Gjest Luppsen Skrevet 30. september 2006 Del Skrevet 30. september 2006 Når jeg lager til grøt (maisgrøt 4 mnd fra nestle) så er grøten tykk når den er varm, men når den blir litt kalder under måltidet så blir det flytende som vann. Skal den være slik eller gjør jeg noe galt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/248061-tillaging-av-gr%C3%B8t/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
filiokus81 Skrevet 30. september 2006 Del Skrevet 30. september 2006 Hvis du lager den med morsmelk så er det enzymene i melken som gjør den suppete. Det skal være sånn, og du skal ikke fylle på med mer pulver for å gjøre grøten tykkere igjen. Jeg syns derimot nevnte enzymer var i overkant hjelpsomme, og brukte konsekvent morsmelkerstatning i grøten ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/248061-tillaging-av-gr%C3%B8t/#findComment-1943630 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Luppsen Skrevet 30. september 2006 Del Skrevet 30. september 2006 Hvis du lager den med morsmelk så er det enzymene i melken som gjør den suppete. Det skal være sånn, og du skal ikke fylle på med mer pulver for å gjøre grøten tykkere igjen. Jeg syns derimot nevnte enzymer var i overkant hjelpsomme, og brukte konsekvent morsmelkerstatning i grøten ;o) Men jeg bruker ikke morsmelk, bare mme. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/248061-tillaging-av-gr%C3%B8t/#findComment-1943632 Del på andre sider Flere delingsvalg…
filiokus81 Skrevet 30. september 2006 Del Skrevet 30. september 2006 Men jeg bruker ikke morsmelk, bare mme. Hm, det var snålt...? Da vet jeg ikke dessverre, har ikke hatt det problemet selv. Hva med å bytte merke? Jeg brukte NAN, og har aldri opplevd at grøten ble tynn med den. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/248061-tillaging-av-gr%C3%B8t/#findComment-1943649 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AveM Skrevet 30. september 2006 Del Skrevet 30. september 2006 Jeg kan ikke huske at grøten ble sånn. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/248061-tillaging-av-gr%C3%B8t/#findComment-1943664 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 1. oktober 2006 Del Skrevet 1. oktober 2006 Min erfaringer er at om det blir med endel spytt tilbake på skjea, så skjer det noe med grøten - den blir tyntflytende. Har lest noe om at enzymer i spyttet er med på å bryte ned grøten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/248061-tillaging-av-gr%C3%B8t/#findComment-1943983 Del på andre sider Flere delingsvalg…
puttelull Skrevet 1. oktober 2006 Del Skrevet 1. oktober 2006 Jeg husker at vi opplevde akkurat det samme her. Hva som er grunnen, vet jeg ikke, men tror mange opplever det du beskriver her, ja!;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/248061-tillaging-av-gr%C3%B8t/#findComment-1944008 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trultemor26 Skrevet 1. oktober 2006 Del Skrevet 1. oktober 2006 Jeg opplevde også dette, men jeg brukte morsmelk. Hvis du ikke gjør det så vet jeg ikke hva det kan komme av. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/248061-tillaging-av-gr%C3%B8t/#findComment-1944040 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spirello Skrevet 1. oktober 2006 Del Skrevet 1. oktober 2006 sånn var det her og, vi brukte mme. Aner ikke hvorfor. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/248061-tillaging-av-gr%C3%B8t/#findComment-1944518 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.