Gjest trultemor26 Skrevet 20. desember 2006 Del Skrevet 20. desember 2006 Ja, nå har det seg sånn at snuppemor ikke lenger liker disse barnemiddagsglassene lenger.. ikke det at hun får det så ofte, men en gang i blant har det vært kjekt å gi henne glassmiddag når jeg og pappaen ikke får spist sammen med henne.. Så det jeg har begynt med er å lage litt ekstra til middag og fryse ned en posjon til henne sånn at hun har middag til en annen dag. Men åssen er dette med å fryse ned mat som har vært fryst før? Jeg har jo lært at det skal man jo ikke gjøre. Kjøttdeig, kyllingbryst?? Dette er det jo vanlig å ha i fryseren. For å ikke snakke om sånne fryste grønnsaksblandinger?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/259048-frysing-av-mat-som-har-v%C3%A6rt-fryst-f%C3%B8r/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mallet Skrevet 20. desember 2006 Del Skrevet 20. desember 2006 Hvis maten varmetilberedes mellom første og annen frysing går det helt fint. Altså, du kan godt ta opp en rå kyllingfilet, steke den og fryse den igjen. Men du kan ikke fryse den på nytt uten å steke den. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/259048-frysing-av-mat-som-har-v%C3%A6rt-fryst-f%C3%B8r/#findComment-2063097 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.