Velouria Skrevet 1. desember 2006 Del Skrevet 1. desember 2006 5 dl hvetemel 2 dl salt 2 ss Alun (fåes på apotek) 5 dl kokende vann 1/2 dl Olje Alt det tørre blandes, olje og vann "blandes" hell det tørre i det kokende vannet. Du kan tilsette koditorfarge, glitter o.l for å gjøre deigen mer spennende. Lagres i plast, den varer ikke evig, men den holder en god stund. Den er veldig lett å forme og man blir ikke klissete på hendene som ved bruk av vanlig kitt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/256436-oppskrift-p%C3%A5-lekedeig/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 1. desember 2006 Del Skrevet 1. desember 2006 Et tips til deg. cacas.no har farger som du kan bruke både til modelleire og i mat. Du får kjempefine sterke farger, noe du ikke får av konditorfarge. Dyr er de men de er drøye. (Jeg bruker sitronsyre istedet for alun jeg.) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/256436-oppskrift-p%C3%A5-lekedeig/#findComment-2036738 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velouria Skrevet 2. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 2. desember 2006 Et tips til deg. cacas.no har farger som du kan bruke både til modelleire og i mat. Du får kjempefine sterke farger, noe du ikke får av konditorfarge. Dyr er de men de er drøye. (Jeg bruker sitronsyre istedet for alun jeg.) Kult! Tusen takk for tips, bruker du samme mengde sitronsyre som alun? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/256436-oppskrift-p%C3%A5-lekedeig/#findComment-2037309 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest midia Skrevet 2. desember 2006 Del Skrevet 2. desember 2006 Kult! Tusen takk for tips, bruker du samme mengde sitronsyre som alun? Eneste forskjell er at jeg bruker sitronsyre istedet for alun(2ss) og så bruker jeg bare 1 1/2ss olje. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/256436-oppskrift-p%C3%A5-lekedeig/#findComment-2038157 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.