lenamoren Skrevet 21. januar 2007 Skrevet 21. januar 2007 Hvor mange grader har jeg det på når jeg skal ha kyllingfiletene i ildfast form m grønnsaker under? noen som vet? 0 Siter
Lillemus Skrevet 21. januar 2007 Skrevet 21. januar 2007 Jeg bruker 180-200 grader i 10-12 min, da er kyllingen stekt i panne først. 0 Siter
org Skrevet 22. januar 2007 Skrevet 22. januar 2007 Jeg bruker 180-200 grader i 10-12 min, da er kyllingen stekt i panne først. Og jeg tar dem i 30 minutter, da er også fileene brunet litt i panna først. Jeg skal vite helt sikkert at kyllingen er stekt-stekt-stekt før jeg har den i meg... :-) (Den er sikkert greit etter 10 - 12 minutter også). 0 Siter
Lillemus Skrevet 22. januar 2007 Skrevet 22. januar 2007 Og jeg tar dem i 30 minutter, da er også fileene brunet litt i panna først. Jeg skal vite helt sikkert at kyllingen er stekt-stekt-stekt før jeg har den i meg... :-) (Den er sikkert greit etter 10 - 12 minutter også). Jeg pleier å bruke blomkål og broccoli sammen med kyllingen og jeg ser ikke helt for meg at de er annet enn grøt etter 30 min i ovnen... 0 Siter
org Skrevet 22. januar 2007 Skrevet 22. januar 2007 Jeg pleier å bruke blomkål og broccoli sammen med kyllingen og jeg ser ikke helt for meg at de er annet enn grøt etter 30 min i ovnen... Det stemmer sikkert. Kanskje godt med sukker og kanel på? :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.