keinstein Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Skal man ikke salte som mannen med ljåen mellom hvert lag da? Eller er det pinnekjøtt? Hmm.. Kontrollen med saltet er en av de ypperste dyder. For mye er en stor katastrofe. For lite er flaut. 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Skal man ikke salte som mannen med ljåen mellom hvert lag da? Eller er det pinnekjøtt? Hmm.. Pinnekjøtt salter du ikke. Pinnekjøttet vannes gjerne ut før tillaging det. 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Kontrollen med saltet er en av de ypperste dyder. For mye er en stor katastrofe. For lite er flaut. Bedre med for lite enn for mye da hvertfall. Har laget det en gang og da gikk det veldig bra, fulgte oppskrift på matprat.no til punkt og prikke. Det ble kanskje litt lite pepper etter min smak hvertfall. 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Pinnekjøtt salter du ikke. Pinnekjøttet vannes gjerne ut før tillaging det. Ja, det er sant det 0 Siter
Mistera Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Åja, er vel mer fish og chips over there? Nja, er EN plass de sier de har god fish and chips... MEN det er også den eneste plassen:P hehe... Går nok mest i kjøtt ala, vi hiver oppi det vi finner, sorten:P 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Nja, er EN plass de sier de har god fish and chips... MEN det er også den eneste plassen:P hehe... Går nok mest i kjøtt ala, vi hiver oppi det vi finner, sorten:P Hehe, du får koke deg litt kål og late som det er fårikål du spiser 0 Siter
Mistera Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Hehe, du får koke deg litt kål og late som det er fårikål du spiser Ja du sier noe der:) faktisk er kokt kål med salt og pepper ganske så godt:) 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Ja du sier noe der:) faktisk er kokt kål med salt og pepper ganske så godt:) Ja, det er det! Hvorfor lager man ikke det litt oftere? 0 Siter
keinstein Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Bedre med for lite enn for mye da hvertfall. Har laget det en gang og da gikk det veldig bra, fulgte oppskrift på matprat.no til punkt og prikke. Det ble kanskje litt lite pepper etter min smak hvertfall. Jeg er også glad i pepper. Så vidt jeg kan huske, så har det aldri blitt for mye. Jeg har en følelse av at jeg kverna oppi en evighet, og mer for hver gang. Men enda er det ikke blitt for mye, og enda har ingen klaget. Tvert i mot. 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Jeg er også glad i pepper. Så vidt jeg kan huske, så har det aldri blitt for mye. Jeg har en følelse av at jeg kverna oppi en evighet, og mer for hver gang. Men enda er det ikke blitt for mye, og enda har ingen klaget. Tvert i mot. Kverner du pepperet altså? Skal det ikke være helt, enten strødd rundtomkring eller i sånne "teposer"? 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Ja, det er det! Hvorfor lager man ikke det litt oftere? For ikke å snakke om stua kål, det er godt det. Spesielt sammen med kjøttboller. Nam, ble nesten sulten av alt matpratet her. 0 Siter
keinstein Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Kverner du pepperet altså? Skal det ikke være helt, enten strødd rundtomkring eller i sånne "teposer"? Sludder og vås. Kan noen fortelle meg hvorfor det i tilfelle? 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Ja, det er det! Hvorfor lager man ikke det litt oftere? Ååååh... Nå fikk jeg lyst på stekt blodpølse med stekt bacon, kokt nykål og nypoteter! Forbanna tråd, lenge til spaghettien er ferdig, tro? 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Sludder og vås. Kan noen fortelle meg hvorfor det i tilfelle? Vel, jeg vet jo ikke, jeg spør deg? Som er mesteren! Mamma hadde hvertfall hel pepper i en sånn tesil-kule-greie da hun lagde dette da jeg var liten. 0 Siter
Mistera Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Ja, det er det! Hvorfor lager man ikke det litt oftere? Ja du sier noe der:) En av grunnene kan vel kansje være at man får voldsomt med luft i magen;) 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Ååååh... Nå fikk jeg lyst på stekt blodpølse med stekt bacon, kokt nykål og nypoteter! Forbanna tråd, lenge til spaghettien er ferdig, tro? Finnes det blodpølse ennå altså? Så folk spiser det? Sprø folk.. 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 For ikke å snakke om stua kål, det er godt det. Spesielt sammen med kjøttboller. Nam, ble nesten sulten av alt matpratet her. Kjøttkaker med kålstuing! Nam!Kålstuing er kongen over all kål! 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Finnes det blodpølse ennå altså? Så folk spiser det? Sprø folk.. Du som er gravid burde få i deg plenty 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Åhh. Jeg gleder meg til sesongens første fårikålgryte Vi har ingen spesiell tradisjon rundt det. 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 28. august 2006 Skrevet 28. august 2006 Du som er gravid burde få i deg plenty Hmm.. nei takk! Holder meg til brunosten min jeg. Men er ikke jern tatt ut av brunosten da? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.