saus, potetmos samt noe grønnsaksaktig pleier ofte å være en slager. Ikke særskilt originalt, men de fleste barn jeg har sett gafler innpå til maten tyter ut av ørene på dem ;-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Snorkfrøkna og jeg spiste det med pasta vendt i litt fløte her om dagen. Og woka grønnsaker til: Paprika, løk, sukkererter og squash. 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Snorkfrøkna og jeg spiste det med pasta vendt i litt fløte her om dagen. Og woka grønnsaker til: Paprika, løk, sukkererter og squash. Og med litt krydderurter på terning blandet i fløten blir det bare helt snadder 0 Siter
Speak Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Fiskekaker i brun saus, potetmos samt noe grønnsaksaktig pleier ofte å være en slager. Ikke særskilt originalt, men de fleste barn jeg har sett gafler innpå til maten tyter ut av ørene på dem ;-) Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til. 0 Siter
morsan Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til. Jeg har også vært vant til det. rart i grunnen, at man bruker hvit saus når bollene er runde, og brun saus når de er flate!! :-D 0 Siter
morsan Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Råkostsalaten kan sprites opp ved å blande inn revet eple - veldig godt. Ellers kan du jo variere med tilbehøret bytte ut potetene med ris eller pasta (hva med tricolor pastaskruer eller sløyfer?) Hollandaise-saus er veldig godt også, eller at du steker dem i karri (drøss karri oppi det smeltede smøret før du legger kakene oppi panna). Da trenger du ikke saus. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Og med litt krydderurter på terning blandet i fløten blir det bare helt snadder Brukte fersk timian og basilikum. 0 Siter
alwaysme Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til. ja, brun saus til fiskekaker er helt vanlig i min familie og i min svigerfamilie. Hvit saus med karri og masse løk er også vanlig. 0 Siter
alwaysme Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Bruk de minste pepperkakeformene og trykk ut figurer. Server råe, gode, friske babygulerøtter som "snacks" i tillegg. Vi har i tillegg en litt snodig ting med oss fra min danske svigermor, som bruker salt potetchips til brunsausen. (det er faktsik veldig godt å dippe chipsen i sausen!) 0 Siter
org Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til. Vi bruker også brunsaus. Adoptert vane fra svigermor. *S* 0 Siter
Åsemor Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Tja - med potetvafler, kanskje? Rasp potetene og stek dem i vaffeljernet. (godt smurt vaffeljern!). Som de andre foreslår: Fiskeburger - da liker jeg bedre å bruke seikarbonader el. lignende (større, flate fiskekaker). Ost, tomat + annet tilbehør ungene liker, og hamburgerbrød. Potetvafler... skal de raspes rå eller kokt? 0 Siter
Åsemor Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Pommes frites var det første som falt meg inn, men har ikke testa det sjøl, så jeg vet ikke om det smaker godt. 0 Siter
KaVa Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Potetvafler... skal de raspes rå eller kokt? Det er ei stund siden jeg lagde det nå - men mener å huske at de skulle være rå, ja. Men det går sikkert an å mose kokte poteter, og steke dem i vaffeljernet, også! 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til. Jeg har vokst opp med fiskekaker i brun saus, og spiser det med glede enda ) 0 Siter
Speak Skrevet 10. august 2006 Skrevet 10. august 2006 Vi bruker også brunsaus. Adoptert vane fra svigermor. *S* Nemlig. Det er svigermor som har skylda!!!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.