nedtelling Skrevet 17. november 2006 Del Skrevet 17. november 2006 Knerten blir 6 år på mandag så da er jeg i full gang med å lage kaker til barnebursdagen i morgen. hadde tenkt å lage sånn puffa ris med sjokolade.. Jeg tar kokesjokolade og varmer opp med litt vann?? of heller oppi ris???? Oj.. oj.. hvordan skal dette gåååååå 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 17. november 2006 Del Skrevet 17. november 2006 Risboller 2 egg 2 ss sukker 6 ss kaffe 1 pk delfiafett 2 pl kokesjokolade risnøtter 1. Egg og sukker piskes til eggedosis 2. Kaffe, delfiafett og kokesjokolade smeltes og avkjøles litt 3. Bland dette med eggedosisen 4. Risnøttne blandes i til slutt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2016696 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nedtelling Skrevet 17. november 2006 Forfatter Del Skrevet 17. november 2006 Risboller 2 egg 2 ss sukker 6 ss kaffe 1 pk delfiafett 2 pl kokesjokolade risnøtter 1. Egg og sukker piskes til eggedosis 2. Kaffe, delfiafett og kokesjokolade smeltes og avkjøles litt 3. Bland dette med eggedosisen 4. Risnøttne blandes i til slutt OI.. troffe det var å varme opp sjokolade og blade i risnøttene jeg... Da har jeg ikke alle ingrediensene i hus.... :-( takk for oppskriften :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2016701 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nedtelling Skrevet 17. november 2006 Forfatter Del Skrevet 17. november 2006 Risboller 2 egg 2 ss sukker 6 ss kaffe 1 pk delfiafett 2 pl kokesjokolade risnøtter 1. Egg og sukker piskes til eggedosis 2. Kaffe, delfiafett og kokesjokolade smeltes og avkjøles litt 3. Bland dette med eggedosisen 4. Risnøttne blandes i til slutt søkte på Google pog kom frem til dette... Fremgangsmåte Ha fløte og sjokolade i en kjele. Varm opp og rør til sjokoladen er smeltet. Tilsett smør og rør blandingen jevn og glatt. Ta kjelen av platen. Smak til med vaniljesukker. Bland i risen og form massen til små boller som settes på et brett med bakepapir eller settes i små muffinsformer. Sett dem kjølig så de stivner. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2016707 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 17. november 2006 Del Skrevet 17. november 2006 OI.. troffe det var å varme opp sjokolade og blade i risnøttene jeg... Da har jeg ikke alle ingrediensene i hus.... :-( takk for oppskriften :-) Da blir de veldig tørre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2016709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nedtelling Skrevet 17. november 2006 Forfatter Del Skrevet 17. november 2006 Risboller 2 egg 2 ss sukker 6 ss kaffe 1 pk delfiafett 2 pl kokesjokolade risnøtter 1. Egg og sukker piskes til eggedosis 2. Kaffe, delfiafett og kokesjokolade smeltes og avkjøles litt 3. Bland dette med eggedosisen 4. Risnøttne blandes i til slutt Må jeg bruke 500 gr delfiafett?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2017486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 17. november 2006 Del Skrevet 17. november 2006 Risboller 2 egg 2 ss sukker 6 ss kaffe 1 pk delfiafett 2 pl kokesjokolade risnøtter 1. Egg og sukker piskes til eggedosis 2. Kaffe, delfiafett og kokesjokolade smeltes og avkjøles litt 3. Bland dette med eggedosisen 4. Risnøttne blandes i til slutt Du har merkelig nok ikke samme oppskrift som meg for her er det ingen kaffe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2017509 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nitni Skrevet 18. november 2006 Del Skrevet 18. november 2006 Jeg lager de som det står på delfia-fett-pakken; "delfiakake". Bruker bare litt mindre fett. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2017839 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 18. november 2006 Del Skrevet 18. november 2006 Oppskriftene med delfiafett er gode, de uten er .. ikke like gode. Helt ekle faktisk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2017853 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 18. november 2006 Del Skrevet 18. november 2006 Du har merkelig nok ikke samme oppskrift som meg for her er det ingen kaffe. Det er jo ganske logisk da, jeg drikker kaffe og det gjør ikke du.;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2018562 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 18. november 2006 Del Skrevet 18. november 2006 Det er jo ganske logisk da, jeg drikker kaffe og det gjør ikke du.;o) Det blir vel kaffesmak på dem da? Akkurat som tevann på en tidligere kaffekanne.