Mañana Skrevet 5. november 2006 Skrevet 5. november 2006 Å det er så mye... Spiser ikke grønnasker (unntaket er rå gulrøtter), leverpostei, ost (bare smeltet ost), kaviar, rekesalat, smør, peanøttsmør, dressinger, lutefisk, sushi, ingen annen form for rå fisk.. jah.. noe sånt Hvorfor i all verden spiser du ikke grønnsaker? 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 5. november 2006 Skrevet 5. november 2006 Det _kan_ være godt, vis det er preparert på riktig måte. Enebærrøkt, f.eks. "......................................." Hadde du tatt deg en tur til oss, skulle du fått smake god hjort. Alt beror på at man må tilberede det rett. Jeg kan ikke det, men sambo er blitt en kløpper, jeg står for tilbehøret og det smaker meget godt også :-) 0 Siter
Gjest jeppsk Skrevet 5. november 2006 Skrevet 5. november 2006 joikaker, lungemos, lever, medisterpølser, og makrell i tomat. det smaker rett og slett ikke noe godt i det hele tatt! og så drikker jeg ikke melk (tåler det ikke).. sånn ellers tror jeg at jeg spiser det meste 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 5. november 2006 Skrevet 5. november 2006 Sushi har jeg aldri prøvd, men hadde nok tatt en bit for og smake. Jeg lever etter den filosofien at jeg kan smake på alt, og så la vær jeg og spise det jeg ikke liker smaken på. Innmat liker jeg ikke smaken på, ikke konsistensen heller. Ertestuing liker jeg heller ikke, og holder meg langt unna, liker ikke lukten heller. Fårikål holder jeg meg også langt langt unna! Jeg liker hverken kjøttet eller kokt kål. Det eneste jeg synes er spisendes på sauen er pinnekjøtt og fenalår. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 5. november 2006 Skrevet 5. november 2006 Og ja, ett lite tillegg, sauen sitt hode er også god mat. 0 Siter
Prozak Skrevet 5. november 2006 Skrevet 5. november 2006 Det svarte papiret rundt - er ikke det tang da? - GRRR Det er ikke sushi. "................................." 0 Siter
Prozak Skrevet 5. november 2006 Skrevet 5. november 2006 Å, hvordan da? Vegetarianer: Veldig vanskelig å få i seg nok proteiner, f.eks. B-12 mangel er også veldig vanlig. Menneskekroppen er ikke skapt for å være gresseter, enkelt og greit. Når det gjelder å ikke spise grønnsaker, så er mye av det foreldrene våre sa når vi var små riktig. Man trenger det som er i grønnsakene. Dette er jo elementær barnelære, egentlig. "......................................" 0 Siter
Prozak Skrevet 5. november 2006 Skrevet 5. november 2006 Jeg har så definitivt laster! :-) Men jeg tenker at det er vel så viktig å få i seg nok av det kroppen trenger, som å fokusere på hva man ikke skal spise. Kutt ut sukker og fett, men lev på luft og stivelse, liksom? ;-) "Kutt ut sukker og fett, men lev på luft og stivelse, liksom?" Sukker _kan_ man med fordel kutte ut. Men det er i praksis umulig. Fett er imidlertid livsviktig (de gode fettsyrene, selvfølgelig). ".........................................." 0 Siter
Prozak Skrevet 5. november 2006 Skrevet 5. november 2006 Hvorfor i all verden spiser du ikke grønnsaker? Ække kannin, ikke sant. "..................................." 0 Siter
Prozak Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Hadde du tatt deg en tur til oss, skulle du fått smake god hjort. Alt beror på at man må tilberede det rett. Jeg kan ikke det, men sambo er blitt en kløpper, jeg står for tilbehøret og det smaker meget godt også :-) Som jeg sa - det _kan_ være godt :-) "........................................." 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Hvorfor i all verden spiser du ikke grønnsaker? I don't like them Helt ærlig så kan jeg ikke fordra smaken, får jeg f.eks blomkål i munnen brekker jeg meg. Det er veldig barnslig men det er nå sånn det er. Jeg tar vitamintilskudd og tran. 0 Siter
