Speak Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 For litt siden var det noen som gav en oppskrift på kålsalat, og så klarer jeg ikke å finne den igjen. Vet det var finstrimlet kål med en dressing av kokt vann/honning. Tror også det var rosiner.... Noen som husker denne? Jeg klarer ikke å søke den opp igjen. 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Det hørtes godt ut! Håper noen svarer deg, jeg sitter klar med penn og pappir;) 0 Siter
NeaNoor Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Vil bare tips om noe av det beste jeg visste når jeg var mindre. Riv på råkostjernet hodekål, gulrot og elpe. Lag en dressing av kokt vann, honning og rosiner. La rosinenen svelle og honningen smelte i vannet. La det kjøles ned, men hell over råkostsalaten mens den er litt lunken. Server! Smaker helt utrolig og aldeles nyyyydelig. - jubalong70 0 Siter
jubalong70 Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Det var meg!!! Du rasper hodekål, gulrot og eple (uten skall). Så lager du en dressing slik: Jeg har ingen eksakte mål, du må dessverre bare prøve deg frem. Jeg kan prøve å skrive ca. mål men ta de med en klype salt!!! Kok opp vann. Ha opp i en del honning. Ha i en god del rosiner. La honningen løse seg opp og rosinene svelle litt i det varme vannet. La dressingen avkjøles litt før du heller det over salaten. Nyyyyyt!!! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Det var meg!!! Du rasper hodekål, gulrot og eple (uten skall). Så lager du en dressing slik: Jeg har ingen eksakte mål, du må dessverre bare prøve deg frem. Jeg kan prøve å skrive ca. mål men ta de med en klype salt!!! Kok opp vann. Ha opp i en del honning. Ha i en god del rosiner. La honningen løse seg opp og rosinene svelle litt i det varme vannet. La dressingen avkjøles litt før du heller det over salaten. Nyyyyyt!!! Serverer du det som en egen rett, kosemat,eller er det tilbehør til noe annet? 0 Siter
Speak Skrevet 6. november 2006 Forfatter Skrevet 6. november 2006 Det var meg!!! Du rasper hodekål, gulrot og eple (uten skall). Så lager du en dressing slik: Jeg har ingen eksakte mål, du må dessverre bare prøve deg frem. Jeg kan prøve å skrive ca. mål men ta de med en klype salt!!! Kok opp vann. Ha opp i en del honning. Ha i en god del rosiner. La honningen løse seg opp og rosinene svelle litt i det varme vannet. La dressingen avkjøles litt før du heller det over salaten. Nyyyyyt!!! Denne gangen skriver jeg opp oppskriften. Tusen takk igjen:-) 0 Siter
Speak Skrevet 6. november 2006 Forfatter Skrevet 6. november 2006 Det var meg!!! Du rasper hodekål, gulrot og eple (uten skall). Så lager du en dressing slik: Jeg har ingen eksakte mål, du må dessverre bare prøve deg frem. Jeg kan prøve å skrive ca. mål men ta de med en klype salt!!! Kok opp vann. Ha opp i en del honning. Ha i en god del rosiner. La honningen løse seg opp og rosinene svelle litt i det varme vannet. La dressingen avkjøles litt før du heller det over salaten. Nyyyyyt!!! En ting til. Er det mye mer kål enn gulrøtter/eple, eller omtrent like mye av hver? 0 Siter
Hønemoren Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Høres god ut denne dere skriver om, men blir det veldig honningsmak? En annen kålsalat. Er det noen som vet hvordan dressing de bruker på svenske pizzerier der vi får kålsalat servert mens vi venter på pizzaen? Får den servert på flere steder i Sverige når vi bestiller pizza. Er finrevet kål men en nydelig klar dressing, mener bla. at det er eddiksmak. 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Høres god ut denne dere skriver om, men blir det veldig honningsmak? En annen kålsalat. Er det noen som vet hvordan dressing de bruker på svenske pizzerier der vi får kålsalat servert mens vi venter på pizzaen? Får den servert på flere steder i Sverige når vi bestiller pizza. Er finrevet kål men en nydelig klar dressing, mener bla. at det er eddiksmak. http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=my_docs&lngUserID=142094&view=mydoc_detail&intDocID=2230 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Det var meg!!! Du rasper hodekål, gulrot og eple (uten skall). Så lager du en dressing slik: Jeg har ingen eksakte mål, du må dessverre bare prøve deg frem. Jeg kan prøve å skrive ca. mål men ta de med en klype salt!!! Kok opp vann. Ha opp i en del honning. Ha i en god del rosiner. La honningen løse seg opp og rosinene svelle litt i det varme vannet. La dressingen avkjøles litt før du heller det over salaten. Nyyyyyt!!! Thanks=) Men...hvor mye honning sånn cirka?? 0 Siter
Hønemoren Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=my_docs&lngUserID=142094&view=mydoc_detail&intDocID=2230 Tusen takk, det er helt sikkert denne!! 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Tusen takk, det er helt sikkert denne!! Håper det:) Pizzasalat er gøtt:)) I de pizzasalatene jeg har spist i Sverige har det ikke vært paprika, da. Men det er sikkert valgfritt. 0 Siter
Speak Skrevet 6. november 2006 Forfatter Skrevet 6. november 2006 http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=my_docs&lngUserID=142094&view=mydoc_detail&intDocID=2230 Det har jeg jo fått mange ganger i sverige ja. Ikke bare til pizza, men også til dagens lunsj. Skriver opp denne også:-) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Serverer du det som en egen rett, kosemat,eller er det tilbehør til noe annet? Som salat til middagen. Men det kan veldig godt brukes som kosemat, ja. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Som salat til middagen. Men det kan veldig godt brukes som kosemat, ja. til f.eks koteletter , kjøttkaker osv? Eller fisk? 0 Siter
Sofline Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=my_docs&lngUserID=142094&view=mydoc_detail&intDocID=2230 Den oppskriften har jeg også ønsket meg. Men hva betyr 1 port= 1 gul? 0 Siter
jubalong70 Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 En ting til. Er det mye mer kål enn gulrøtter/eple, eller omtrent like mye av hver? Omtrent likt av kål og gulrot - litt mindre eple. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Thanks=) Men...hvor mye honning sånn cirka?? Hmmmmm, til ca. 0,5 liter med vann ville jeg brukt 2-3 ts honning. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 til f.eks koteletter , kjøttkaker osv? Eller fisk? Begge deler. Mor serverte det til alt mulig. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. november 2006 Skrevet 6. november 2006 Begge deler. Mor serverte det til alt mulig. dette må jeg prøve. Hørtes kjempegodt ut 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.