Gå til innhold

Tillaging av grøt


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvis du lager den med morsmelk så er det enzymene i melken som gjør den suppete. Det skal være sånn, og du skal ikke fylle på med mer pulver for å gjøre grøten tykkere igjen.

Jeg syns derimot nevnte enzymer var i overkant hjelpsomme, og brukte konsekvent morsmelkerstatning i grøten ;o)

Hvis du lager den med morsmelk så er det enzymene i melken som gjør den suppete. Det skal være sånn, og du skal ikke fylle på med mer pulver for å gjøre grøten tykkere igjen.

Jeg syns derimot nevnte enzymer var i overkant hjelpsomme, og brukte konsekvent morsmelkerstatning i grøten ;o)

Men jeg bruker ikke morsmelk, bare mme.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...