Gjest amparro.... Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Er det noen som har forslagt til en god og enkel forrett? Vi skal ha middagsgjester i morgen :-) 0 Siter
egilsdatter Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Melon med parmaskinke eller kokt grønn asperges med parmaskinke, frisk høvlet parmesan med en god dressing 0 Siter
Gjest amparro.... Skrevet 14. desember 2006 Skrevet 14. desember 2006 Melon med parmaskinke eller kokt grønn asperges med parmaskinke, frisk høvlet parmesan med en god dressing Sikkert dumt spørsmål... Men hvordan anretter du parmaskinken og melonen, slik at det ser litt fint ut? :-) 0 Siter
Spirello Skrevet 15. desember 2006 Skrevet 15. desember 2006 Ruccolasalat med litt rødløk i tynne skiver, tomater i små firkanter, litt olje og finhakka hvitløk, basilikum og pepper blandet i. Dryss over krutonger og rull 4 skiver spekeskinke og legg oppå, på toppen legger du et basilikumbland, lekkert og kjempegodt. Er godt med ritzkjeks eller sånne tapaskjeks til. Legg tre stk. pent på siden av tallerken, denne liker alle! ' Eneste som tar litt tid er å finhakke hvitløk og basilikum, men forett til seks pers er laget på 15 min, salaten lager du på forhånd og har i kjøleskapet. 0 Siter
Gjest Persille Skrevet 15. desember 2006 Skrevet 15. desember 2006 Nå i disse juletider; rull en skive røke(eller grav-)laks inn i lefse, med litt sennepssaus og fersk dill. Del den på tvers så du får små skiver, og stikk en tannpirker igjennom. Ha dem stående på fat - og bruk som snacks/forrett til for-drinken Du kan bruke rakørret/rømme også, eller annet fyll du liker. 0 Siter
Gjest GA Skrevet 15. desember 2006 Skrevet 15. desember 2006 Gravet ørrett med god saus! På ristet loff med dill til. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 15. desember 2006 Skrevet 15. desember 2006 Nå i disse juletider; rull en skive røke(eller grav-)laks inn i lefse, med litt sennepssaus og fersk dill. Del den på tvers så du får små skiver, og stikk en tannpirker igjennom. Ha dem stående på fat - og bruk som snacks/forrett til for-drinken Du kan bruke rakørret/rømme også, eller annet fyll du liker. Dette har jeg servert mange ganger, gjerne med aperitif'en gjester har fått før de setter seg. Alltid suksess :-). Jeg har gjerne brukt brukt tynne lefser, røkelaks, Philadelphiaost og dill. 0 Siter
Gjest Persille Skrevet 15. desember 2006 Skrevet 15. desember 2006 Dette har jeg servert mange ganger, gjerne med aperitif'en gjester har fått før de setter seg. Alltid suksess :-). Jeg har gjerne brukt brukt tynne lefser, røkelaks, Philadelphiaost og dill. Veldig godt, veldig enkelt og man trenger ikke forrett i tillegg Og så kan det gjøres klart litt tid i forveien, det er bra. 0 Siter
Velouria Skrevet 15. desember 2006 Skrevet 15. desember 2006 Veldig godt, veldig enkelt og man trenger ikke forrett i tillegg Og så kan det gjøres klart litt tid i forveien, det er bra. Har et annet tips i samme gate som ditt, det høres kanskje litt merkelig ut, men det er godt. Lefse med guacamole (ikke sånn på boks for den smaker spy) og spekeskinke samme prinsipp og det ser veldig fint ut på fatet sammen med laksen. 0 Siter
Gjest Persille Skrevet 15. desember 2006 Skrevet 15. desember 2006 Har et annet tips i samme gate som ditt, det høres kanskje litt merkelig ut, men det er godt. Lefse med guacamole (ikke sånn på boks for den smaker spy) og spekeskinke samme prinsipp og det ser veldig fint ut på fatet sammen med laksen. Det kan jeg tenke meg er godt Kan være en fordel med litt forskjellig - så er det noe alle liker. 0 Siter
HEGH Skrevet 15. desember 2006 Skrevet 15. desember 2006 Sikkert dumt spørsmål... Men hvordan anretter du parmaskinken og melonen, slik at det ser litt fint ut? :-) Du kan f.eks. surre skinken rundt aspargesen..... det er ganske så lekkert... 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 15. desember 2006 Skrevet 15. desember 2006 Har et annet tips i samme gate som ditt, det høres kanskje litt merkelig ut, men det er godt. Lefse med guacamole (ikke sånn på boks for den smaker spy) og spekeskinke samme prinsipp og det ser veldig fint ut på fatet sammen med laksen. Nam, det høres kjempegodt ut! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.