morsan Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Å faen, jeg som hadde tenkt å servere joikakaker i morra! *knegg* Joikakaker er blant sønnens favorittmat! ;-) Jeg synes det er i kategorien "går an", hvis jeg blander litt rømme, brunost og einerbær i sausen. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg spiser alt unntatt blodmat. Men selv blodmat skulle jeg klart å presse ned og til og med latet som om jeg likte dersom jeg fikk det servert. Men det er klart: Det er ingen normale folk som serverer blodpudding. Heldigvis. 0 Siter
morsan Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg er ikke veldig glad i fiskeboller, men spiser det en sjelden gang fordi unga liker det. Ellers spiste jeg østers for første gang på fredag, og det var ikke noe som frista voldsomt til gjentakelse, selv om det jo glei ned. Er jo kult å ha prøvd det Joikakaker, rogn, lever og annen innmat spiser jeg ikke, og heller ikke ketchup. ketchup = tomat-innmat!! ;-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Joikakaker er blant sønnens favorittmat! ;-) Jeg synes det er i kategorien "går an", hvis jeg blander litt rømme, brunost og einerbær i sausen. Det minner meg om mora mi når hun serverte levergryte da jeg var liten: "Jamen, det er jo SÅ deilig saus!" For faen, den smakte da like mye forbanna lever den! *grøss* 0 Siter
AAA Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Lever liker jeg ikke. Og rogn. Det er noe med konsistensen som byr meg i mot. Ikke blodmat heller når jeg tenker meg om. Ellers er jeg ganske så altetende. (dessverre, tenker jeg av og til...sukk....) MVH 0 Siter
org Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Fiskepinner, grøt, blodmat, sånn plukkfisk-sak, erter, erterstuing, makrell-i-tomat, fetaost, oliven, lungemos er det jeg kommer på i skrivende stund. Når jeg har sendt innlegget, kommer jeg på mer... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg spiser alt unntatt blodmat. Men selv blodmat skulle jeg klart å presse ned og til og med latet som om jeg likte dersom jeg fikk det servert. Men det er klart: Det er ingen normale folk som serverer blodpudding. Heldigvis. Nettopp. Jeg gadd ikke engang ramse det opp. Det er da ingen som serverer sånt nå lenger, vel?! 0 Siter
morsan Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg spiser alt unntatt blodmat. Men selv blodmat skulle jeg klart å presse ned og til og med latet som om jeg likte dersom jeg fikk det servert. Men det er klart: Det er ingen normale folk som serverer blodpudding. Heldigvis. Nei, heldigvis er ikke det noe man får servert i gjestebud rundt omkring. Jeg husker med gru min mors blodpudding, skjært i terminger og kokt i ..... hold deg fast .... MELK!!! Noen har påstått at det visstnok skal være godt dersom det er sprøstekt og serveres med sirup på, men jeg nekter å prøve! ;-) 0 Siter
NeaNoor Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Makrell i tomat får jeg rett og slett angstanfall av. Jeg synest at det pålegget er å ekkelt at jeg nesten får noja av å se andre spise det. Blir ikke bedre av at noen her omtalt det som "bestemors siste mens" eller noe slik. Urk. 0 Siter
Spirello Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Da er vi to! Og det som er så godt!!?? : ) I går spiste jeg en boks på to skiver.. mm.. masse agurk på. nam nam. Får kick noen ganger og bare MÅ ha det. 0 Siter
annegunn Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Å faen, jeg som hadde tenkt å servere joikakaker i morra! *knegg* Joika og ammis er en vinner! *urk* 0 Siter
morsan Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Det minner meg om mora mi når hun serverte levergryte da jeg var liten: "Jamen, det er jo SÅ deilig saus!" For faen, den smakte da like mye forbanna lever den! *grøss* Ja, huff lever er skikkelig ekkelt! Moren min lagde også veldig grov leverpostei - fysj!! Enkelte sier at Stabburets leverpostei på gul boks ikke er godt fordi det "ikke smaker lever". Men til det sier jeg bare "takk og pris!!!" 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Nettopp. Jeg gadd ikke engang ramse det opp. Det er da ingen som serverer sånt nå lenger, vel?! Jeg har i hvert fall ikke blitt servert blodpudding siden jeg var liten gutt. Men møter jeg på en eller annen psykopat som serverer det skal jeg alltids klare å holde maska. Møter jeg på ei dame som serverer det dumper jeg henne. 0 Siter
morsan Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Og det som er så godt!!?? : ) I går spiste jeg en boks på to skiver.. mm.. masse agurk på. nam nam. Får kick noen ganger og bare MÅ ha det. Æsj! Agurk! *blæh* Men makrell i tomat er kjempegodt, men kun fra Stabburet forståss!! :-) 0 Siter
annegunn Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Joikakaker er blant sønnens favorittmat! ;-) Jeg synes det er i kategorien "går an", hvis jeg blander litt rømme, brunost og einerbær i sausen. Jentungen synes også det er godt. Her om dagen bråsnudde jeg i kjøkkendøra :-| 0 Siter
Basf Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Ja, da beklager jeg dette ekstremt utidige og nesevise spørsmålet! ;-) Godt:-D 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Nei, heldigvis er ikke det noe man får servert i gjestebud rundt omkring. Jeg husker med gru min mors blodpudding, skjært i terminger og kokt i ..... hold deg fast .... MELK!!! Noen har påstått at det visstnok skal være godt dersom det er sprøstekt og serveres med sirup på, men jeg nekter å prøve! ;-) Vi fikk det servert med sukker. Herregud. Jeg blir uvel bare ved tanken. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg har i hvert fall ikke blitt servert blodpudding siden jeg var liten gutt. Men møter jeg på en eller annen psykopat som serverer det skal jeg alltids klare å holde maska. Møter jeg på ei dame som serverer det dumper jeg henne. Jeg blei ikke engang servert det da jeg var liten. Gudskjelov. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Nei, heldigvis er ikke det noe man får servert i gjestebud rundt omkring. Jeg husker med gru min mors blodpudding, skjært i terminger og kokt i ..... hold deg fast .... MELK!!! Noen har påstått at det visstnok skal være godt dersom det er sprøstekt og serveres med sirup på, men jeg nekter å prøve! ;-) Åh fy faen, nå blei jeg uggen, gitt... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.