Gå til innhold

Frysing av mat som har vært fryst før


Anbefalte innlegg

Gjest trultemor26

Ja, nå har det seg sånn at snuppemor ikke lenger liker disse barnemiddagsglassene lenger.. ikke det at hun får det så ofte, men en gang i blant har det vært kjekt å gi henne glassmiddag når jeg og pappaen ikke får spist sammen med henne.. Så det jeg har begynt med er å lage litt ekstra til middag og fryse ned en posjon til henne sånn at hun har middag til en annen dag. Men åssen er dette med å fryse ned mat som har vært fryst før? Jeg har jo lært at det skal man jo ikke gjøre. Kjøttdeig, kyllingbryst?? Dette er det jo vanlig å ha i fryseren. For å ikke snakke om sånne fryste grønnsaksblandinger??

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...