tzatziki1365380058 Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Klarer å få ned det meste, men liker dårlig: Biff tartar og carpaccio - altså rått kjøtt. Digre kjøttstykker - biff og sånn. Lever. Spekesild og rakafisk. Sauser av blådmuggost. Østers. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Du er ustabil, kjære. Veldig ustabil. Men veldig søt, da. 0 Siter
morsan Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Mor likte ikke blodmat selv, så vi hadde det utrolig sjelden. Men mye annet fælt hadde vi. Levergryte f. eks. Og rogn. Lungemos. Men det verste var at mor ikke kunne lage god mat. Dessuten var det alltid for lite av den. "Men det verste var at mor ikke kunne lage god mat. Dessuten var det alltid for lite av den." Høres ut som en fordel at det var for lite mat hvis den var vond! ;-) Da kunne man jo med god samvittighet ta seg en brødskive kort tid etter middagen.....;-) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Mors levergryte klarer jeg ikke tanken på engang. Makan til spymat skal man lete leeeeenge etter! Fysj! Jeg er glad jeg aldri har smakt (og sett) det.... 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Egg og bacon er godt. Det spiser jeg stadig vekk. Men grensen fikk for meg da jeg nattestid var innom et engelsk gatekjøkken og fikk pomme frites i brun saus! Det har jeg aldri hørt om! 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg vet ikke jeg. Mora mi serverte flatbrød med kefir til ungene mine også ( Mølje! Vet du hva det er? Det husker jeg at jeg likte. Det var noe kraft man brakk flattbrød oppi, rørte rundt til en salig smørje, og spiste med skje. Det var godt. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Roper til jentungen: Hva vil du ha til middag i morgen? Pizza! Pizza? Å ja - det er der, ja. Pizza! To sjeler, en tanke... Jeg setter deigen i kveld. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Blir ikke bedre av at noen her omtalt det som "bestemors siste mens" eller noe slik. Urk. Hold opp.... Det var ekkelt! 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Men veldig søt, da. Liten tvil om det. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg kjenner flere foreldre som beklager seg over sine barns ketsjup-ønsker. Men det positive med det er at man ofte kan få disse barna til å spise ganske mye forskjellig mat, bare man har ketsjup på. Sånn ser det ihvertfall ut for en som har barn som ikke spiser ketsjup i det hele tatt! ;-) For å si det sånn: Jeg nekter ikke Lillemann ketchup på fisken så lenge han faktisk spiser fisken. 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Mor likte ikke blodmat selv, så vi hadde det utrolig sjelden. Men mye annet fælt hadde vi. Levergryte f. eks. Og rogn. Lungemos. Men det verste var at mor ikke kunne lage god mat. Dessuten var det alltid for lite av den. Det var vel egentlig en fordel at det var lite av den - siden den var vond, mener jeg? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Og det som er så godt!!?? : ) I går spiste jeg en boks på to skiver.. mm.. masse agurk på. nam nam. Får kick noen ganger og bare MÅ ha det. Jeg kan av og til spise en halv boks rett fra boksen. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Mors levergryte klarer jeg ikke tanken på engang. Makan til spymat skal man lete leeeeenge etter! Fysj! Ja, det var faen meg reine brekkmiddelet. 0 Siter
annegunn Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 To sjeler, en tanke... Jeg setter deigen i kveld. Hun visste forresten ikke at det er din skyld at vi stadig vekk lager ånkli pizza... *gleder meg* 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Det har jeg aldri hørt om! Det hadde ikke jeg heller, og det het jo stekte poteter i saus. Jeg ble bare sjokkert over hva slags saus det faktisk var. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Det er iallefall noen ting jeg absolutt ikke klarer å få ned i det hele tatt. Så som lutefisk, blodpudding/blodklubb. Molter klarer jeg kanskje å spise 2 stk. av. Sikkert noen fler ting jeg helst vil unngå og spise også, men det meste ellers klarer jeg nok å tvinge ned noen biter av. Tror ikke jeg er så veldig vanskelig i matveien. Grunnen til at jeg ikke klarer å få ned lutefisk, er fordi første gang jeg fikk servert det, så var den helt ihjelkokt og luktet helt for jævlig. Jeg har aldri smakt lutefisk, og det tror jeg ikke at jeg skal heller... 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Egg og bacon er godt. Det spiser jeg stadig vekk. Men grensen fikk for meg da jeg nattestid var innom et engelsk gatekjøkken og fikk pomme frites i brun saus! Æsj! Har du forresten hørt om fritert snickers? *ulp* 0 Siter
org Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Blir ikke bedre av at noen her omtalt det som "bestemors siste mens" eller noe slik. Urk. *S* 0 Siter
morsan Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Blir ikke bedre av at noen her omtalt det som "bestemors siste mens" eller noe slik. Urk. Har jeg aldri hørt. Har bare hørt "flykræsj".... 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Æsj! Har du forresten hørt om fritert snickers? *ulp* Eh, nei. Du trenger ikke fortelle meg hva det er. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.