Gå til innhold

Hva liker du BEST til middag?


Spirello

Anbefalte innlegg

ja nå vet vi hva mange her inne IKKE liker til middag, men hva liker DOL-folket best?

Hva er det beste du får til middag? Enten ute i naturen (sex er ikke mat :), restaurant eller hjemmelaget?

En av mine favoritter er tapas som er løaget ordentlig... mmmmmmmmmmmmmm *sikle* Altså ikke av meg, men på restaurant. Hehe..

Ellers så synes jeg indrefilet av svin med røstipoteter, sukkererter og rødvinssaus er nydelig..

Er også veldig glad i pizza da.. *kremt* Enten den jeg lager sjøl, eller bestilt, ikke papp-pizza.

Hva er det beste du får?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • Svar 88
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • candyqueen_83

    9

  • hare1365380455

    6

  • ShitDiddelyDo

    4

  • NeaNoor

    4

Hjemme:

Biff (eller stek), stekte champignoner (eller en fin champignonstuing jeg er god på) og mine hvitløksgratinerte poteter.

Fantastisk godt!

Ute:

Stort sett sushi (gjerne med en eller annen sashimi-forrett). Helst på Alex eller Nippon Art i Oslo.

Men på den rette restauranten liker jeg å prøve meg på retter jeg ikke har spist før.

Ute liker jeg ikke å kjøpe f.eks. biff. Det lager jeg bedre hjemme selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest blomsterløk

Diverse pastaretter er noe av det beste jeg kan få servert til middag. Også er jeg veldig glad i hjemmelaget pizza, taco.

Ute på restaurant er jeg også veldig glad i fisk. Synes masse fisk er godt, men er dessverre for dårlig til å lage det selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ribbe med saus.... *urk*. Ribbe skal IKKE ha saus!!

Visste det kom! :-)

Svigermor bruker vanligvis ikke saus, men lager det bare for vår skyld når vi er der en av juledagene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tzatziki1365380058

Lammestek, lammefrikasse, får i kål, lammekoteletter....det meste av lam, rett og slett.

Asparges

Pinnekjøtt

Ovnstekte grønnsaker

Stekt kveite og stekt laks

Raclette som vi lager det

Kylling i nesten alle former

Det meste fra Dinner restaurant

Stekt makrell i rømmesaus etter mammas oppskrift

Gode kjøttkaker

Kålrabistappe

Kålstuing

Hjemmelaget blomkålsuppe

Hjemmelagede seikaker

Fiskeboller i hvit saus

Gratinert blomkål (eller andre grønnsaker) med skinkebiter

Fløtegratinerte poteter

Hvitløk

Og mye mer....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En blodig biff, gjerne êntrecote, med naboens trøffel/rødvinssaus og gnocci til. Og sånne gode stekte paprikaskiver *sikle*

Risotto med god kylling er en sikker vinner

Og andebryst er alldeles nydelig!

Sjømat er også konge - særlig om sommeren.

Og italiensk pizza med tynn bunn. Helst med parmaskinke, hvitløksolje og litt ruccola på toppen. Eller quattro formaggi... Yømmi!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig i at tapas er skikkelig godt, og likeså svinefilet.

Videre vil jeg supplere med biff, taco, pinnekjøtt, egenlaget salat, risgrøt m spekemat, spekemat generelt, cajun-mat, indisk mat mm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig i at tapas er skikkelig godt, og likeså svinefilet.

Videre vil jeg supplere med biff, taco, pinnekjøtt, egenlaget salat, risgrøt m spekemat, spekemat generelt, cajun-mat, indisk mat mm.

Åh, PINNEKJØTT! Det glemte jeg visst! Det er konge, det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Italiensk pizza, confit de canard, pinnekjøtt, andebryst, hjortefilet. Skalldyr og fisk. Det er mye som er utrolig godt når det er tilberedt skikkelig, med tilbehør og vin som passer til.

En i vinvennegjengen har matlaging som hobby - det er en ren nytelse å spise hos han.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

hare1365380455

Hjemme:

Biff (eller stek), stekte champignoner (eller en fin champignonstuing jeg er god på) og mine hvitløksgratinerte poteter.

Fantastisk godt!

Ute:

Stort sett sushi (gjerne med en eller annen sashimi-forrett). Helst på Alex eller Nippon Art i Oslo.

Men på den rette restauranten liker jeg å prøve meg på retter jeg ikke har spist før.

Ute liker jeg ikke å kjøpe f.eks. biff. Det lager jeg bedre hjemme selv.

Hvordan skal egentlig biffen stekes? Den må ikke bli seig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Italiensk pizza, confit de canard, pinnekjøtt, andebryst, hjortefilet. Skalldyr og fisk. Det er mye som er utrolig godt når det er tilberedt skikkelig, med tilbehør og vin som passer til.

En i vinvennegjengen har matlaging som hobby - det er en ren nytelse å spise hos han.

Det tviler jeg ikke på etter bildene å dømme! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Biff tror jeg er det beste jeg vet. Med stekt sjampignon og sjy og poteter.

Jeg er også glad i grillspyd med forskjellige biter av kjøtt og grønnsaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...