Gå til innhold

Sarah Bernhard...


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Den var helt forskjellig fra min oppskrift.

Fyllet i den jeg bruker er smør + sukkervann (som er kokt) + vaniljesukker...

Fordelen med denne er at den er så enkel, og til å være så enkel er den utrolig god.

Tror jeg må lage noen i år, når jeg er ferdig med eksamen neste onsdag.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/257944-sarah-bernhard/#findComment-2052124
Del på andre sider

Fordelen med denne er at den er så enkel, og til å være så enkel er den utrolig god.

Tror jeg må lage noen i år, når jeg er ferdig med eksamen neste onsdag.

Kan godt tro at den er god:-) Var bare så forundret over at "kremen" var så forskjellig.

Men jeg synes nesten denne høres bedre ut enn sukker/smør/eggeplomme-krem. Så jeg printer ut oppskriften. (Selv om jeg har lagd dem i år allerede:-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/257944-sarah-bernhard/#findComment-2052127
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...