Gå til innhold

Når er får-i-kål-sesongen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal man ikke salte som mannen med ljåen mellom hvert lag da? Eller er det pinnekjøtt? Hmm..

Kontrollen med saltet er en av de ypperste dyder. For mye er en stor katastrofe.

For lite er flaut.

Videoannonse
Annonse
  • Svar 64
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • keinstein

    12

  • citygirl

    7

  • Mistera

    6

  • Dorthe

    1

Mest aktive i denne tråden

Gjest blomsterløk
Skrevet

Skal man ikke salte som mannen med ljåen mellom hvert lag da? Eller er det pinnekjøtt? Hmm..

Pinnekjøtt salter du ikke. Pinnekjøttet vannes gjerne ut før tillaging det.

Gjest trultemor26
Skrevet

Kontrollen med saltet er en av de ypperste dyder. For mye er en stor katastrofe.

For lite er flaut.

Bedre med for lite enn for mye da hvertfall. Har laget det en gang og da gikk det veldig bra, fulgte oppskrift på matprat.no til punkt og prikke. Det ble kanskje litt lite pepper etter min smak hvertfall.

Gjest trultemor26
Skrevet

Pinnekjøtt salter du ikke. Pinnekjøttet vannes gjerne ut før tillaging det.

Ja, det er sant det ;)

Skrevet

Åja, er vel mer fish og chips over there?

Nja, er EN plass de sier de har god fish and chips... MEN det er også den eneste plassen:P hehe...

Går nok mest i kjøtt ala, vi hiver oppi det vi finner, sorten:P

Gjest trultemor26
Skrevet

Nja, er EN plass de sier de har god fish and chips... MEN det er også den eneste plassen:P hehe...

Går nok mest i kjøtt ala, vi hiver oppi det vi finner, sorten:P

Hehe, du får koke deg litt kål og late som det er fårikål du spiser ;)

Skrevet

Hehe, du får koke deg litt kål og late som det er fårikål du spiser ;)

Ja du sier noe der:) faktisk er kokt kål med salt og pepper ganske så godt:)

Gjest trultemor26
Skrevet

Ja du sier noe der:) faktisk er kokt kål med salt og pepper ganske så godt:)

Ja, det er det! :) Hvorfor lager man ikke det litt oftere?

Skrevet

Bedre med for lite enn for mye da hvertfall. Har laget det en gang og da gikk det veldig bra, fulgte oppskrift på matprat.no til punkt og prikke. Det ble kanskje litt lite pepper etter min smak hvertfall.

Jeg er også glad i pepper.

Så vidt jeg kan huske, så har det aldri blitt for mye. Jeg har en følelse av at jeg kverna oppi en evighet, og mer for hver gang. Men enda er det ikke blitt for mye, og enda har ingen klaget. Tvert i mot.

Gjest trultemor26
Skrevet

Jeg er også glad i pepper.

Så vidt jeg kan huske, så har det aldri blitt for mye. Jeg har en følelse av at jeg kverna oppi en evighet, og mer for hver gang. Men enda er det ikke blitt for mye, og enda har ingen klaget. Tvert i mot.

Kverner du pepperet altså? Skal det ikke være helt, enten strødd rundtomkring eller i sånne "teposer"?

Gjest blomsterløk
Skrevet

Ja, det er det! :) Hvorfor lager man ikke det litt oftere?

For ikke å snakke om stua kål, det er godt det.

Spesielt sammen med kjøttboller. Nam, ble nesten sulten av alt matpratet her.

:)

Skrevet

Kverner du pepperet altså? Skal det ikke være helt, enten strødd rundtomkring eller i sånne "teposer"?

Sludder og vås. Kan noen fortelle meg hvorfor det i tilfelle?

Gjest Princess Peach
Skrevet

Ja, det er det! :) Hvorfor lager man ikke det litt oftere?

Ååååh... Nå fikk jeg lyst på stekt blodpølse med stekt bacon, kokt nykål og nypoteter!

Forbanna tråd, lenge til spaghettien er ferdig, tro? :)

Gjest trultemor26
Skrevet

Sludder og vås. Kan noen fortelle meg hvorfor det i tilfelle?

Vel, jeg vet jo ikke, jeg spør deg? Som er mesteren!

Mamma hadde hvertfall hel pepper i en sånn tesil-kule-greie da hun lagde dette da jeg var liten.

Skrevet

Ja, det er det! :) Hvorfor lager man ikke det litt oftere?

Ja du sier noe der:) En av grunnene kan vel kansje være at man får voldsomt med luft i magen;)

Gjest trultemor26
Skrevet

Ååååh... Nå fikk jeg lyst på stekt blodpølse med stekt bacon, kokt nykål og nypoteter!

Forbanna tråd, lenge til spaghettien er ferdig, tro? :)

Finnes det blodpølse ennå altså? Så folk spiser det? Sprø folk.. ;)

Gjest trultemor26
Skrevet

For ikke å snakke om stua kål, det er godt det.

Spesielt sammen med kjøttboller. Nam, ble nesten sulten av alt matpratet her.

:)

Kjøttkaker med kålstuing! Nam!Kålstuing er kongen over all kål!

Skrevet

Finnes det blodpølse ennå altså? Så folk spiser det? Sprø folk.. ;)

Du som er gravid burde få i deg plenty ;)

Skrevet

Åhh. Jeg gleder meg til sesongens første fårikålgryte :) Vi har ingen spesiell tradisjon rundt det.

Gjest trultemor26
Skrevet

Du som er gravid burde få i deg plenty ;)

Hmm.. nei takk! ;) Holder meg til brunosten min jeg.

Men er ikke jern tatt ut av brunosten da?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...