Gå til innhold

Hva liker ikke du til middag da?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja, det er mye folk ikke liker gitt! (forståelig nok)

-men klage på ungene, det gjør de ;-)

Ikke jeg. Men så har jeg en liten feinsmecker også dah, så vi har det enkelt der.

Videoannonse
Annonse
  • Svar 240
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • mariaflyfly

    27

  • morsan

    21

  • ShitDiddelyDo

    18

  • org

    16

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Carpaccio er det så lenge siden jeg har spist at jeg har klart å glemme det bort, selv om det nå er ok igjen. Det må jeg gjøre noe med snart :-)

Åh ja! Det MÅ du! Jeg fikk servert en for noen uker sida som smelta på tunga, og med en vidundelig saus til. Det var sånn få-tårer-i-øya-av-carpaccio. :)

Skrevet

Åh ja! Det MÅ du! Jeg fikk servert en for noen uker sida som smelta på tunga, og med en vidundelig saus til. Det var sånn få-tårer-i-øya-av-carpaccio. :)

Av tunfisk? Eller okse?

Jeg tror jeg skal prøve å huske på det til neste gang vi skal ha vinsmaking :-)

Skrevet

Av tunfisk? Eller okse?

Jeg tror jeg skal prøve å huske på det til neste gang vi skal ha vinsmaking :-)

Den jeg spiste sist var av okse. Men tunfiskcarpaccio er fantastisk det også. :)

Skrevet

Er du glad i rakafisk????

:)

Det er det beste jeg vet og det har jeg synes siden jeg smakte det første gang da jeg var 2 år :o)

Skrevet

Ja, det er mye folk ikke liker gitt! (forståelig nok)

-men klage på ungene, det gjør de ;-)

Hadde poden min bare klaget på like få ting som meg hadde jeg vært sjeldeglad!! :-D

Skrevet

Bearnaise er ikke godt, men jeg spiser hvis jeg får det servert. Fiskeboller i hvit saus spiser jeg helst ikke. Ikke kokte gulrøtter heller. Lapskaus styrer jeg også unna om jeg kan.

Hehe. Det er akkurat de tingen jeg ikke liker! *high five*

Eller.. jeg liker fiskeboller, men ikke hvit saus.

Skrevet

Det er ingenting jeg ikke liker. Rett og slett. Men det er jo noe jeg liker bedre enn andre ting, da.

Skrevet

Sopp, innmat, skjell, rå fisk, blodig/rått kjøtt, ananas.

Skrevet

Fy! Jeg kan ikke se en slik boks i butikken engang uten å tenke på den mens-greia.

;-)

Nei, jeg ble vaksinert mot makrell i tomat i samme slengen... Har ikke spist det siden.

Skrevet

Stekt sild, med poteter, grønnsaker, rå løk og rødbeter.

Tilbehøret kan jeg leve med, men stekt sild er en av de veldig, veldig få tingene jeg ikke klarer.

Etterhvert som jeg har blitt eldre, har og lever blitt kuttet totalt ut på middagsreportoaret; til tross for at det var noe av det beste jeg kunne få når jeg var liten.

Skrevet

Jeg spiser alt unntatt blodmat. Men selv blodmat skulle jeg klart å presse ned og til og med latet som om jeg likte dersom jeg fikk det servert.

Men det er klart: Det er ingen normale folk som serverer blodpudding. Heldigvis.

Blodpudding spises (godt) stekt.

Med tykt lag mørk sirup på.

Skrevet

Mølje! Vet du hva det er? Det husker jeg at jeg likte. Det var noe kraft man brakk flattbrød oppi, rørte rundt til en salig smørje, og spiste med skje.

Det var godt. :)

Kraft man får på et eller annet tidspunkt når man tilbereder pinnekjøtt.

Smakte det første gang i fjor - og det var slett ikke ille.

Skrevet

Men det er stor forskjell på tomatsausen i makrellboksen og vanlig ketsjup, både i smak, lukt og konsistens.

Jeg synes ketsjup er godt til noen ytterst få ting, sølik som pølser, hamburger og pommees frites. Har aldri skjønt dem som har ketsjup på alt fra poteter til speilegg til lammesteik!!! :-(

Har en lillesøster som var litt ekstrem i barneårene.

Eneste jeg vet om til dags dato som hadde ketchup på kokt torsk.

Skrevet

Jeg lurer på om det er min mangeårige ketchupfobi som gjør at jeg ikke engang fikser lukta av makrell i tomat. Fytterakkern!

Makrell i tomat - du vet at det skal benevnes som flykræsj, ikke sant?

Skrevet

Hehe. Det er akkurat de tingen jeg ikke liker! *high five*

Eller.. jeg liker fiskeboller, men ikke hvit saus.

High five!

Skrevet

Klarer å få ned det meste, men liker dårlig:

Biff tartar og carpaccio - altså rått kjøtt.

Digre kjøttstykker - biff og sånn.

Lever.

Spekesild og rakafisk.

Sauser av blådmuggost.

Østers.

Hahaha! Med unntak av østers så finner du alt det der på min favorittliste!

Skrevet

Kraft man får på et eller annet tidspunkt når man tilbereder pinnekjøtt.

Smakte det første gang i fjor - og det var slett ikke ille.

Ikke pinnekjøtt, vel? Vi brukte kraften av lammerull.

NÅr jeg tenker meg om så er det jo salt lammekjøtt, begge deler.

Skrevet

Og det som er så godt!!?? : ) I går spiste jeg en boks på to skiver.. mm.. masse agurk på. nam nam. Får kick noen ganger og bare MÅ ha det.

Agurk? Jeg bruker hakket løk, salt, masse pepper og sitron/lime. Og littegranne majones. Mmmmm!

Skrevet

Sopp, innmat, skjell, rå fisk, blodig/rått kjøtt, ananas.

Åh. NAM!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...