Gjest Persille Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Godt mulig det. Men i makrell i tomat er det faktisk flere kcal, enn det er i makrell & majones på tube. I makrellfilet i tomat er det ca. 280 kcal. pr 100 gram. I makrell & majones på tube er det ca 210 kcal. pr. 100 gram. Du skjønner poenget mitt. 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Du skjønner poenget mitt. Jeg er helt enig i at å bruke majones oppå pålegg er unødvendige kcal. og fett. Ikke tvil om det. 0 Siter
flowy Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Jada - vet det. Men denne tråden gikk jo på å ekskludere pålegg vi ikke vanligvis anser som usunt, f.eks brunost og syltetøy. Da er det vanskelig å se at pålegg som inneholder majones kan være sunt på linje med pålegg som ikke gjør det. Makrell i tomat må f.eks være sunnere enn makrell i tomat med majones. Tja.. Det er ikke sikkert. Sunt fett er sunt fett. Uansett om det kommer fra fisk eller olje, slik som det gjør i majones. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Jeg er helt enig i at å bruke majones oppå pålegg er unødvendige kcal. og fett. Ikke tvil om det. _Litt_ majones oppå (eller under) f.eks. tomat & agurk (og litt salt),- det har jeg bestemt er ganske sunt ;-) 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 _Litt_ majones oppå (eller under) f.eks. tomat & agurk (og litt salt),- det har jeg bestemt er ganske sunt ;-) Ja, men da er du kanskje enig i at de tubene med div. fisk iblandet litt majones er sunt da?? For de liker jeg godt! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Jeg blir bare helt matt av alt dette. Bruker ikke folk huet lenger. (var ikke ment på deg laltså). Det viktigste er å spise normalt og variert, man kommer da evig langt nok med det. Og normale pålegg er; prim, hvitost, brunost, kaviar, skinke, salami, servelat, fiskepudding, makrell i tomat, leverpostei, kjøttpudding, smøreost, syltetøy, diverese salater basert på majones, nugatti, tomat. Skjønner ikke at det bare er å ha normal mat i huset og forvente at ungene spiser det.???? Så lenge det er litt av alt så er jo ingenting for mye... "Så lenge det er litt av alt så er jo ingenting for mye..." Men enkelte av oss har barn som bare ville spise Nugatti og Prim om de fikk anledning til det. Da må foreldrene inn å styre litt så maten ikke blir ensidig, rik på sukker, og fattig på stoffer barna trenger. 0 Siter
Ulrikke Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Jeg blir bare helt matt av alt dette. Bruker ikke folk huet lenger. (var ikke ment på deg laltså). Det viktigste er å spise normalt og variert, man kommer da evig langt nok med det. Og normale pålegg er; prim, hvitost, brunost, kaviar, skinke, salami, servelat, fiskepudding, makrell i tomat, leverpostei, kjøttpudding, smøreost, syltetøy, diverese salater basert på majones, nugatti, tomat. Skjønner ikke at det bare er å ha normal mat i huset og forvente at ungene spiser det.???? Så lenge det er litt av alt så er jo ingenting for mye... Og DEN signerer jeg så gjerne! 0 Siter
Gjest prust Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Hos oss bruker vi følgende pålegg - barn som voksne: leverpostei gulost brunost skinkeost kremost servelat hamburgerrygg skinke salami vossafår hjemmelaget bringebærsyltetøy hjemmelaget jordbærsyltetøy hjemmelaget blåbærsyltetøy makrell i tomat kaviar prim egg agurk tomat italiensk salat rekesalat OG nugatti i helgene :-) Vi har selvvsagt ikke alt dette til enhver tid, men dette er det som ofte går igjen. Fire av oss spiser omtrent alt dette - eldstemann er mer kresen, og vil helst ha brunost, prim og syltetøy. Nå er vi enige om at han skal ha minst én skive med kjøttpålegg på skolen i tillegg til brunost/prim. Er ikke hysterisk på dette i det hele tatt! 0 Siter
