Gå til innhold

kyllingfilet i ovn


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg bruker 180-200 grader i 10-12 min, da er kyllingen stekt i panne først.

Og jeg tar dem i 30 minutter, da er også fileene brunet litt i panna først. Jeg skal vite helt sikkert at kyllingen er stekt-stekt-stekt før jeg har den i meg... :-)

(Den er sikkert greit etter 10 - 12 minutter også).

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/263001-kyllingfilet-i-ovn/#findComment-2108760
Del på andre sider

Og jeg tar dem i 30 minutter, da er også fileene brunet litt i panna først. Jeg skal vite helt sikkert at kyllingen er stekt-stekt-stekt før jeg har den i meg... :-)

(Den er sikkert greit etter 10 - 12 minutter også).

Jeg pleier å bruke blomkål og broccoli sammen med kyllingen og jeg ser ikke helt for meg at de er annet enn grøt etter 30 min i ovnen...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/263001-kyllingfilet-i-ovn/#findComment-2108860
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...