Speak Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Jeg har vokst opp med fiskekaker i brun saus, og spiser det med glede enda ) Og vi som har fått introdusert dette i voksen alder klarer glatt å stå over det:-) Men varme fiskekaker rett fra fiskebutikken dyttet inn i et rundstykke er jo himmelsk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867210 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Potetvafler... skal de raspes rå eller kokt? Kunne ikke dy meg; går det virkelig an å raspe kokte poteter...? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867223 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hawkwind Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Og vi som har fått introdusert dette i voksen alder klarer glatt å stå over det:-) Men varme fiskekaker rett fra fiskebutikken dyttet inn i et rundstykke er jo himmelsk. ...for ikke snakke om hjemmelagde, rett fra stekepanna. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867231 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaVa Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Kunne ikke dy meg; går det virkelig an å raspe kokte poteter...? * he he he* Nei, selvsagt ikke. Grunnen til at jeg nølte litt i svaret, var fordi jeg ikke husker om potetene skulle kokes kort tid (sånn at de ikke var kokte, men ikke helt rå). Jeg mener at potetene skulle ære helt rå, men tar et lite forbehold om at de muligens skal ha et lite oppkok, eller noe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867238 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til. Seikaker i brun saus er jo en schlager på boks! Husker faktisk jeg elsket det som liten. Kunne nok selv aldri tenkt meg å servere brun saus til fiskekaker. Men en hvit ostesaus, kanskje? Serverer egentlig sjelden saus til hverdags.. med mindre vi har en litt bedre middag, og da er det sjelden fiskekaker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867244 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 ...for ikke snakke om hjemmelagde, rett fra stekepanna. Det har jeg aldri gjort. Men det må jo være himmelsk:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867261 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Seikaker i brun saus er jo en schlager på boks! Husker faktisk jeg elsket det som liten. Kunne nok selv aldri tenkt meg å servere brun saus til fiskekaker. Men en hvit ostesaus, kanskje? Serverer egentlig sjelden saus til hverdags.. med mindre vi har en litt bedre middag, og da er det sjelden fiskekaker. Vi har ofte saus, men jeg tror aldri jeg har servert fiskekaker til middag.... Bruker de bare på brødskiva:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867262 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Tomatbønner fra boks smaker veldig godt til fiskekaker. Og stekte poteter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867270 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsemor Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Kunne ikke dy meg; går det virkelig an å raspe kokte poteter...? Vet ikke, har aldri prøvd verken det eller det andre. Kan ikke huske å ha hatt poteter til middag det siste året engang, så jeg husker nesten ikke konsistens. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867277 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Osiris Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Med salat, dressing og bacon i et pitabrød. Da spiser selv ungene fiskekaker med stor appetitt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867299 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Og vi som har fått introdusert dette i voksen alder klarer glatt å stå over det:-) Men varme fiskekaker rett fra fiskebutikken dyttet inn i et rundstykke er jo himmelsk. Jeg er ganske altspisendes når det gjelder tilbehør til fiskekaker, bra at det er noe jeg ikke er kresen på ;-) Når jeg var liten fikk jeg ofte varme fiskekaker istedenfor snop da vi var på byturer, er kjempegodt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867304 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Jeg har vokst opp med fiskekaker i brun saus, og spiser det med glede enda ) Vi har også alltid fiskekakene i brun saus. Jeg var ikke klar over at det var så rart. Å mose kokte poteter ned i sausen liker jeg enda :-) Men det er selvsagt fiskekakesaus, ikke kjøttkakesaus. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867338 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Osiris Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Vi har også alltid fiskekakene i brun saus. Jeg var ikke klar over at det var så rart. Å mose kokte poteter ned i sausen liker jeg enda :-) Men det er selvsagt fiskekakesaus, ikke kjøttkakesaus. Hva er forskjellen på brun fiskekakesaus og brun kjøttkakeksaus? *undrende* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867346 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Hva er forskjellen på brun fiskekakesaus og brun kjøttkakeksaus? *undrende* Brun fiskekaesaus har fiskekraft som en av ingrediensene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867348 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Vi serverer dem med noe vi har gitt navnet sjørøversalat, for å friste litt ekstra. ;o) Like deler revet gulrot og revet, grønt eple blandes, samt noen appelsinbåter i biter. Rør inn litt remulade, til ønsket fuktighetsgrad. Kjempegodt! Ellers elsker guttungen å spise dem sammen med tomatbønner, da blir det cowboymiddag. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867357 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Vi har også alltid fiskekakene i brun saus. Jeg var ikke klar over at det var så rart. Å mose kokte poteter ned i sausen liker jeg enda :-) Men det er selvsagt fiskekakesaus, ikke kjøttkakesaus. Mose alt sammen gjør jeg enda ) Guttungen sitter og spiser pent med små biter, jeg moser alt jeg, samme med fiskeboller i hvit saus, og kjøttkaker også for den del. Jeg har hørt at det er viktig og beholde barnet i seg! ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1867367 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 11. august 2006 Del Skrevet 11. august 2006 Så det er flere som bruker brun saus til fiskekaker. Svigermor gjør det, og det klarer ikke jeg å spise. *Grøss og gru* Jeg trodde det var en merkelig vane som ho hadde lagt seg til. Det er mannen min også vant med hjemmefra. Grøss! Når svigermor disker opp med det, holde jeg mine fiskekaker utenfor sausen og spiser dem tørre. Ungene og mannen min slafser i seg fiskekaker, saus og poteter. Buærk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/241355-kule-fiskekaker/page/2/#findComment-1868707 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.