cecily Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Synes det blir helt feil å sammenligne fettinnhold på den måten. Skulle man liksom slutte å spise olivenolje fordi den inneholder nær 100% fett? Kaviar har man et tynt lag av på brødskiven, majones har man gjerne _oppå_ annet pålegg. Således er majones et "unødvendig" tillegg til annet pålegg, og derfor nesten unødvendige kalorier. Brukte alltid kaviar oppå gulosten, jeg da. Aldri kun kaviar på skiva. 0 Siter
cecily Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Har ikke sagt noe mot det, jeg - jeg svarte bare på argumentet over. *sjekke* Okei da ;-) 0 Siter
Gjest kaviarpåost? Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Brukte alltid kaviar oppå gulosten, jeg da. Aldri kun kaviar på skiva. hehe, du kødder????? 0 Siter
cecily Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Prim og brunost inneholder mye sukker og mye mettet fett. Om barn ikke har vondt av det, så er det mye sunnere med pålegg som er majones-basert. Leste i en avis i helga at brunost var det samme som å gi barn melkesjokolade på brødskiva. Melkesjokolade var faktisk litt bedre fordi den inneholder kakao;-) Det er like før jeg kapitulerer. Finnes det noe som er bra i det hele tatt? 0 Siter
cecily Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 hehe, du kødder????? Hvorfor skulle jeg det? Tror ikke jeg er den eneste som har gjort det i mitt liv, se bare på de nye kaviar&ostproduktene som har kommet. Ikke at jeg lar meg friste av slike blandingsprodukter, men hadde det kun vært meg i verden som likte kaviar på ost så ville produktet neppe eksistert. 0 Siter
cecily Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Jeg blir bare helt matt av alt dette. Bruker ikke folk huet lenger. (var ikke ment på deg laltså). Det viktigste er å spise normalt og variert, man kommer da evig langt nok med det. Og normale pålegg er; prim, hvitost, brunost, kaviar, skinke, salami, servelat, fiskepudding, makrell i tomat, leverpostei, kjøttpudding, smøreost, syltetøy, diverese salater basert på majones, nugatti, tomat. Skjønner ikke at det bare er å ha normal mat i huset og forvente at ungene spiser det.???? Så lenge det er litt av alt så er jo ingenting for mye... Hehe ;-) 0 Siter
Gjest kaviarpåost? Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Hvorfor skulle jeg det? Tror ikke jeg er den eneste som har gjort det i mitt liv, se bare på de nye kaviar&ostproduktene som har kommet. Ikke at jeg lar meg friste av slike blandingsprodukter, men hadde det kun vært meg i verden som likte kaviar på ost så ville produktet neppe eksistert. har ALDRI hørt om eller sett denne kombinasjonen.. og ingen av de jeg er sammen med her nå heller. tror du tuller jeg.. hehehe.. 0 Siter
Gjest noen ting Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 har ALDRI hørt om eller sett denne kombinasjonen.. og ingen av de jeg er sammen med her nå heller. tror du tuller jeg.. hehehe.. Mannen min liker kaviar på gulost. 0 Siter
Gjest kaviarpåost? Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Mannen min liker kaviar på gulost. tror ikke et sekund på det der altså.. 0 Siter
Gjest Persille Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 Det er like før jeg kapitulerer. Finnes det noe som er bra i det hele tatt? Eller så gjør du som oss andre, gir f... og spiser det du vil! 0 Siter
Gjest stripetekaviarost Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 tror ikke et sekund på det der altså.. http://www.mills.no/?module=Articles;action=ArticleFolder.publicOpenFolder;ID=209 nederst på siden 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 5. oktober 2006 Skrevet 5. oktober 2006 hehe, du kødder????? Brødskive med kaviar og gulost oppå der er da kjempegodt. Vet om mange som liker det. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.