Gå til innhold

Steking av kalkun (haster litt)


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tusen takk!!

For å se om den er ferdig kan du sjekke kjøttsafta der låret er tykkest. Dersom den er rosa er den ikke gjennomstekt enda.

Noen sverger til å kutte opp mellom lår/kropp for å få det til å stekes fortere (dvs låra blir ferdig før brystet blir tørt).

Ekspertene strides mellom alle temperaturer fra 68 grader til 72 grader, så 70 bruker være anbefalt som et greit kompromiss.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...