Moraki Skrevet 2. november 2006 Skrevet 2. november 2006 Noen som vet om noe jeg kan bake? Jeg har ikke melk, og får ikke dratt ut for å kjøpe. Av baketing har jeg (vann selvsagt) egg, olje, sukker, mel, gjær, kokosmasse, (hvis det heter det, den kokossnøen), muffinsformer, smør (vanlig, ikke maragrin) og melis. I tillegg har jeg ost, skinke og litt annet slags pålegg. Også har jeg whiskey da, som jeg pleier å drikke når jeg baker :-) 0 Siter
Gemini Skrevet 2. november 2006 Skrevet 2. november 2006 http://home.no.net/jahnolav/utenmelk/kokebok/kokebok.html :-) 0 Siter
Moraki Skrevet 2. november 2006 Forfatter Skrevet 2. november 2006 http://home.no.net/jahnolav/utenmelk/kokebok/kokebok.html :-) Euxaristw :-) 0 Siter
Moraki Skrevet 2. november 2006 Forfatter Skrevet 2. november 2006 Tror jeg skal lage en slags brøddeig til horn eller noe, men finner ikke noe uten melk. Noen som har en god oppskrift? 0 Siter
Moraki Skrevet 2. november 2006 Forfatter Skrevet 2. november 2006 Tror jeg skal lage en slags brøddeig til horn eller noe, men finner ikke noe uten melk. Noen som har en god oppskrift? http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift41879425.asp denne oppskriften kan jeg vel bruke som deig til evt. horn? 0 Siter
Moraki Skrevet 2. november 2006 Forfatter Skrevet 2. november 2006 Tror jeg skal lage en slags brøddeig til horn eller noe, men finner ikke noe uten melk. Noen som har en god oppskrift? Glem det, jeg bare bruker oppskrift på pizzabunn isteden - jippi! 0 Siter
Speak Skrevet 2. november 2006 Skrevet 2. november 2006 Boller (eller gjærdeig generelt) kan bakes på vann. Har gjort det da jeg får besøk av noen som ikke tåler melk. Fungerer helt greit. 0 Siter
Orio Skrevet 2. november 2006 Skrevet 2. november 2006 Tror jeg skal lage en slags brøddeig til horn eller noe, men finner ikke noe uten melk. Noen som har en god oppskrift? Det går helt greit å bytte ut melk med samme mengde vann i en brøddeig. Sånn for senere tilfeller, bare. 0 Siter
Moraki Skrevet 3. november 2006 Forfatter Skrevet 3. november 2006 Det går helt greit å bytte ut melk med samme mengde vann i en brøddeig. Sånn for senere tilfeller, bare. Takk for alle svar :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.