Liliaceae Skrevet 30. november 2006 Del Skrevet 30. november 2006 Jeg har tenkt å ha kyllinggryte i dag. Jeg har stekt en hel kylling som står og hviler seg nå. Jeg tenkte å ha store kyllingbiter oppi deilig saus/kraft sammen med grønnsaker. (har purre, paprika, blomkål, løk, squash) Jeg har også kyllingbuljong (sånne terningener) Men hvordan skal jeg lage en fin kraft/saus som kyllingen og grønnsakene skal være oppi? Hjelp - det er til dagens middag..og venninnen min kommer på besøk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/256284-trenger-kyllinghjelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
NeaNoor Skrevet 30. november 2006 Del Skrevet 30. november 2006 Vi laget noe kjempegodt av "rester" her om dagen. Ha kyllingen sammen med grønnsakene i panna (vi brukte woken) og krydre med godt krydder og gjerne hvitløk. Tilsett litt buljongvann, en boks hakkede tomater og matfløte til det blir passelig tykkelse. Kjempegodt. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/256284-trenger-kyllinghjelp/#findComment-2035004 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lex Skrevet 30. november 2006 Del Skrevet 30. november 2006 Vann + buljongterninger + fløte + ev. krydder. Nesten alle grønnsaker har godt av en rask runde i stekepanna før de havner i suppa. Til suppe vil det generelt være bedre å koke kjøttet, enn å steke det. (Ev. brune kjøttet litt i stekepanna først, og deretter koke/trekke.) Da får du kraft uten å bruke buljongterninger. Ev.kan man tilsette litt buljong om krafta har for lite smak. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/256284-trenger-kyllinghjelp/#findComment-2035287 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.