Gå til innhold

Fredagsmiddag-har du forslag?


Anbefalte innlegg

Ahh....jeg bruker å være stinn av middagsforslag, men i dag, ja akk......har ikke noe lyst på noe egentlig.

Men vi bruker alltid å ha noe godt på fredag, vi markerer at det er helg med litt god mat (da tenker jeg moussaka, taco, pizza, lasagne, kyllingpasta m.m.)

Noen bedre?

Trenger ny inspirasjon og nye ideer fra andre barnefamilier :0)

God helg forresten!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/264681-fredagsmiddag-har-du-forslag/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er litt imponert over dere som orker å lage god/tidkrevende mat på en fredag... Fredagen er den ettermiddagen jeg bare har lyst å sløve på sofaen, og gjøre middagen enklest mulig, så finner vi heller frem noe "digg" foran TV på kveldstid. Først når det blir lørdag orker jeg å begynne å tenke kvalitetsmat! (Eller far da, han som gjerne tar matlagingen i helgen!)

mvh

Jeg er litt imponert over dere som orker å lage god/tidkrevende mat på en fredag... Fredagen er den ettermiddagen jeg bare har lyst å sløve på sofaen, og gjøre middagen enklest mulig, så finner vi heller frem noe "digg" foran TV på kveldstid. Først når det blir lørdag orker jeg å begynne å tenke kvalitetsmat! (Eller far da, han som gjerne tar matlagingen i helgen!)

mvh

Takk til deg Pås....jeg trengte denne "rosen" i dag :0))

Mangel på energi fører til at hjernen ikke virker. Å stå foran grytene blir mer autopilot.............

Hva med Bali kyllinggryte ? Det liker vi veldig godt her i huset, vertfall.

Lager den slik det står på pakken, men bruker gjerne en del h-melk og en del fløte. I tillegg hiver jeg oppi fersk paprika og eplebiter. NAm NAM!

Er av og til slik at man rett og slett går tom for middagsideer. Lykke til da!

Mine små er kjempaglad når vi woker. masse forskjellige grønnsaker i store biter, kylling og ved siden av kokte nudler. Og mye cashewnøtter må det være :-)

Jeg pleier ofte ta vekk en god porsjon til ungene før jeg fikser "saus" over, ettersom de gjerne vil ha maten sin "tørr".

Ellers er pita med diverse fyll også populært. Da setter vi frem masse forskjellig, så får de fylle med det de måtte ønske - kylling, pølsebiter, bacon, stekt sopp, salat, ost, agurk, mais, tomat, paprika......

God helg!

Annonse

Gjest hushora

Hva med Bali kyllinggryte ? Det liker vi veldig godt her i huset, vertfall.

Lager den slik det står på pakken, men bruker gjerne en del h-melk og en del fløte. I tillegg hiver jeg oppi fersk paprika og eplebiter. NAm NAM!

Er av og til slik at man rett og slett går tom for middagsideer. Lykke til da!

Må bare legge inn en kommentar her.. Pleier ikke å kjøpe så mye halvfabrikat, Toro etc., men prøvde denne Bali-gryten engang etter å ha sett en reklame på tv som tydeligvis virket fristende. Men det er jammen noe av det verste jeg har smakt i hele mitt liv!

Må bare legge inn en kommentar her.. Pleier ikke å kjøpe så mye halvfabrikat, Toro etc., men prøvde denne Bali-gryten engang etter å ha sett en reklame på tv som tydeligvis virket fristende. Men det er jammen noe av det verste jeg har smakt i hele mitt liv!

Jeg liker den heller ikke noe særlig - smaker altfor salt!

Gjest Tacomix

Løvbiff i pita med salat? :)

Eller med pommes frites og salat... Jøss, nå ble jeg sulten!

Måtte du nevne noe så godt. Nå ble også jeg sulten på det. Titter stadig innom mat tråder for å få tips. Kanskje jeg skal ha det til middag engang til uka. Nam nam!

Må bare legge inn en kommentar her.. Pleier ikke å kjøpe så mye halvfabrikat, Toro etc., men prøvde denne Bali-gryten engang etter å ha sett en reklame på tv som tydeligvis virket fristende. Men det er jammen noe av det verste jeg har smakt i hele mitt liv!

Værste? Den er jo goood. Tror jeg har spist den minst 30 ganger. Nam...

Annonse

Gjest Shira12

Her blir det veldig enkelt, stekte kylling/kalkun pølser i pølsebrød med potetsalat.

Så får vi se om det ikke blir noe god kveldsmat. Har litt lyst på kylling i strimler med masse kyllingkrydder, ris, bretagnesaus, stekt sopp, løk og squash, og broccoli eller blomkål.

åhh det hørtes skikkelig godt ut. har ikke laget det selv..

oppskrift??

Slik lager i allefall jeg den, men sikkert mange måter å lage den på. Dette holder til to små brødformer.

Lag tykk hvitsaus av smør og hvetemel og spe med ca. 6 dl. melk . Skinke/bacon og pølser kuttes opp. 400 g. kokt makaroni has oppi sausen sammen med skinke/bacon og pølser. Skru av varmen på plata og rør inn to egg. Fordel balndingen i to små brødformer og strø over strøkavring på toppen. Stekes ved 220 gr. i ca. 45 min.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...