Gå til innhold

Skal handle middag for en uke...


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Fisk er godt. Kanskje du finner noen fiskefileter på tilbud. Serveres med kokte poteter, smeltet smør og grønnsaker dere liker.

Lapskaus - bruk noe restekjøtt eller kjøp noe grytekjøtt. Brun kjøttet og ha i ferdig lapskausblanding (grønnsaker i frysedisken). Lag brun saus (gjerne fra pose). Bland alt. Krydre med salt og pepper. Mmmmmmmm.

Havregrøt er kjempegodt, kjempelettvindt, kjempesunt og kjemperaskt!!!

Serveres med sukker og kanel og litt melk på.

Kjøttkaker med kålstuing. Nydelig.

Det er _masse_ å spare, hvis man planlegger middagene, og dermed innkjøpene. Det kan være snakk om tusenlapper i måneden, det!(Ihvertfall for en familie på 5).

Spar på middagsrestene, slik at du kan diske opp med et "koldtbord" på mandag. Det er kjempepopulært her i huset, iallefall!

Tirsdag: Laksekoteletter stekt i ovn, med pepper, salt og rømme. Serveres med kokte poteter, rømme, agurksalat, smør og godt flatbrød. Nammis!

Onsdag: Kyllingwok: woke kylling, grønnsaker, koke ris. Server med grove rundstykker.

Torsdag: Fiskegrateng av restene fra tirsdag+ kokte poteter.

Fredag: pannekaker med stekt flesk og tomatsuppe.

Noe godt til kvelds.

Lørdag: Blandingsgraut med spekemat.

Hjemmelaget pizza med grov bunn til kveldskos.

Søndag: Hjortemorr med poteter, tyttebær og flatbrød/lefse

Mandag: rester fra helga. Kok litt ekstra ris/spaghetti eller noe i tillegg. Gjerne grove rundstykker til suppa osv.

Gjest abrahamsen

Det er _masse_ å spare, hvis man planlegger middagene, og dermed innkjøpene. Det kan være snakk om tusenlapper i måneden, det!(Ihvertfall for en familie på 5).

Spar på middagsrestene, slik at du kan diske opp med et "koldtbord" på mandag. Det er kjempepopulært her i huset, iallefall!

Tirsdag: Laksekoteletter stekt i ovn, med pepper, salt og rømme. Serveres med kokte poteter, rømme, agurksalat, smør og godt flatbrød. Nammis!

Onsdag: Kyllingwok: woke kylling, grønnsaker, koke ris. Server med grove rundstykker.

Torsdag: Fiskegrateng av restene fra tirsdag+ kokte poteter.

Fredag: pannekaker med stekt flesk og tomatsuppe.

Noe godt til kvelds.

Lørdag: Blandingsgraut med spekemat.

Hjemmelaget pizza med grov bunn til kveldskos.

Søndag: Hjortemorr med poteter, tyttebær og flatbrød/lefse

Mandag: rester fra helga. Kok litt ekstra ris/spaghetti eller noe i tillegg. Gjerne grove rundstykker til suppa osv.

*noterer*

Det er _masse_ å spare, hvis man planlegger middagene, og dermed innkjøpene. Det kan være snakk om tusenlapper i måneden, det!(Ihvertfall for en familie på 5).

Spar på middagsrestene, slik at du kan diske opp med et "koldtbord" på mandag. Det er kjempepopulært her i huset, iallefall!

Tirsdag: Laksekoteletter stekt i ovn, med pepper, salt og rømme. Serveres med kokte poteter, rømme, agurksalat, smør og godt flatbrød. Nammis!

Onsdag: Kyllingwok: woke kylling, grønnsaker, koke ris. Server med grove rundstykker.

Torsdag: Fiskegrateng av restene fra tirsdag+ kokte poteter.

Fredag: pannekaker med stekt flesk og tomatsuppe.

Noe godt til kvelds.

Lørdag: Blandingsgraut med spekemat.

Hjemmelaget pizza med grov bunn til kveldskos.

Søndag: Hjortemorr med poteter, tyttebær og flatbrød/lefse

Mandag: rester fra helga. Kok litt ekstra ris/spaghetti eller noe i tillegg. Gjerne grove rundstykker til suppa osv.

*imponert*

Annonse

Gjest kjekk ordning

Vi prøvde på dette en periode, men dessverre sklei det ut etterhvert.

Satte opp en middagsliste, vi bestemte en dag hver (2 barn og 2 voksne), samarbeidet om de andre dagene.

Listen hang på kjøleskapet så alle visste hva vi skulle ha til enhver tid :). Samlet på tre/fire lister, så kunne vi bare bytte om på listene uke etter uke.

Veldig kjekt .... men som sagt ... det sklei ut.

Jeg klarer aldri å handle for hele uka, så her i huset handler vi to ganger i uka. Mandag for hverdagene, og fredag til helgen.

Vi begynte først å handle til hele uka, men det ble tull med helgene for vi visste aldri hva som ville skje. Ofte har vi gjester da, eller så skal vi bort selv, på hytta eller lignende.

Det er lurt å lage stor porsjon fast f.eks. en gang pr uke så du har ferdig middag til dagen etter. Jeg gjør det med f.eks. kjøttkaker, fiskeboller, spaghettigryte, gryteretter....

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...