Gjest tar ikke akkurat bølgen... Skrevet 7. desember 2006 Skrevet 7. desember 2006 Hos oss spiser vi kald ribbe på julaften...og derfor har jeg stekt opp ribben i dag, for å fryse ned. Men jeg klarte svi svoren så grenseløst. Halvparten av ribbe-svoren måtte kastes! Hvor kut er det å servere ribbe uten svor, da? Må jeg rett og slett kjøpe ny og steke, eller kan jeg legge noe av svoren fra svinesteken over på ribbestykkene?? 0 Siter
meg__123! Skrevet 7. desember 2006 Skrevet 7. desember 2006 går jo an å kjøpe en ny, og spise den du stekte idag før julaften.. eller etter.. 0 Siter
ylvali1365381015 Skrevet 7. desember 2006 Skrevet 7. desember 2006 fryser du ribba blir den ikke like god som når den er fersk da... Blir ikke kjøttet tørt? Har dere koldtbord på julaften da, eller er det bare ribba som er kald? 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 8. desember 2006 Skrevet 8. desember 2006 Svora på en kald ribbe er vel uansett ikke noe god? Den er jo ikke sprø lenger da? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.