Shira! Skrevet 4. august 2021 Del Skrevet 4. august 2021 Jeg er her fremdeles etter 15 år 😅 Nå bruker jeg Questran kun periodevis, veldig sjeldent nå om dagen. Den uten sukker er vanskeligere å blande ut enn den med sukker, er min erfaring. Jeg hiver bare nedpå glasset nå, jeg har tross alt noen års erfaring 😂 Prøv i blande i ting, så lenge det blir utblandet så skal vel virkningen være der? Kjør på tenker jeg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/253095-noen-her-som-bruker-questran/page/2/#findComment-4051440 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 4. august 2021 Del Skrevet 4. august 2021 Shira! skrev (5 timer siden): Jeg er her fremdeles etter 15 år 😅 Jeg er her jeg også. Er det oss de kaller gamle travere 😆 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/253095-noen-her-som-bruker-questran/page/2/#findComment-4051458 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shira! Skrevet 5. august 2021 Del Skrevet 5. august 2021 Du er eldre traver enn meg da @Dorthe 😁 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/253095-noen-her-som-bruker-questran/page/2/#findComment-4051581 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ritkje Skrevet 3. november 2022 Del Skrevet 3. november 2022 Crohnisk skrev (På 4.8.2021 den 14.57): Bare 15 år siden denne tråden jo Jeg er også ute etter Questran-tips. Etter noen uker tilvenning så svelger jeg det nå rett ned selv om det gir litt belegg på glass og munn, og smaken har jeg vent meg til. Har blandet det ut med en penn, en finger, teskje og tannkost. Det løser seg aldri helt opp. Men har noen blandet det I/MED noe så det faktisk går fra "kan tolereres" til "nesten godt" ? Ingen hemningen, hva med i øl? Biola 👍 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/253095-noen-her-som-bruker-questran/page/2/#findComment-4123103 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.