kvitre Skrevet 31. desember 2006 Skrevet 31. desember 2006 Hvor mange grader har kalkunen når den er ferdig stekt? Hos oss mangler den røde som skal sprette ut når kalkunen er ferdig, og i alle oppskrifter står det bare tiden kalkunen skal steke, ikke hvor mange grader den skal ha. 0 Siter
tiliti Skrevet 31. desember 2006 Skrevet 31. desember 2006 Rundt 70 grader, kanskje litt under. 0 Siter
kvitre Skrevet 31. desember 2006 Forfatter Skrevet 31. desember 2006 Rundt 70 grader, kanskje litt under. Tusen takk!! 0 Siter
Spenning Skrevet 31. desember 2006 Skrevet 31. desember 2006 Har du ikke satt inn kalkunen nå så er du sent ute ;-)) http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel56.asp 0 Siter
tiliti Skrevet 31. desember 2006 Skrevet 31. desember 2006 Tusen takk!! For å se om den er ferdig kan du sjekke kjøttsafta der låret er tykkest. Dersom den er rosa er den ikke gjennomstekt enda. Noen sverger til å kutte opp mellom lår/kropp for å få det til å stekes fortere (dvs låra blir ferdig før brystet blir tørt). Ekspertene strides mellom alle temperaturer fra 68 grader til 72 grader, så 70 bruker være anbefalt som et greit kompromiss. 0 Siter
tiliti Skrevet 31. desember 2006 Skrevet 31. desember 2006 Har du ikke satt inn kalkunen nå så er du sent ute ;-)) http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel56.asp Liker å spise sent jeg så kalkunen min er fremdeles omfavnet av plast på benken :-) 0 Siter
Gjest Ino Skrevet 31. desember 2006 Skrevet 31. desember 2006 v målte her i romjulen. den "proppen" spratt ut på 86 grader. Du kan godt ta den ut litt før. Neste gang tror jeg vi vil ta den ut på 83-84 grader. Godt nyttår fra 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.