annegunn Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Ja, det er mye folk ikke liker gitt! (forståelig nok) -men klage på ungene, det gjør de ;-) Ikke jeg. Men så har jeg en liten feinsmecker også dah, så vi har det enkelt der. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Carpaccio er det så lenge siden jeg har spist at jeg har klart å glemme det bort, selv om det nå er ok igjen. Det må jeg gjøre noe med snart :-) Åh ja! Det MÅ du! Jeg fikk servert en for noen uker sida som smelta på tunga, og med en vidundelig saus til. Det var sånn få-tårer-i-øya-av-carpaccio. 0 Siter
annegunn Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Åh ja! Det MÅ du! Jeg fikk servert en for noen uker sida som smelta på tunga, og med en vidundelig saus til. Det var sånn få-tårer-i-øya-av-carpaccio. Av tunfisk? Eller okse? Jeg tror jeg skal prøve å huske på det til neste gang vi skal ha vinsmaking :-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Av tunfisk? Eller okse? Jeg tror jeg skal prøve å huske på det til neste gang vi skal ha vinsmaking :-) Den jeg spiste sist var av okse. Men tunfiskcarpaccio er fantastisk det også. 0 Siter
Dorthe Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Er du glad i rakafisk???? Det er det beste jeg vet og det har jeg synes siden jeg smakte det første gang da jeg var 2 år ) 0 Siter
morsan Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Ja, det er mye folk ikke liker gitt! (forståelig nok) -men klage på ungene, det gjør de ;-) Hadde poden min bare klaget på like få ting som meg hadde jeg vært sjeldeglad!! :-D 0 Siter
Gjest liede Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Bearnaise er ikke godt, men jeg spiser hvis jeg får det servert. Fiskeboller i hvit saus spiser jeg helst ikke. Ikke kokte gulrøtter heller. Lapskaus styrer jeg også unna om jeg kan. Hehe. Det er akkurat de tingen jeg ikke liker! *high five* Eller.. jeg liker fiskeboller, men ikke hvit saus. 0 Siter
....AV Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Det er ingenting jeg ikke liker. Rett og slett. Men det er jo noe jeg liker bedre enn andre ting, da. 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Sopp, innmat, skjell, rå fisk, blodig/rått kjøtt, ananas. 0 Siter
org Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Fy! Jeg kan ikke se en slik boks i butikken engang uten å tenke på den mens-greia. ;-) Nei, jeg ble vaksinert mot makrell i tomat i samme slengen... Har ikke spist det siden. 0 Siter
Hawkwind Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Stekt sild, med poteter, grønnsaker, rå løk og rødbeter. Tilbehøret kan jeg leve med, men stekt sild er en av de veldig, veldig få tingene jeg ikke klarer. Etterhvert som jeg har blitt eldre, har og lever blitt kuttet totalt ut på middagsreportoaret; til tross for at det var noe av det beste jeg kunne få når jeg var liten. 0 Siter
Hawkwind Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg spiser alt unntatt blodmat. Men selv blodmat skulle jeg klart å presse ned og til og med latet som om jeg likte dersom jeg fikk det servert. Men det er klart: Det er ingen normale folk som serverer blodpudding. Heldigvis. Blodpudding spises (godt) stekt. Med tykt lag mørk sirup på. 0 Siter
Hawkwind Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Mølje! Vet du hva det er? Det husker jeg at jeg likte. Det var noe kraft man brakk flattbrød oppi, rørte rundt til en salig smørje, og spiste med skje. Det var godt. Kraft man får på et eller annet tidspunkt når man tilbereder pinnekjøtt. Smakte det første gang i fjor - og det var slett ikke ille. 0 Siter
Hawkwind Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Men det er stor forskjell på tomatsausen i makrellboksen og vanlig ketsjup, både i smak, lukt og konsistens. Jeg synes ketsjup er godt til noen ytterst få ting, sølik som pølser, hamburger og pommees frites. Har aldri skjønt dem som har ketsjup på alt fra poteter til speilegg til lammesteik!!! :-( Har en lillesøster som var litt ekstrem i barneårene. Eneste jeg vet om til dags dato som hadde ketchup på kokt torsk. 0 Siter
Hawkwind Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg lurer på om det er min mangeårige ketchupfobi som gjør at jeg ikke engang fikser lukta av makrell i tomat. Fytterakkern! Makrell i tomat - du vet at det skal benevnes som flykræsj, ikke sant? 0 Siter
nanna Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Hehe. Det er akkurat de tingen jeg ikke liker! *high five* Eller.. jeg liker fiskeboller, men ikke hvit saus. High five! 0 Siter
nanna Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Klarer å få ned det meste, men liker dårlig: Biff tartar og carpaccio - altså rått kjøtt. Digre kjøttstykker - biff og sånn. Lever. Spekesild og rakafisk. Sauser av blådmuggost. Østers. Hahaha! Med unntak av østers så finner du alt det der på min favorittliste! 0 Siter
nanna Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Kraft man får på et eller annet tidspunkt når man tilbereder pinnekjøtt. Smakte det første gang i fjor - og det var slett ikke ille. Ikke pinnekjøtt, vel? Vi brukte kraften av lammerull. NÅr jeg tenker meg om så er det jo salt lammekjøtt, begge deler. 0 Siter
nanna Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Og det som er så godt!!?? : ) I går spiste jeg en boks på to skiver.. mm.. masse agurk på. nam nam. Får kick noen ganger og bare MÅ ha det. Agurk? Jeg bruker hakket løk, salt, masse pepper og sitron/lime. Og littegranne majones. Mmmmm! 0 Siter
nanna Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Sopp, innmat, skjell, rå fisk, blodig/rått kjøtt, ananas. Åh. NAM! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.