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2018623 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 18. november 2006 Del Skrevet 18. november 2006 Det blir vel kaffesmak på dem da? Akkurat som tevann på en tidligere kaffekanne.. Litt kaffe i skjokoladegodteri o.l. gir ikek noen utpreget kaffesmak, men smaken blir litt mindre "klissete". Ihvertfall er det min erfaring når det gjelder krem til sjokoladekake. Litt kaffe i den gjør den kjempegod! :-) Det synes til og med sønnen min, som synes at dette er den beste måten å "drikke" kaffe på! ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2018630 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 18. november 2006 Del Skrevet 18. november 2006 Litt kaffe i skjokoladegodteri o.l. gir ikek noen utpreget kaffesmak, men smaken blir litt mindre "klissete". Ihvertfall er det min erfaring når det gjelder krem til sjokoladekake. Litt kaffe i den gjør den kjempegod! :-) Det synes til og med sønnen min, som synes at dette er den beste måten å "drikke" kaffe på! ;-) Hehe jeg bytter ut kaffen med melk i glasur jeg Jeg drikker ikke kaffe og synes kaffesmak er vemmelig, derfor har jeg ikke våget å bruke kaffe i mat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2018641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Risboller 2 egg 2 ss sukker 6 ss kaffe 1 pk delfiafett 2 pl kokesjokolade risnøtter 1. Egg og sukker piskes til eggedosis 2. Kaffe, delfiafett og kokesjokolade smeltes og avkjøles litt 3. Bland dette med eggedosisen 4. Risnøttne blandes i til slutt Hvordan får man dem til ikke å skille seg? Lagde sånne i fjør og etter de stivnet ble fettet liggende på bunnen. Store hvite klumper. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2018709 Del på andre sider Flere delingsvalg…
corazon Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Hvordan får man dem til ikke å skille seg? Lagde sånne i fjør og etter de stivnet ble fettet liggende på bunnen. Store hvite klumper. Hei Det er nok fordi delfiafettet er varmet for fort opp. Det må smeltes sakte. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2018828 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Hvordan får man dem til ikke å skille seg? Lagde sånne i fjør og etter de stivnet ble fettet liggende på bunnen. Store hvite klumper. Hmm, aner ikke hva du gjør feil jeg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2018898 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 19. november 2006 Del Skrevet 19. november 2006 Det blir vel kaffesmak på dem da? Akkurat som tevann på en tidligere kaffekanne.. Har du kjent kaffesmak på sjokoladekakene jeg har laget da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2018899 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 20. november 2006 Del Skrevet 20. november 2006 Hei Det er nok fordi delfiafettet er varmet for fort opp. Det må smeltes sakte. Kanskje det? Har jeg ikke tenkt over. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2020035 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 20. november 2006 Del Skrevet 20. november 2006 Hehe jeg bytter ut kaffen med melk i glasur jeg Jeg drikker ikke kaffe og synes kaffesmak er vemmelig, derfor har jeg ikke våget å bruke kaffe i mat. *Snufs* Jeg baker ikke vemmelige sjokoladekaker, så det så. *Fornerma* ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2020108 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 20. november 2006 Del Skrevet 20. november 2006 *Snufs* Jeg baker ikke vemmelige sjokoladekaker, så det så. *Fornerma* ;o) Dakkar. *Trøste* *trøste* Sjokoladekakene dine er bedre enn mine. sikkert pga kaffe ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/254568-risboller-hvordan-er-mengden-av-sjokokade/#findComment-2021447 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.