kvitre Skrevet 31. desember 2006 Del Skrevet 31. desember 2006 Hvor mange grader har kalkunen når den er ferdig stekt? Hos oss mangler den røde som skal sprette ut når kalkunen er ferdig, og i alle oppskrifter står det bare tiden kalkunen skal steke, ikke hvor mange grader den skal ha. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/260135-steking-av-kalkun-haster-litt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 31. desember 2006 Del Skrevet 31. desember 2006 Rundt 70 grader, kanskje litt under. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/260135-steking-av-kalkun-haster-litt/#findComment-2075379 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kvitre Skrevet 31. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 31. desember 2006 Rundt 70 grader, kanskje litt under. Tusen takk!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/260135-steking-av-kalkun-haster-litt/#findComment-2075381 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spenning Skrevet 31. desember 2006 Del Skrevet 31. desember 2006 Har du ikke satt inn kalkunen nå så er du sent ute ;-)) http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel56.asp 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/260135-steking-av-kalkun-haster-litt/#findComment-2075383 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 31. desember 2006 Del Skrevet 31. desember 2006 Tusen takk!! For å se om den er ferdig kan du sjekke kjøttsafta der låret er tykkest. Dersom den er rosa er den ikke gjennomstekt enda. Noen sverger til å kutte opp mellom lår/kropp for å få det til å stekes fortere (dvs låra blir ferdig før brystet blir tørt). Ekspertene strides mellom alle temperaturer fra 68 grader til 72 grader, så 70 bruker være anbefalt som et greit kompromiss. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/260135-steking-av-kalkun-haster-litt/#findComment-2075384 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 31. desember 2006 Del Skrevet 31. desember 2006 Har du ikke satt inn kalkunen nå så er du sent ute ;-)) http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel56.asp Liker å spise sent jeg så kalkunen min er fremdeles omfavnet av plast på benken :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/260135-steking-av-kalkun-haster-litt/#findComment-2075385 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ino Skrevet 31. desember 2006 Del Skrevet 31. desember 2006 v målte her i romjulen. den "proppen" spratt ut på 86 grader. Du kan godt ta den ut litt før. Neste gang tror jeg vi vil ta den ut på 83-84 grader. Godt nyttår fra 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/260135-steking-av-kalkun-haster-litt/#findComment-2075453 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.