Gjest efoll Skrevet 17. desember 2006 Skrevet 17. desember 2006 En ting er julemiddagen, men hva spiser dere ellers i jula? 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 17. desember 2006 Skrevet 17. desember 2006 1.juledag varier det mellom kalkun eller svineribbe. Kalkun om vi feirer hos min familie, ribbe hos sambo`s. Ellers er det litt sånn etter hva vi har lyst på. En kveld i romjula blir det noe salt, som pizza, taco . Da gjerne i kominasjon med en god film. Nyttårsaften skal vi i år ha koldtbord. Søstera mi kommer på besøk og vi koser oss på kjøkkenet sammen når vi lager maten. 0 Siter
....AV Skrevet 17. desember 2006 Skrevet 17. desember 2006 Vi har alltid ørret en dag, ellers varierer det mye med om vi er hjemme eller invitert bort og om vi har gjester eller er alene. 0 Siter
Glimtipper Skrevet 17. desember 2006 Skrevet 17. desember 2006 Lillejulaften spiser vi hjemmelaget pizza (mammas). 1. juledag har vi koldtbord med pinnekjøttrester og godt pålegg, hjemmebakte rundstykker. 2. juledag pleier vi å ha steik. 0 Siter
astridny Skrevet 17. desember 2006 Skrevet 17. desember 2006 Når vi er hos svigers ahr vi ribbe på julaften,og da blir det pinnekjøtt 1 juledag. 2 juledag brukte vi å ha kveite,men siden mannen min ikke er så glad i fisk,blir det da biff. 0 Siter
Dorthe Skrevet 17. desember 2006 Skrevet 17. desember 2006 Jeg skal i hvert fall spise helt vanlig mat. Det får holde med middagen på julaften og restene de neste dagene. 0 Siter
Osiris Skrevet 17. desember 2006 Skrevet 17. desember 2006 Vi harribbe julaften, og kveite eller laks 1.juledag. 2.juledag tar vi som regel en restemiddag av det som er igjen, og de andre dagene har vi ikke noe spesiell mat. Helt vanlig mat fram til nyttårsaften. Vi bruker ikke å ha spiseorgie hele mellomjula vi. 0 Siter
Nora Skrevet 17. desember 2006 Skrevet 17. desember 2006 Vi spiser ribbe julaften. 1. juledag blir det pinnekjøtt og 2. juledag blir det kombinert lunsj/middag med masse godt julepålegg og rester av både ribbe og pinnekjøtt. Mine foreldre skal være hos oss fra lille julaften til 2. juledag. De reiser i tretidn 2. juledag og da blir det litt tidlig å skulle servere full middag før de drar 3. juledag blir det sannsynligvis kveite hos svigers. Deretter blir det nok vanlige middager fram til nyttårsaften. På nyttårsaften skal vi ha kalkun 0 Siter
Gjest girasol Skrevet 18. desember 2006 Skrevet 18. desember 2006 Koldtbord med all den gode julematen på lillejulaften etter at treet er pynta. Kalkun på julaften. Kokt torsk 1.juledag. Elgstek 2.juledag. Lammestek på nyttårsaften. Laks 1.nyttårsdag. Ellers vanlige middager. 0 Siter
Lurveline Skrevet 18. desember 2006 Skrevet 18. desember 2006 Biff stroganoff, finnbiff og oksestek bl.a. Og så pleier det å bli en eller annen fiskemat, da vi blir litt lei av all kjøttmaten. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 18. desember 2006 Skrevet 18. desember 2006 Det blir nok vanlige middager det. 0 Siter
smekka Skrevet 19. desember 2006 Skrevet 19. desember 2006 1. dag: buffet med masse godt som man har laget til jul. 2. dag: pinnekjøtt. 3. dag: middag hos svigers/mine foreldre (alt etter hvor vi var julaften og 1. dag) og da spiser vi ribbe på nytt eller annen julemat. Ellers i romjulen: skinkestek, laks, lutefisk, medisterkaker og surkål, kalkun. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.