Mañana Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Vegetarianer: Veldig vanskelig å få i seg nok proteiner, f.eks. B-12 mangel er også veldig vanlig. Menneskekroppen er ikke skapt for å være gresseter, enkelt og greit. Når det gjelder å ikke spise grønnsaker, så er mye av det foreldrene våre sa når vi var små riktig. Man trenger det som er i grønnsakene. Dette er jo elementær barnelære, egentlig. "......................................" Vel, dette er kanskje ikke elementær barnelære, men det er ikke så vanskelig å få i seg proteiner som du tror. Egg, bøner, erter, linser, nøtter, tofu, TVP, seitan, tempeh er alle proteinkilder på likt nivå som kjøtt. B12 er sjelden et problem for vegetarianere, ettersom vi spiser egg og meiereprodukter. Dette er en utbredt misforståelse ettersom det er VEGANERE som har verre for å få i seg nok av denne vitaminen. Dersom man likevel ikke får i seg B12 via meieriprodukter og egg er gjærekstrakt og soyaprodukter utmerkede kilder til vitamin B12. Kanskje er vi ikke skapt til å spise gress, men ble kua skapt for å stå i fjøs med 150 andre kuer? Ble høna skapt for å sperres inne på et areal tilsvarende et A4-ark? 0 Siter
Mañana Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 I don't like them Helt ærlig så kan jeg ikke fordra smaken, får jeg f.eks blomkål i munnen brekker jeg meg. Det er veldig barnslig men det er nå sånn det er. Jeg tar vitamintilskudd og tran. Ok. Brekker meg selv jeg om jeg kommer over enkelte matvarer, så jeg forstår deg jo... Men er det ingen grønnsaker du liker smaken på da? Selleri, asparges, paprika, mais? Ikke engang agurk? Hva med grønnsaker som ingredienser i f.eks mousakka? 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Ok. Brekker meg selv jeg om jeg kommer over enkelte matvarer, så jeg forstår deg jo... Men er det ingen grønnsaker du liker smaken på da? Selleri, asparges, paprika, mais? Ikke engang agurk? Hva med grønnsaker som ingredienser i f.eks mousakka? Mousaka har jeg aldri prøvd men tviler på at jeg vil like det hvis det innholder mye grønnsaker. Jeg liker rå gulrøtter og det spiser jeg ofte. Jeg kan også spise salat men lager det aldri selv fordi det frister ikke, det smaker greit men jeg vil ikke si at jeg synes det er direkte godt. Agurk, tomat og mais spiser jeg ikke nei. Mais kan gå hvis jeg har noe form for saus over. Jeg skulle veldig gjerne ønske at jeg synes grønnsaker var godt.. 0 Siter
kamazi Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Sushi er nydelig. Spiser ikke kjøttdeig og unngår mange andre farseaktige produkter. Leverpostei er djevelens verk, og stangselleri. Og melk som drikke gir meg brekninger. 0 Siter
Gjest Vanlig månemåler Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Masse vanlig løk, det er snadder. Takk! Det skal prøves. ) 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Det finnes ikke den matrett jeg ikke kunne forsøkt. Men hvis npen serverer meg blodpudding tar jeg det som et hint om at jeg ikke er velkommen. Rå fisk er orgasme for legemet. 0 Siter
Gjest Vanlig månemåler Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Det finnes ikke den matrett jeg ikke kunne forsøkt. Men hvis npen serverer meg blodpudding tar jeg det som et hint om at jeg ikke er velkommen. Rå fisk er orgasme for legemet. Virkelig? Da har jeg gått glipp av noe da. Fikk lyst til å forsøke. ) 0 Siter
Gyda Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Jeg må bare henge meg på siste taler (SDD under her) - jeg er altetende, bortsett fra når vi kommer til blodmat. Det bare byr meg imot (har smakt det, altså). Sushi bare elsker jeg! Du bør absolutt smake det før du dømmer. 0 Siter
Sofline Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Sursild, fordi det smaker vondt. Mayones, remulade og sånne ting unngår jeg helst, ikke pga. at jeg er slankefanatiker, som de fleste tror når jeg takker nei til det, men fordi jeg synes det smaker bedre uten. Leverpostei i rund boks som ikke er nyåpnet -det smaker godt som nyåpnet, men fremkaller kvalme hvis den har stått en halv dag. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.