Gå til innhold

Middag de andre dagene i jula


Anbefalte innlegg

Skrevet

En ting er julemiddagen, men hva spiser dere ellers i jula?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

1.juledag varier det mellom kalkun eller svineribbe.

Kalkun om vi feirer hos min familie, ribbe hos sambo`s.

Ellers er det litt sånn etter hva vi har lyst på.

En kveld i romjula blir det noe salt, som pizza, taco . Da gjerne i kominasjon med en god film.

Nyttårsaften skal vi i år ha koldtbord. Søstera mi kommer på besøk og vi koser oss på kjøkkenet sammen når vi lager maten.

Skrevet

Vi har alltid ørret en dag, ellers varierer det mye med om vi er hjemme eller invitert bort og om vi har gjester eller er alene.

Skrevet

Lillejulaften spiser vi hjemmelaget pizza (mammas). 1. juledag har vi koldtbord med pinnekjøttrester og godt pålegg, hjemmebakte rundstykker. 2. juledag pleier vi å ha steik.

Skrevet

Når vi er hos svigers ahr vi ribbe på julaften,og da blir det pinnekjøtt 1 juledag.

2 juledag brukte vi å ha kveite,men siden mannen min ikke er så glad i fisk,blir det da biff.

Skrevet

Jeg skal i hvert fall spise helt vanlig mat. Det får holde med middagen på julaften og restene de neste dagene.

Skrevet

Vi harribbe julaften, og kveite eller laks 1.juledag. 2.juledag tar vi som regel en restemiddag av det som er igjen, og de andre dagene har vi ikke noe spesiell mat. Helt vanlig mat fram til nyttårsaften. Vi bruker ikke å ha spiseorgie hele mellomjula vi.

Skrevet

Vi spiser ribbe julaften. 1. juledag blir det pinnekjøtt og 2. juledag blir det kombinert lunsj/middag med masse godt julepålegg og rester av både ribbe og pinnekjøtt. Mine foreldre skal være hos oss fra lille julaften til 2. juledag. De reiser i tretidn 2. juledag og da blir det litt tidlig å skulle servere full middag før de drar

3. juledag blir det sannsynligvis kveite hos svigers. Deretter blir det nok vanlige middager fram til nyttårsaften. På nyttårsaften skal vi ha kalkun

Skrevet

Koldtbord med all den gode julematen på lillejulaften etter at treet er pynta. Kalkun på julaften. Kokt torsk 1.juledag. Elgstek 2.juledag. Lammestek på nyttårsaften. Laks 1.nyttårsdag. Ellers vanlige middager.

Skrevet

Biff stroganoff, finnbiff og oksestek bl.a. Og så pleier det å bli en eller annen fiskemat, da vi blir litt lei av all kjøttmaten.

Skrevet

1. dag: buffet med masse godt som man har laget til jul. 2. dag: pinnekjøtt. 3. dag: middag hos svigers/mine foreldre (alt etter hvor vi var julaften og 1. dag) og da spiser vi ribbe på nytt eller annen julemat. Ellers i romjulen: skinkestek, laks, lutefisk, medisterkaker og surkål, kalkun.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...